Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yeni denedigimde az sökülüyor yeni yeni açıldı haberin olsunBelkıde kuzum bi baksında ultrasonla o karar verir artık
Aşkım oha ahahhahahaa nefes aldıkça yumurta çıkıyor heralde hhahahahaha öteki aya bunlardan biri döllenmezse yuh olsunnkızlar gittim doktora. Adetimin başlangıcını 6 Haziran olarak kabul etti. Bu ay böyle olcaksın olsun dedi arada böyle olurmus. Ve asıl bombayı duyalım sağ yumurtalıgımda 20 tane yumurta varmıs.
Hormon testimi aldı bakalım sonuclar cıkınca söylücek.
Yumurta geliştirici verdi bana kuzum valla bencede... bide hormon testi aldı bakalım ne cıkcak. Olumsuz konusmuyo hiç.Aşkım oha ahahhahahaa nefes aldıkça yumurta çıkıyor heralde hhahahahaha öteki aya bunlardan biri döllenmezse yuh olsunn
Ay maşallah haber et sonuçların çıkıncaaYumurta geliştirici verdi bana kuzum valla bencede... bide hormon testi aldı bakalım ne cıkcak. Olumsuz konusmuyo hiç.
Ederim kuzumm yani benm bat 2-3 temmuz arası bir sey olcak bakalım.. haftaya çarşamba bi daha kontrol etcek yumurtalarda büyüme var mı diyeAy maşallah haber et sonuçların çıkıncaa
Aynen aynenj onu merak ediyorum valla doğru mu değil mi kaçırmış olmayayım diye gün aşırı yine devam etcem galibaZaten ovulasyon testi de sipariş etmiştim ben bakalım bu ovu testleri doktorla ne kadar paralel gidiyor görürüz
Kizzzzz ahahhaha masallah ya habire yumurtluyorsun sen ne olacak bu boyle peki bir sey dedi mi doktor yumurtalar hakkinda niye boyle cok hamilelik olmasi için tam olusmus mu olmasi gerekiyorkızlar gittim doktora. Adetimin başlangıcını 6 Haziran olarak kabul etti. Bu ay böyle olcaksın olsun dedi arada böyle olurmus. Ve asıl bombayı duyalım sağ yumurtalıgımda 20 tane yumurta varmıs.
Hormon testimi aldı bakalım sonuclar cıkınca söylücek.
Tam olusmus olması lazmmıs benım fazla oldugundan büyüyenemiş diye tahmin ediyor hormonlarıma bakcak işteKizzzzz ahahhaha masallah ya habire yumurtluyorsun sen ne olacak bu boyle peki bir sey dedi mi doktor yumurtalar hakkinda niye boyle cok hamilelik olmasi için tam olusmus mu olmasi gerekiyor
Anladim canım hormonlar normal cikarsa nasil bir tedavi uygulayacak pekiTam olusmus olması lazmmıs benım fazla oldugundan büyüyenemiş diye tahmin ediyor hormonlarıma bakcak işte
Şimdilik yumurta büyütmek icin ilaç yazdı reçete eşimde hangisini yazdı bilmiyorum. Sabah akşam onu kullancakmısım canım. Haftaya çarşamba da yumurtam büyümüş mü diye kontrol edip ilişki önercek ona göreAnladim canım hormonlar normal cikarsa nasil bir tedavi uygulayacak peki
Canım senin amh yüksek çıkabilir belkiŞimdilik yumurta büyütmek icin ilaç yazdı reçete eşimde hangisini yazdı bilmiyorum. Sabah akşam onu kullancakmısım canım. Haftaya çarşamba da yumurtam büyümüş mü diye kontrol edip ilişki önercek ona göre
Bilmiyorum ben hic anlamam canım o ne olıyorCanım senin amh yüksek çıkabilir belki
Yumurta rezervin çok olablr iyi bişey zaten amh yüksekse iyi oluyoBilmiyorum ben hic anlamam canım o ne olıyor
İnşallah canım ya doktorda hic olumsuz konusmuyor ilaç takviyesiyle halledicez bence hiçbir sıkıntın yok diyip durduYumurta rezervin çok olablr iyi bişey zaten amh yüksekse iyi oluyo