- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
Yemin ederim bende aynı olursun binde şuan kup kuru akıntı yok bat ne zamanAkıntım hiç yok kupkuruyum nerdeyse geçen ay ise hep krem renk akıntım oluyordu adete yakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemin ederim bende aynı olursun binde şuan kup kuru akıntı yok bat ne zamanAkıntım hiç yok kupkuruyum nerdeyse geçen ay ise hep krem renk akıntım oluyordu adete yakin
Bat 30 Haziran benim senikisi?Yemin ederim bende aynı olursun binde şuan kup kuru akıntı yok bat ne zaman
Teşekkür ederim cnm moral verdigin içinCanım valla öyle bişey ki kist miyom polip bi dünya şey var nelerle uğraşıyoruz kadın olmak çok zor moralini hiç bozma bişey olmaz Allah’ın izniyle
Bende şuan vitemin alıyorum bitsin bende bundan alicam fiyat olarakta prowomen a göre uygun geldi banaBen alacağım ya net sonuçta takviye ne zarari olabilir ki
Kuzum ya 1 yılın dolmasını bekleme git 1 yıldir deniyoruz de ne olacak valla yasim 29 1 yıl benim icin cok gec tabi Allah hayirlisini versinde öncelikleBakalım ya ben pek fazla beklentide değilim artık zaman dolduruyorum sırf doktor 1 seneyi tamamlayın dedi diye ay dolduruyorum yaz sonu gidicem yine doktora inşallah kavuşuruz bebislerimize☺
Prowomen çok pahalı ama ben yine de belki faydası olur diye aldım inşallah gerek kalmaz başka şeylereBende şuan vitemin alıyorum bitsin bende bundan alicam fiyat olarakta prowomen a göre uygun geldi bana
O ne ya 1ay doktora gider yumurta takip ettiririm o paraya çok pahaliProwomen çok pahalı ama ben yine de belki faydası olur diye aldım inşallah gerek kalmaz başka şeylere
Prowomen çok pahalı ama ben yine de belki faydası olur diye aldım inşallah gerek kalmaz başka şeylere
Rica ederim canımTeşekkür ederim cnm moral verdigin için
KiZlar birden test yapma isteğim depreşti evde kaset test vardı cikmasada yapmak istedim bata 6 gün var daha ama ikinci çizgi çok çok silik şekilde çıkmış yarın erken gebelik testi slip deneyeceğim fotoğrafta hiç belli olmuyor ama bakalım yaa erkenden heveslenmeyeyim değil mi
merhaba bildiğim kadarıyla kaset test için adet gününün gelmesi gerekiyor cnmKiZlar birden test yapma isteğim depreşti evde kaset test vardı cikmasada yapmak istedim bata 6 gün var daha ama ikinci çizgi çok çok silik şekilde çıkmış yarın erken gebelik testi slip deneyeceğim fotoğrafta hiç belli olmuyor ama bakalım yaa erkenden heveslenmeyeyim değil mi
merhaba konulara biraz ortadan yazmış gibi olacağım ama, ben de bu ay youtube dan yumurtalıkları rahatlatma ve bilinçaltını olumlu etkilemeye yarayan bir müzik dinliyorum. Daha adet tarihime çok var. Altında yabancı bir sürü yorum var olumlu. Strese karşı da rahatlatıyor.
bu da linki arkadaşlar yasak değildir umarım ekliyorum
Yine de atsana belki goruruzKiZlar birden test yapma isteğim depreşti evde kaset test vardı cikmasada yapmak istedim bata 6 gün var daha ama ikinci çizgi çok çok silik şekilde çıkmış yarın erken gebelik testi slip deneyeceğim fotoğrafta hiç belli olmuyor ama bakalım yaa erkenden heveslenmeyeyim değil mi
ay ben heveslendim bile kııız sabah hemen yap at burayaa öff ben bata 14 gün kala yaptım keşke sürpriz olsaydı jkashdkasdjkahdjkaKiZlar birden test yapma isteğim depreşti evde kaset test vardı cikmasada yapmak istedim bata 6 gün var daha ama ikinci çizgi çok çok silik şekilde çıkmış yarın erken gebelik testi slip deneyeceğim fotoğrafta hiç belli olmuyor ama bakalım yaa erkenden heveslenmeyeyim değil mi
KiZlar birden test yapma isteğim depreşti evde kaset test vardı cikmasada yapmak istedim bata 6 gün var daha ama ikinci çizgi çok çok silik şekilde çıkmış yarın erken gebelik testi slip deneyeceğim fotoğrafta hiç belli olmuyor ama bakalım yaa erkenden heveslenmeyeyim değil mi
Ya gülmekten olcem bigun sanaay ben heveslendim bile kııız sabah hemen yap at burayaa öff ben bata 14 gün kala yaptım keşke sürpriz olsaydı jkashdkasdjkahdjka