Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzumm ya sağ kasık sağ bacağıma vurdu regl olurken böyle bacağa vurmazdıı ama belli de olmaz belki kendimi fazla dinliyorum :)
İnsallah bebis vardir cnm. Benimde hic oyle olmazdi bacak kaslarim belkide agrirdi degisik bir agriydi arada sirada olurdu bacagimi sıkardım agri gecsin diye. Evinde test varsa yap en azindan acaba mi demezsin icin rahat eder

Bende romatizma ağrısı gibi kasıktan bacağıma dizlerime kadar vurdu ağrı acaba bende romatizma mı var yağmur mu yağacak dedim de yağan bir şey de yok Herşeyi gebeliğe yormak istemiyorum ama yoruyorum

Canim 25ten sonrasını yazıyorum diğeri Haziran ayı grubu var oraya yazabilirsin

Bat 30 haziran yaş 22 1.5 yıl deneme

Aynen bana da öyle oluyor bakalim bnm çok bi umudum yok ama inşallah senin oyledir
Bende romatizma ağrısı gibi kasıktan bacağıma dizlerime kadar vurdu ağrı acaba bende romatizma mı var yağmur mu yağacak dedim de yağan bir şey de yok Herşeyi gebeliğe yormak istemiyorum ama yoruyorum
O kadar canın yandi ki ondan hafif hafif gelse böyle hissetmezsin bak mesela şuan hiç bise yok sıfır belirti o yüzden ben regli olurum

Günaydın kızlarr .
Benim adet acılmadı hala 3.gün leke olarak geliyor. İyi ki dün o kan tesrini yaptırmısım hala kendimi hamile sancaktım bide
Bugün doktoruma gidip görünecegim bi buna bir çözüm bulabilirse artıj

Adet söktürücü mü ne veriyorsa versin hepimiz rahatlayalım ya bu nedir böylee gerçi geçen ay 50 gün olamadım 5 gün boyunca leke geldi bu ay erkenden oldum ondan..belki seninde öyle olcaktır tontiii

Bat 27 haziran 6 aydir deniyoruz 27 diyorum ama temmuzda 28 oluyorum biz hala 27 diyebiliyosak guzel Folik d vit ve k vit kullaniyorum

merhaba canımm an itibar ile ben de temmuza kaldım. beni de ekler misin? bat 7 temmuz. yaş 30, 6. ay denemede.

Kız 8 gün sürdü resmen regl bugün çalışmalara başlıyoring daha yumurtlama olmadı tabi ama maksat ayağımız alışsın ahahahahhaha
Ben de kimyasalı atıyorum bakalım önümüzdeki ay ne olacak  Ah ah bide benimki biteydi unuttum valla çalışma malışma

Adet söktürücü mü ne veriyorsa versin hepimiz rahatlayalım ya bu nedir böylee gerçi geçen ay 50 gün olamadım 5 gün boyunca leke geldi bu ay erkenden oldum ondan..belki seninde öyle olcaktır tontiii
Belkıde kuzum bi baksında ultrasonla o karar verir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…