- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
Atta bakalım kuzumKiZlar birden test yapma isteğim depreşti evde kaset test vardı cikmasada yapmak istedim bata 6 gün var daha ama ikinci çizgi çok çok silik şekilde çıkmış yarın erken gebelik testi slip deneyeceğim fotoğrafta hiç belli olmuyor ama bakalım yaa erkenden heveslenmeyeyim değil mi
Bem özelde yumurta takibi yaptırmaktansa vitamine para verip takibi devlette yaptırmaya karar verdimO ne ya 1ay doktora gider yumurta takip ettiririm o paraya çok pahali
Doktora para veriyoruz 200 den aşağı özel yokÇok pahallı ama bence çok iyi kalite açısından bende imkanım elvermiş olsa onu alırdım
Dediğin gibi böyle şeylere gerek olmadan kalsak hamişş
Yapıyorlar mı takip devlette yapmıyorlar diye biliyorum=/Bem özelde yumurta takibi yaptırmaktansa vitamine para verip takibi devlette yaptırmaya karar verdim
Burda biraz uygun 75tl falanDoktora para veriyoruz 200 den aşağı özel yoken azından vücuduma yatırım yaparım doktor için devlete giderim napayım
Daha 8 ayim var 1 sene dolması için az bi süre değil napicam bilemedimKaç ay kaldı ben olsam sene doldu der giderimçok da doldurmak için uğraşmam tahlil yaptırırdım ben 3 ay da bir senem dolmadan
Canım ben gittim zaten 2 ay deneyip gittim hemen. Tabi 2 aydır deniyorum dedim alttan baktı bişey yok dedi hormonlarım iyi cıktı dene strest yapma dedi o kadar kist varmış oda engel değil dedi bende bekliyorum işteKuzum ya 1 yılın dolmasını bekleme git 1 yıldir deniyoruz de ne olacak valla yasim 29 1 yıl benim icin cok gec tabi Allah hayirlisini versinde öncelikle
6 ay tamamlayıp git benceDaha 8 ayim var 1 sene dolması için az bi süre değil napicam bilemedim
Canım âdetin 3. Günü git gebe kalmak istiyorum de alttan muayene ol yumurtaliklarina baktır sonrada âdetin 12. Günü yine git ister ona ister başka doktora tekrar muayene ol yumurtalarin büyümüş mu kontrol ettir ben öyle yapacağımYapıyorlar mı takip devlette yapmıyorlar diye biliyorum=/
Valla öyle beb gittim 500 lira verdim çıktım hormonlara baktı alttan muayene o paraya ne takviyeler alırdım ya doktorlarda zaten deneme süren azsa gitmek saçma diye bende kendi kendime deneyim diyorum takviyelerle belki 5 6 ayda tutar ne bileyim yaDoktora para veriyoruz 200 den aşağı özel yoken azından vücuduma yatırım yaparım doktor için devlete giderim napayım
Işte bende 2 ay önce tam 2.ayın bitişinde gitmiştim.. şimdide burda herkesi böyle 6 7 ay 1 sene görünce artık normal bakıyorum o yüzden beklemek gerek diyorum sanki.. ağustosta 6 ay doluyo bende ağustosta gideyim diyorum tekrar bakalım6 ay tamamlayıp git benceBenim bu 2.ay ama olmazsa direk gideceğim
hep diyorum sigorta yaptırııın bu paraları taksit taksit ödersiniz cılkını da çıkartırsınız canınız sıkıldıkça ben geldim dersiniz doktoraValla öyle beb gittim 500 lira verdim çıktım hormonlara baktı alttan muayene o paraya ne takviyeler alırdım ya doktorlarda zaten deneme süren azsa gitmek saçma diye bende kendi kendime deneyim diyorum takviyelerle belki 5 6 ayda tutar ne bileyim ya
Aynen çalışmak o yüzden iyi bu şekilde her ay ekstra masraf gerçektenhep diyorum sigorta yaptırııın bu paraları taksit taksit ödersiniz cılkını da çıkartırsınız canınız sıkıldıkça ben geldim dersiniz doktora
Doktora para veriyoruz 200 den aşağı özel yoken azından vücuduma yatırım yaparım doktor için devlete giderim napayım
KiZlar birden test yapma isteğim depreşti evde kaset test vardı cikmasada yapmak istedim bata 6 gün var daha ama ikinci çizgi çok çok silik şekilde çıkmış yarın erken gebelik testi slip deneyeceğim fotoğrafta hiç belli olmuyor ama bakalım yaa erkenden heveslenmeyeyim değil mi
Daha 8 ayim var 1 sene dolması için az bi süre değil napicam bilemedim
Ben gördüm silik çizgi var
Yaaaaa bu kaset test kızlar erken gebelik değil ve daha 6 günüm var yarın yeniden deneyeceğimBen gördüm silik çizgi var