Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Atta bakalım kuzum

Kuzum ya 1 yılın dolmasını bekleme git 1 yıldir deniyoruz de ne olacak valla yasim 29 1 yıl benim icin cok gec tabi Allah hayirlisini versinde öncelikle
Canım ben gittim zaten 2 ay deneyip gittim hemen. Tabi 2 aydır deniyorum dedim alttan baktı bişey yok dedi hormonlarım iyi cıktı dene strest yapma dedi o kadar kist varmış oda engel değil dedi bende bekliyorum işte

Yapıyorlar mı takip devlette yapmıyorlar diye biliyorum=/
Canım âdetin 3. Günü git gebe kalmak istiyorum de alttan muayene ol yumurtaliklarina baktır sonrada âdetin 12. Günü yine git ister ona ister başka doktora tekrar muayene ol yumurtalarin büyümüş mu kontrol ettir ben öyle yapacağım

Doktora para veriyoruz 200 den aşağı özel yok en azından vücuduma yatırım yaparım doktor için devlete giderim napayım
Valla öyle beb gittim 500 lira verdim çıktım hormonlara baktı alttan muayene o paraya ne takviyeler alırdım ya doktorlarda zaten deneme süren azsa gitmek saçma diye bende kendi kendime deneyim diyorum takviyelerle belki 5 6 ayda tutar ne bileyim ya

6 ay tamamlayıp git bence Benim bu 2.ay ama olmazsa direk gideceğim
Işte bende 2 ay önce tam 2.ayın bitişinde gitmiştim.. şimdide burda herkesi böyle 6 7 ay 1 sene görünce artık normal bakıyorum o yüzden beklemek gerek diyorum sanki.. ağustosta 6 ay doluyo bende ağustosta gideyim diyorum tekrar bakalım

hep diyorum sigorta yaptırııın bu paraları taksit taksit ödersiniz cılkını da çıkartırsınız canınız sıkıldıkça ben geldim dersiniz doktora

Kızlar pazartesi yumurtlama salı çatlama oldu testte pazartesi yumurta akı akıntı gelmişti bugün yine geldi. Normal mi ya

Doktora para veriyoruz 200 den aşağı özel yok en azından vücuduma yatırım yaparım doktor için devlete giderim napayım

Öyle bir yerde canım doktor kaliteli yumrta yapamıyor bu herşeye yarıyor bence yani illa olur içince demiyorum ama çok faydalı vücudumuza devlette aynı şeyi yapıyor özelde tek fark birisinde hızlı birisinde yavaş ilerleme oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…