kullandım ilk defa bu ay yumurtlama, çatlama ve çatlama sonrasınıda değerlendirdik tam 14 gün sonra yedik kırmızı kartıboşver uğursuz hazirandı zaten temmuz güzel gelcekkk ovulasyon kullanmıyorsan öneririmm <3 <3
Ben bile şaşırdım valla..ay allahım sen koru o ne kız öyle 350 tl biberoan versem bebeğin altını değiştirmesini de beklerim valla ahahha :d
Ay yok yapmayacağımkesin ve net kararlıyım
Aynen yapmayalım..bu kararlılık bendede var batta yada gecikince yapcam
3temmuz son 1haftam kaldı belirti falanda yok ama heyecan varAynen yapmayalım..
Adet günü yaparız
Senin bat ne zaman
güle güle ona yolu açık olsun bişey olmaz önceki gün yaptıkların duruyodur zaten oralarda bugün değerlendirdim ama şimdi ça
Çabuk terk ettim ya beklemiyordumAaaa dünkü bihterin vedası gibi veda etmiş bir andaaolsun öncekiler yaşıyodur daha 3 gün diyolar ya bugün de değerlendirirsin ohhh
O zaman kaçırmadım mı 24 ü boş bırakarak mantıkenEbru ceylan bana 20 21 pik 22 çatlamaydı 3 günü değerlendir dedi sanırım seninde oluyor 25 26yı değerlendir çatladı ise 27 gereksiz gibi sanki
Maşallah demek istiyorum güzel haberleri bekliyorumBen bu sefer 20 21 pikti 22 sabah çatladı. 19 20 21 22 23 hepsini 5 gün değerlendirdim. Öncesi sonrası 2 şer gün pik günleri birde bugun değerlendirme yapacağım sonra kapalıyız yazısı asacağım
Geçen tam tersini duydum varyaÇift çizgiyi gördüğün gün ilişki olmalı..
Kızıma öyle hamile kaldım..
Bende kız istiyordum
Hahahaha ben bi arkadaşa bakıp çıkıcaktım demişÇabuk terk ettim ya beklemiyordumzor geldi hemen gitti bi tuhaf trip mi atıyor ne
Hahahaha ben bi arkadaşa bakıp çıkıcaktım demişArtık geri sayımmm benim son 11
Ben saldım Artık geçen ay ki kadar heyecan da yok bende3temmuz son 1haftam kaldı belirti falanda yok ama heyecan var
Günaydın kızlar bakıyorum baya erkencisiniz 6da işe gidenler çok sanırım ay ne güzel bende bi çalışma hayatına girsem düzene giricem diğer türlü erken uyanmak
Çalışmak güzel de çocuk düşünme zamanında zor helede sabah 8 evden çoktan çıkmışsın eve gelmişsin 9 10 stresGünaydın kızlar bakıyorum baya erkencisiniz 6da işe gidenler çok sanırım ay ne güzel bende bi çalışma hayatına girsem düzene giricem diğer türlü erken uyanmak zor
Hiç bir şeyin garantisi yok zaten.. Ben araştırıp uyguladım şansıma tuttu..Geçen tam tersini duydum varyakafam karışık
Neden umudunu kaybediyorsun ki yaş kaç canımBen de dayanamayıp yaptım bugün ama çoook silik bir çizgi çıktı iğne etkisiydi sanırım 11. Gün bugün. Umudumu kaybediyorum sanırım
Aslında evet haklısın benim 12 13 günümde vücut ısısında artış hissetmiştim. Bugünlerde ateşim de geçti belki o günlerde yumurtlama olmuştur. Bilmiyorum bazen stres oluyorum sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum yine adet olurum diye korkuyorum. Daha 4 ay oldu hemen olmaması çok normal ama insan bazen umutsuzluğa kapılıyorKuzum sen niye stres oluyosun ya zaten 27 gün falan sürüyormuş mutlaka bugün ya da yarın yumurtlama görürsün sen hatta 13ü bile görmüş olabilirsin kaçmaz yani çatlamayi değerlendiremezsen bile yumurtlamadakiler yetişir ona 1 gün öncekiler korkma yani benim 12.gün benimde koyulasmaya başladı ki ben 29 30u buluyorum içini rahat tut bak keyfine
Temmuz ilk haftasida yoğunluk var28inden itibaren buralar coşacak kızlar
Tamam canim
Sag ol canim hepimzie=)Ellerine sağlık canım. Ne büyük emek harcıyorsun. Rabbim gönlüne göre versin.