Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım valla öyle bişey ki kist miyom polip bi dünya şey var nelerle uğraşıyoruz kadın olmak çok zor moralini hiç bozma bişey olmaz Allah’ın izniyle
Teşekkür ederim cnm moral verdigin için 😊

Bakalım ya ben pek fazla beklentide değilim artık zaman dolduruyorum sırf doktor 1 seneyi tamamlayın dedi diye ay dolduruyorum yaz sonu gidicem yine doktora inşallah kavuşuruz bebislerimize☺
Kuzum ya 1 yılın dolmasını bekleme git 1 yıldir deniyoruz de ne olacak valla yasim 29 1 yıl benim icin cok gec tabi Allah hayirlisini versinde öncelikle

Kizlar instegramda bir kadın doğum Dr u vardı sorulan sorulara cevap veriyordu sanki .bilen var mı acaba sanki böyle bir şey okudum daha önce burda

Catlamanin 3.gunu😅 belirti arama zamani😆🤣sağdan yumurtladim.sag ayak komple uyuşuk ogleden beri bakalım nolcak

merhaba konulara biraz ortadan yazmış gibi olacağım ama, ben de bu ay youtube dan yumurtalıkları rahatlatma ve bilinçaltını olumlu etkilemeye yarayan bir müzik dinliyorum. Daha adet tarihime çok var. Altında yabancı bir sürü yorum var olumlu. Strese karşı da rahatlatıyor.
bu da linki arkadaşlar yasak değildir umarım ekliyorum

KiZlar birden test yapma isteğim depreşti evde kaset test vardı cikmasada yapmak istedim bata 6 gün var daha ama ikinci çizgi çok çok silik şekilde çıkmış yarın erken gebelik testi slip deneyeceğim fotoğrafta hiç belli olmuyor ama bakalım yaa erkenden heveslenmeyeyim değil mi

KiZlar birden test yapma isteğim depreşti evde kaset test vardı cikmasada yapmak istedim bata 6 gün var daha ama ikinci çizgi çok çok silik şekilde çıkmış yarın erken gebelik testi slip deneyeceğim fotoğrafta hiç belli olmuyor ama bakalım yaa erkenden heveslenmeyeyim değil mi

merhaba bildiğim kadarıyla kaset test için adet gününün gelmesi gerekiyor cnm

merhaba konulara biraz ortadan yazmış gibi olacağım ama, ben de bu ay youtube dan yumurtalıkları rahatlatma ve bilinçaltını olumlu etkilemeye yarayan bir müzik dinliyorum. Daha adet tarihime çok var. Altında yabancı bir sürü yorum var olumlu. Strese karşı da rahatlatıyor.
bu da linki arkadaşlar yasak değildir umarım ekliyorum

Ben kesin dinlicem hoşuma gidiyor böyle şeyler belki işe yarar tesekkurler

Yine de atsana belki goruruz🙃🤗

ay ben heveslendim bile kııız sabah hemen yap at burayaa öff ben bata 14 gün kala yaptım keşke sürpriz olsaydı jkashdkasdjkahdjka

Kaçıncı günün yumrtlama sonrası?
Burada 10.gün olup çok silik testle hamile olanları gördüm inşallah gördüğün çizgi hevesinin kırılmasına izin vermez 🤗

X