Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat bugün olmadım ondan sordum benzer belirtiler var mı diye 😂
Bnm regli gelirse 11inde yada 12sinde gelecek belki de gelmeyecek
Enfeksiyon için işte bu beyaz su gibi akıntım olduğu zaman kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrım oldu 15 gün önce tahminen o zaman verdim hatta bebek mi yerleşti acaba diye düşündüm beta da baktı ama adete çok vardı zaten 0.2 çıktı 😋😋😂😂 sonra beyaz akıntı azaldı sarıya döndü şimdi de adete 6 gün kala idrar yaptım tek çizgi çıktı tam bugün işte adet günüm belki erkendi ama bilemiyorum da ondan dedim ya kondurmuyorum diye sorayım dedim bacağa neden iner ki kasık ağrısı? 😂
Bnm dun nöbette başladı ağrım ilk batma hissettim sonra bi bel agrisi başladı dedim heralde regli gelecek 25inde yumurta çatladı ona da daha var sabah bildiğin mens agrisi çekiyorum ama ben oğlumu normal doğurdum 5 6 cm aciklikta böyle agri çekmedim normal doğumdan sonra mens ağrım olmadi zaten neyse eve geldim duş alıyorum sol bacağıma vurdu aha dedim fıtık var bacağıma vurdu derken film 2 3 saat sonra bitti🤭🤭 şimdi arada yokluyor ama öyle şiddetli değil

Hali Hali kuzum rica etsem musait olunca batımı 2 temmuz olarak güncelleyebilir misin?

Ay belirti yok 10 gün kala başlıyorum ümitsizliğe sanki hemen heryerim sinyal vericekmis gibi düşünüyorum olmayınca yine tutmadı diyorum:KK43:
Sana bir şey diyeyim mi belirti olmaması daha iyi 😂 bu grupta hazirandan gelen kim varsa 10 belirti varsa 9unu yaşıyorduk o yüzden kendinden ümitlen ama 10 gün teknik olarak erken tabi döllenmemiştir bile dahaa yumurtlama günün ne zmaandı ovulasyon testinden mi takip ediyorsun yoksa uygulamadan mı

Sana bir şey diyeyim mi belirti olmaması daha iyi 😂 bu grupta hazirandan gelen kim varsa 10 belirti varsa 9unu yaşıyorduk o yüzden kendinden ümitlen ama 10 gün teknik olarak erken tabi döllenmemiştir bile dahaa yumurtlama günün ne zmaandı ovulasyon testinden mi takip ediyorsun yoksa uygulamadan mı
30 mayıs yumurtladım ovulasyonla takip ettim canım.yumurtlama çatlama bide yumurtlama öncesi degerlendirdik bekliyorum günler geçtimi belirti çoğalsın diye yine yok🥴🥴🥴

Ay inşallah seninde bu ay olur bebiş benimde olur :KK70: ama burada kızlar cevap vermedi kimse hala sağ kasığımdan bacağıma inen ağrı neden olmuş olabilirrrr :KK70:
İlk hamileligimde sol bacahima vururdu agrisi yerlesiyormus megersem hamileymisim. Belki seninde oyledir cnm bidaha test yap bence belki gec dollenme olmustir

Bnm regli gelirse 11inde yada 12sinde gelecek belki de gelmeyecek

Bnm dun nöbette başladı ağrım ilk batma hissettim sonra bi bel agrisi başladı dedim heralde regli gelecek 25inde yumurta çatladı ona da daha var sabah bildiğin mens agrisi çekiyorum ama ben oğlumu normal doğurdum 5 6 cm aciklikta böyle agri çekmedim normal doğumdan sonra mens ağrım olmadi zaten neyse eve geldim duş alıyorum sol bacağıma vurdu aha dedim fıtık var bacağıma vurdu derken film 2 3 saat sonra bitti🤭🤭 şimdi arada yokluyor ama öyle şiddetli değil
Aynı benimde valla az önce işte yazdığım da sağ bacağıma vurmuştu ama şimdi azaldı kasık ağrısı d kalmadı normale döndü şuan ara ara geliyor gidiyor ama regl de kasıklarım daha farklı ağrır böyle değil şiddeti daha fazla olur. Bide bu içten sanki bişey sıkıyor gibi aman bilmiyorum belki psikolojik 😂

İlk hamileligimde sol bacahima vururdu agrisi yerlesiyormus megersem hamileymisim. Belki seninde oyledir cnm bidaha test yap bence belki gec dollenme olmustir
İnşallah kuzumm ya sağ kasık sağ bacağıma vurdu regl olurken böyle bacağa vurmazdıı ama belli de olmaz belki kendimi fazla dinliyorum :)

X