Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya regl mı geliyo acaba ben yeni başladım yumurtlama günlerim yeni geliyor değerlendirmelere başladık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Sanirim regl canım kac gundur sancılanıyorum. Ayy hadi hayırlısı canim inşallah bu ay tutar

Herkesin yazdığıni okumaya calistim yüzeysel birazdan ekleyecegim duzenleyecegim eksik olursa etiketleyin kızlar.

Benimde bat 30 Haziran goguslerimde sızlama var bu aydan çok umutluyum pazar günü test yapacağım temmuz hepimize uğurlu gelecek bence bu topikten çok gebelik haberi duyacağız
Aynı gün test yapacağız canım bende de sadece göğüs ağrısı ve bugün çevremdeki hakka büyüdü umarım hamilelik vardır başka belirti varmı

Aynı gün test yapacağız canım bende de sadece göğüs ağrısı ve bugün çevremdeki hakka büyüdü umarım hamilelik vardır başka belirti varmı
Benim göğüslerim dolgun biraz bel ağrım var ara ara oluyo ve aynı şekilde o kahverengi halka büyümüş adet döneminde de büyüyormuydu hiç dikkat etmedim ben

Benim göğüslerim dolgun biraz bel ağrım var ara ara oluyo ve aynı şekilde o kahverengi halka büyümüş adet döneminde de büyüyormuydu hiç dikkat etmedim ben
AA ilk defa duydum âdet döneminde de o halkanın büyüdüğünü az bile umudum vardı yaa peki akıntı varmı

Sanirim regl canım kac gundur sancılanıyorum. Ayy hadi hayırlısı canim inşallah bu ay tutar
Bakalım ya ben pek fazla beklentide değilim artık zaman dolduruyorum sırf doktor 1 seneyi tamamlayın dedi diye ay dolduruyorum yaz sonu gidicem yine doktora inşallah kavuşuruz bebislerimize☺

Bakalım ya ben pek fazla beklentide değilim artık zaman dolduruyorum sırf doktor 1 seneyi tamamlayın dedi diye ay dolduruyorum yaz sonu gidicem yine doktora inşallah kavuşuruz bebislerimize☺

Kaç ay kaldı ben olsam sene doldu der giderim çok da doldurmak için uğraşmam tahlil yaptırırdım ben 3 ay da bir senem dolmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…