Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
boşver uğursuz hazirandı zaten temmuz güzel gelcekkk ovulasyon kullanmıyorsan öneririmm <3 <3
kullandım ilk defa bu ay yumurtlama, çatlama ve çatlama sonrasınıda değerlendirdik tam 14 gün sonra yedik kırmızı kartı denemeye devam 3. aya geçmiş oldum

ay allahım sen koru o ne kız öyle 350 tl biberoan versem bebeğin altını değiştirmesini de beklerim valla ahahha :d
Ben bile şaşırdım valla..
Geçenlerde kızımdan kalma hiç kullanılmamış biberon buldu annem
Bunu atayım ne yapcan dedi..
Dur dedim anne o biberon 150tl vardır..
İnanmadı baktık trendyol dan 340tl

güle güle ona yolu açık olsun bişey olmaz önceki gün yaptıkların duruyodur zaten oralarda bugün değerlendirdim ama şimdi ça
Aaaa dünkü bihterin vedası gibi veda etmiş bir andaa olsun öncekiler yaşıyodur daha 3 gün diyolar ya bugün de değerlendirirsin ohhh
Çabuk terk ettim ya beklemiyordum zor geldi hemen gitti bi tuhaf trip mi atıyor ne

Günaydın kızlar bakıyorum baya erkencisiniz 6da işe gidenler çok sanırım ay ne güzel bende bi çalışma hayatına girsem düzene giricem diğer türlü erken uyanmak

Günaydın kızlar bakıyorum baya erkencisiniz 6da işe gidenler çok sanırım ay ne güzel bende bi çalışma hayatına girsem düzene giricem diğer türlü erken uyanmak zor
Çalışmak güzel de çocuk düşünme zamanında zor helede sabah 8 evden çoktan çıkmışsın eve gelmişsin 9 10 stres

Aslında evet haklısın benim 12 13 günümde vücut ısısında artış hissetmiştim. Bugünlerde ateşim de geçti belki o günlerde yumurtlama olmuştur. Bilmiyorum bazen stres oluyorum sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum yine adet olurum diye korkuyorum. Daha 4 ay oldu hemen olmaması çok normal ama insan bazen umutsuzluğa kapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…