- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
Bnm regli gelirse 11inde yada 12sinde gelecek belki de gelmeyecekBenimde bat bugün olmadım ondan sordum benzer belirtiler var mı diye
Bnm dun nöbette başladı ağrım ilk batma hissettim sonra bi bel agrisi başladı dedim heralde regli gelecek 25inde yumurta çatladı ona da daha var sabah bildiğin mens agrisi çekiyorum ama ben oğlumu normal doğurdum 5 6 cm aciklikta böyle agri çekmedim normal doğumdan sonra mens ağrım olmadi zaten neyse eve geldim duş alıyorum sol bacağıma vurdu aha dedim fıtık var bacağıma vurdu derken film 2 3 saat sonra bitti şimdi arada yokluyor ama öyle şiddetli değilEnfeksiyon için işte bu beyaz su gibi akıntım olduğu zaman kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrım oldu 15 gün önce tahminen o zaman verdim hatta bebek mi yerleşti acaba diye düşündüm beta da baktı ama adete çok vardı zaten 0.2 çıktı sonra beyaz akıntı azaldı sarıya döndü şimdi de adete 6 gün kala idrar yaptım tek çizgi çıktı tam bugün işte adet günüm belki erkendi ama bilemiyorum da ondan dedim ya kondurmuyorum diye sorayım dedim bacağa neden iner ki kasık ağrısı?