- 26 Eylül 2020
- 249
- 192
- 32
Bat yok bende lanet olası pko var bat mat hak getire bendeHoşgeldin canım, bat tarihinle listeye eklettin mi kendini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat yok bende lanet olası pko var bat mat hak getire bendeHoşgeldin canım, bat tarihinle listeye eklettin mi kendini?
Bal gibi var kan vermeye git canımBirini flaşlı çektim var mı sizce
Birini flaşlı çektim var mı sizce
Baya belirgin bence kesin varrr
ovulasyon testiyle takip yapıyor musunuzzBat yok bende lanet olası pko var bat mat hak getire bende
Bariz var cnm hayırlı olsunBirini flaşlı çektim var mı sizce
Yok aşırı duzenliHafif 1e 2ye düşürmeye çalış diycem de bu hormonların şakası yok bir düşüyor pir düşüyor. Adet düzensizliği yoksa sıkıntı yoktur bence
Sağol canim bnim son hormon testimde lh fsh den buyuk peki bu lh/fsh yi dogru yapmismiyim 0 olması normal mi yaHem FSH hem de LH, beynin tabanında bulunan küçük bir bez olan ön hipofiz bezi tarafından üretilir. FSH temel olarak yumurtanın kadın vücudundaki bir folikülün içinde olgunlaşmasına neden olur. Her ay, bir kadın 2 yumurtalıktan birinden yumurta bırakır. Bu yumurtalar folikül adı verilen sıvı dolu bir kese içinde bulunur. FSH veya folikül uyarıcı hormon, yumurtanın folikülün içinde olgunlaşmasına yardımcı olur.
Yumurta folikülün içinde olgunlaştıktan sonra LH veya luteinize edici hormon devreye girer. İnsan vücudunun sonsuz mucizelerinden birinde, LH hormonlarındaki artış, bu yumurtanın yumurtalık içinden salınmasına neden olur. Yumurta serbest bırakıldıktan sonra, folikülün geri kalanı progesteron ve bazı östrojenler salgılar. Bu, her yumurtlama sırasında ortaya çıkabilecek olası bir hamilelik için bir tür hazırlık davranışıdır. FSH, yumurtanın folikül içinde olgunlaşmasına neden olurken LH, folikülden salınmasına neden olur.birde lh fsh dan yüksek olmaması daha iyi yüksek olursa lh yumurta çaylamasına engel olabilir...
Bende değiştirdim bi dakine ona gitmemAy bu aralar doktorlar da çok garip hep bir tembellik var diyorlar, benim gittiğim doktorun diğer hastalarıyla konuştum herkese tembellik var diyormuş ağızlarına sakız mı yaptılar yoksa hepimiz mi tembeliz bilmiyorum, gelecek ay doktor değiştiriyorum
Ay hadi insallahPazar günü yapmıştıım negatifti aslında bugün yapmayacaktım içimden bir ses yap dedi bata daha 4 gün var
Var var hayirli olsunnnBirini flaşlı çektim var mı sizce
Bariz şekilde var bence de kan versen direkt bugün çıkar sonuç hayırlı uğurlu sağlıklı darısı bizlere de olsunBirini flaşlı çektim var mı sizce
canım evet ilk defa yapıyorum ama T çizgisinin C'den daha koyu olması gerekmez mi? benimki hiç öyle olmadı mesela o yüzden muallaktayımCanım ilk attığın yumrtlama olmuş hatta bugün hafif silikleşme olmuş ya sen ilk defa mı yapıyorsun bu testi?
Yok ya hiç daha kullanmadım 3 kere gebelik oluştu ama sonuç olumsuz oldu ayın 2 sinde aşılama için doktora gidicem kısmetseovulasyon testiyle takip yapıyor musunuzz
Canım biz tam olarak konuyu anlamadım tam olarak açarsan bizden anlarızHali öncelikle nasılsın kuzum inşallah iyisindir. Bayadır okur fazla aktif olup yazmamıştım gezmelerden.. Temmuz grubuna totem yapayım yazmazsam belki hamiş olurum hep önceki gruplarda aktiftim..
Ben size öncelikle bu sayfa birşeye değinmeyi çok istiyorum sabrım artık bu kadarına dayandı çünkü birdaha girdiğim ikinci grubta kendisi görmek istemiyorum @Haso18 evet seni şuan senden daha çok şeyden bahseder buraya atardım yazışmalarını lakin benim seviyem daha fazlasına elvermiyor yapmıcam bunu. Sadce buradaki insanların duygularından oynamaktan vazgeç kaç tane arkadaş üzülmüş sana cvp vermiş oysa söylediğin çok şey yalan seni şikayet edeceğim kadın mıısın ondan bile şüpheliyim. Seni şubattan beri takip ediyorm hatta benim de iyi niyetimi kullandın.
Çok kötü kalplisin çook bir insan buradaki onca güzel insanın duygularını sömüremez. Artık pes dedirttin ya bana sinir hatlarımı bozdun. Bazıları yeni geliyor tanımadığı için yazıyor onlar yazarken onlara üzülüyorm bak yine başka kadının duygusunu sömürüyor diye. Yeter artık
özetle dedikleri yaptıkları tutarsız yardım etcem diye çok kendinizi hırpalamayın üzülmeyin diye mini uyardılarCanım biz tam olarak konuyu anlamadım tam olarak açarsan bizden anlarız
Bende gördümmmmmm. Allahim saglikli hamilelik dogum nasip etsin kosss kan ver.Birini flaşlı çektim var mı sizce