- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah dua et bizim için de canım ne gibi belirtiler vardıHali cnm bugün kan verdim 187 çıktı hamileyim inş sağlıklı ilerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah dua et bizim için de canım ne gibi belirtiler vardıHali cnm bugün kan verdim 187 çıktı hamileyim inş sağlıklı ilerler
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah dua et bizim için de canım ne gibi belirtilerHali cnm bugün kan verdim 187 çıktı hamileyim inş sağlıklı ilerler
Aaa çok sevındım tebrik ederimHali cnm bugün kan verdim 187 çıktı hamileyim inş sağlıklı ilerler
Evet cnm icinde bir cok vitaminin oldugu bir uru prowomen daha etkili olabilir hatta bende gebelik gerceklesmezse ondan alayim diyorum doktoruma danisarak Allah gonlumuze gore versin insallah hepimiz anneligi tadalim Allah 'in izniyleCevabiniz için çok teşekkür ne güzel anlatmışsınız bende düşündüm bekliycem Dr Dr gezmek bana zaman kaybı önce viteminleri alayım sonra bekliyim biraz diyorum
Sizin kullandiginiz vitemin prowomen gibi birşey mi .bana prowomen önerdi ondan sordum
Bendede yoktu hic takmiyorum bile ama bugun icim icime sigmiyo niye anlamiş degilimBen saldım Artık geçen ay ki kadar heyecan da yok bende
Ne mutlu haber Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah Darisi hepimizin basina olsunHali cnm bugün kan verdim 187 çıktı hamileyim inş sağlıklı ilerler
En güzeli gecikince yapmak aslinda net olur. Ben oğluma hamileyken bat 10gün gecince test yapmistim nasi sabrettim bilmiyorumdaBen geçince de biraz bekleyebilirim beta da vermicem zaten
Hep beraber yaparız inşallah canım
maşallah o nasıl sabır çocuk tekmelediğinde yapsaydınız keşkeEn güzeli gecikince yapmak aslinda net olur. Ben oğluma hamileyken bat 10gün gecince test yapmistim nasi sabrettim bilmiyorumda
değil henüz canım malesefEki Görüntüle 2877726 kizlar bakarmısıniz bu pik değil demi bugün iliskidu ama esim şehir dısına ciktı biraz once
Reglin üzerinden 16 gün geçti niye koyulasmamis olabilir kideğil henüz canım malesef
Pike cok yakinEki Görüntüle 2877726 kizlar bakarmısıniz bu pik değil demi bugün iliskidu ama esim şehir dısına ciktı biraz once
Uygulamada pik yarın görünuyor sizce hamile kalmam mümkun muPike cok yakin
cicim biz burda 3-4 kişi 22. günde gördük olabiliyorr :)Reglin üzerinden 16 gün geçti niye koyulasmamis olabilir ki
Bu ay insallah hepimize ugurlu gelsin hepimiz hamile kalalımcicim biz burda 3-4 kişi 22. günde gördük olabiliyorr :)
Esinizin sperm kalitesi iyiyse speemler 72 saate kadr yasayabilir ama siz yarini da ve catladigi gunu de degerlendirinUygulamada pik yarın görünuyor sizce hamile kalmam mümkun mu
Canim eşim şehir dısına cikmak zorunda kaldi o yuzden sordum 1 hafta yokEsinizin sperm kalitesi iyiyse speemler 72 saate kadr yasayabilir ama siz yarini da ve catladigi gunu de degerlendirin
Adete kaç gün var? Birde hangi günleri degerlendirdiniz,Hali cnm bugün kan verdim 187 çıktı hamileyim inş sağlıklı ilerler
Yarın pik olur bu hatta gece pike çok yaklaşmışUygulamada pik yarın görünuyor sizce hamile kalmam mümkun mu
Aayyyynnen sürekli lavaboya gidiyorum kahverengi leke gelmiş mi diye, çünkü gelirse belli adet is coming ama gelmemiş se 1 gün kala test yapcam yineBata 4 gün ama yine ufacık bir belirti bile yok, memelerim acısın istiyorum dokunamayayım, kasıklarıma iğneler batsın, ağzımda demir tadı olsun ama yoook memelerim yumuşacık sertlik bile yok adet olacak gibi ağrılarım bile yok gettiiiiiii