İnşallah çözümü kolay olan birşey çıkarBir sorun olduğu belli de.. hayırlısı bakalım.
Benide ekler misin canım bat 5 temmuz yaş 27 2 seneCanim 25ten sonrasını yazıyorum diğeri Haziran ayı grubu var oraya yazabilirsin kusura bakma canim
İnşallahİnşallah çözümü kolay olan birşey çıkar
Yarın haberlerini bekliyoruz
nasıl psikolojiyse hala yalancıktan belirtilerim var ahahZaten bir belirti olmuyor canım...
O belirti denen şeyler uydurma hep..
Yani biri tesadüf ishal olmuştur o sırada
Ama derki ben ishal olmuştum sende oldun hamilesin..
Meme büyümesi filan da hemen olmuyor kilo alma zaten olmuyor ilk aylar tam aksine kilo veriyor insan bulantı VS..
İlk hamileliğim de benim tek yaşadığım yerleşme ağrısı..
Ay kızlar kondurmuyorum adet olacak gibiyim de sarı akıntım vsr 1 haftadır öncesinde 10 gündür beyaz akıntım vardı. Enfeksiyon değil kan verdim temiz çıktı. Kasık ağrılarım var ama adet ağrısı olacak kadar şiddetli değil şuan sağ kasığımdan dizime kadar inen ağrı var. Gögüslerim 2 gündür ağrımaya başladı bat bugün. Öncesinde yoktu. Bel ağrım nadir oluyor. Bunlar adet belirtisi de aynı zamanda ama akıntım çok uzun zamandır devam ediyor. Gaz var. Adet oldum sanıyorum gidip bakınca sarı akıntı görüyorum açık sarı. Var mı bu belirtileri yaşayan sağ kasığımdan dizime inen ağrım var şuan bastırınca rahatlıyor buda kafamı karıştırdı?Benimde bat bugün olmadım ondan sordum benzer belirtiler var mı diye
kız enfeksiyon testi verene kadar bebiş testi verseydin keşkee kaset test fln yptın mı yapacak mısın yarın sabahhAy kızlar kondurmuyorum adet olacak gibiyim de sarı akıntım vsr 1 haftadır öncesinde 10 gündür beyaz akıntım vardı. Enfeksiyon değil kan verdim temiz çıktı. Kasık ağrılarım var ama adet ağrısı olacak kadar şiddetli değil şuan sağ kasığımdan dizime kadar inen ağrı var. Gögüslerim 2 gündür ağrımaya başladı bat bugün. Öncesinde yoktu. Bel ağrım nadir oluyor. Bunlar adet belirtisi de aynı zamanda ama akıntım çok uzun zamandır devam ediyor. Gaz var. Adet oldum sanıyorum gidip bakınca sarı akıntı görüyorum açık sarı. Var mı bu belirtileri yaşayan sağ kasığımdan dizime inen ağrım var şuan bastırınca rahatlıyor buda kafamı karıştırdı?
Ya bulantı kilo alma gibi belirtiler bencede psikolojik ama akıntı kasık ağrısı gögüs ağrısı neden psikolojik olsun kiya gerçekten bizim kadar belirti yaşayıp hamiş kalan olmadı ahhaha pozitiflerimiz de korktu hatta bizde bu belirtiler yok diye ahahhahah
ya sen ne diyosun idrarda tortu belirti dediler önce tükürüp sonra çiş yaptığımı düşünüyorum artık ahhaha kesin yapmışımdır tortu oldu diye ahahhahahaYa bulantı kilo alma gibi belirtiler bencede psikolojik ama akıntı kasık ağrısı gögüs ağrısı neden psikolojik olsun ki
Enfeksiyon için işte bu beyaz su gibi akıntım olduğu zaman kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrım oldu 15 gün önce tahminen o zaman verdim hatta bebek mi yerleşti acaba diye düşündüm beta da baktı ama adete çok vardı zaten 0.2 çıktıkız enfeksiyon testi verene kadar bebiş testi verseydin keşkee kaset test fln yptın mı yapacak mısın yarın sabahh
Ne kadardır deniyorsunuz?Benide listeye ekleyebilirsiniz yaş 33 bat 29 Haziran hadi bakalım temmuz bol bebikli gelsin hepimize
Kız valla enfeksiyon testi verirken fark ettim bende idrarımda tortu vardı hatta kum döküyorum kesin dedim ama beta 0.2 çıktı kum da çıkmadıya sen ne diyosun idrarda tortu belirti dediler önce tükürüp sonra çiş yaptığımı düşünüyorum artık ahhaha kesin yapmışımdır tortu oldu diye ahahhahaha
öyle dediler hatta dedim idrarımda kar yağmış sanki beyaz şeyler var tükürürsem tbai kar yağar ahah allah beni napmasınKız valla enfeksiyon testi verirken fark ettim bende idrarımda tortu vardı hatta kum döküyorum kesin dedim ama beta 0.2 çıktı kum da çıkmadıtortu da mı belirtiymiş olsa o zaman çıkardı ama benim heralde
Hahahaöyle dediler hatta dedim idrarımda kar yağmış sanki beyaz şeyler var tükürürsem tbai kar yağar ahah allah beni napmasın
ay inşallah hamişsindiir ben haziran grubundan çok erken elendim 20 günde adet oldumHahahaben korunurken kendi kendime belirti uyduruyordum sen gene iyiymişsin ayy ama cidden benim direk idrarımda kar gibi beyaz tortular vardı o zaman yaaaaa hamiş miyim yoksa ay değilsem de yarın falan adet olsam da kurtulsam
Ay inşallah seninde bu ay olur bebiş benimde oluray inşallah hamişsindiir ben haziran grubundan çok erken elendim 20 günde adet oldumbu ay ovulasyon yapmaya başladım yarın 3. günüm olcak yumurtlamaya çalışıyorum
hazirandan bereketli olacağı kesinnnnHerkesi yazdım sanırım daha çok var liste uçtu bereketli olucak galiba temmuz
inş çocuk yerleşmesindendir ama çok mu cupcup yaptın o da olabilirAy inşallah seninde bu ay olur bebiş benimde olurama burada kızlar cevap vermedi kimse hala sağ kasığımdan bacağıma inen ağrı neden olmuş olabilirrrr
Haha bilmiyorum ki anam bat bugün yerletiyse yerleşmiştir şimdiye kadarhazirandan bereketli olacağı kesinnnn
inş çocuk yerleşmesindendir ama çok mu cupcup yaptın o da olabilir