Sanirim regl canım kac gundur sancılanıyorum. Ayy hadi hayırlısı canim inşallah bu ay tutarHadi ya regl mı geliyo acababen yeni başladım yumurtlama günlerim yeni geliyor değerlendirmelere başladık bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Hayirlisi Olsun canim uzulme=/Evet sabah oldum malesef
Aynı gün test yapacağız canım bende de sadece göğüs ağrısı ve bugün çevremdeki hakka büyüdüBenimde bat 30 Haziran goguslerimde sızlama var bu aydan çok umutluyum pazar günü test yapacağım temmuz hepimize uğurlu gelecek bence bu topikten çok gebelik haberi duyacağız
Aydınlandık aydınlandık canimBen de bilmiyorum nette bulduğumu attim sizde bi araştırın netten=)
Benim göğüslerim dolgun biraz bel ağrım var ara ara oluyo ve aynı şekilde o kahverengi halka büyümüş adet döneminde de büyüyormuydu hiç dikkat etmedim benAynı gün test yapacağız canım bende de sadece göğüs ağrısı ve bugün çevremdeki hakka büyüdüumarım hamilelik vardır başka belirti varmı
AA ilk defa duydum âdet döneminde de o halkanın büyüdüğünüBenim göğüslerim dolgun biraz bel ağrım var ara ara oluyo ve aynı şekilde o kahverengi halka büyümüş adet döneminde de büyüyormuydu hiç dikkat etmedim ben
Bakalım ya ben pek fazla beklentide değilim artık zaman dolduruyorum sırf doktor 1 seneyi tamamlayın dedi diye ay dolduruyorum yaz sonu gidicem yine doktora inşallah kavuşuruz bebislerimize☺Sanirim regl canım kac gundur sancılanıyorum. Ayy hadi hayırlısı canim inşallah bu ay tutar
1 temmuzda ak koyun kara koyun belli olcak baslıkta
İnşallah canım AminnBirlikte bir topik daha gezeceksek hamişler topiği olması dileğiyle
Bakalım ya ben pek fazla beklentide değilim artık zaman dolduruyorum sırf doktor 1 seneyi tamamlayın dedi diye ay dolduruyorum yaz sonu gidicem yine doktora inşallah kavuşuruz bebislerimize☺
evet tabi hormon değişikliklerinden olabilirKizlar baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi? Biliyor musunuz?
Ayy ağzınız bal yesin derler yaa aminBirlikte bir topik daha gezeceksek hamişler topiği olması dileğiyle
Akıntım hiç yok kupkuruyum nerdeyse geçen ay ise hep krem renk akıntım oluyordu adete yakinAA ilk defa duydum âdet döneminde de o halkanın büyüdüğünüaz bile umudum vardı yaa peki akıntı varmı
Ben alacağım ya netBen de mi alsam kiz=) bir daha araştıralım yine de
tamamdr bence bu ay olmazsa ben de alırımBen alacağım ya netsonuçta takviye ne zarari olabilir ki
Ama ben yine de umitlenmeyim demievet tabi hormon değişikliklerinden olabilir