Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım peki nasıl böyle bir kanıya vardin? Yani dikkatini ceken birşey mi oldu gerçekten bende merak ettim

Nerden anladiniz acaba. Bu topikte hic cinsellikten konustugunu gormedim genelde batlardan cocuk sahibi olmaya cabalamaktan konusuyoruz.

Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz BAT :25 Temmuz
İlk deneme
Takviye : Folidoce kullanıyorum

kaset testte garanti sonuç için reglin 3 gün gecikemsini bekle öf çok uzun kııız nasıl beklicenn
Bizde aynı şekilde her gün yapıyoruz. Boşalmada oluyor. Gebelik ihtimalini azaltıyor mu

Kasette anca adet geçince çıkıyor ya galiba ben senden umutluydum. Gecikirsen yeniden yap bence canım
Ben Aralıkta gebe oldum. Kalbi durduğu için düşük yaptım ama Bat günümde erken testlerden test yaptım pozitif çıkmıştı öyle öğrendim ilk. o gün kanda pozitif çıktı. Adet günün geçmesine gerek yok bence

Çok geçmiş olsun kan verememişti sanırım kaset test ile erken gebelik testi farklı ya o yüzden dedim ama bilemiyorum hiç gebe olmadığım için Her şeyi burdan okuyarak falan öğrenmeye çalışıyorum

Nerden anladiniz acaba. Bu topikte hic cinsellikten konustugunu gormedim genelde batlardan cocuk sahibi olmaya cabalamaktan konusuyoruz.

Ben cinsellik demedim ayrıca yalan konuşuyor nerden anlıcam tek bu topikten tanımıyorum. Şubattan beri gittiğim topiklerde ve çok iyi bilgi sahibiyim zaten olmasam demem. Pco olduğumu öğrendim diyor acilde ama şubatta da aynı böyle yazdı ben asla unutmam. ALLAHTAN msjlar silinmiyor hepsi var hiç sıkntı değil. Konuşmak için konuşmadım hep olmadık şeyleri muhabbet konısuu yaparak insanlarla dalga geçmesini kaldırmadım. Çünkü genelleme msjları okuyorm dalga geçiyor biraz daha susmak istemedim. Bunu isterseniz de ıspatlarım hiç sıkıntı değil kimseye gelişi güzel yazmam burada. Beni çoğu arkadaşım da tanır yani benim dediğim şey temmuza özel durum değil.
Tamam hepimiz birşeyler paylaşıyoruz bildiğimiz bilemediğimiz yardım için buradayız asla buna karşı birisi de değilim.Ben karalamak gibi düşüncede asla değilim ama yapmasın bebek gibi konuda dalga geçmesin.

Canım peki nasıl böyle bir kanıya vardin? Yani dikkatini ceken birşey mi oldu gerçekten bende merak ettim

Ya ben çoktan vardım şubatta ama yazmamak için hep tuttum sonra bu mart grubunda yoktu neyse ohh dedim valla dedim. Nisanda geldi gruba tekrar orada başladı herkesi almaya birşey desem şimdi dedim tuttum mayıs gurubunu açtım ohh be dedim gelmedi. Haziranı gitti açtı yok hamileyim diye kapattı tekrar açtı. Ee bizde anlaştık mayıs da devam ediyoruz hepimiz biliyorsun temmuz geldim msjları okuyorm artık yeter dedim neden bu kadar yalan neden dedim sonra çok kadın arkadaş ona üzülerek yazmış onları görünce yaa yeter dedim. Yani en sonda dayanamadım.

Merhabalar bende de daha önce hiç kist yoktu bu ay klomen kullandım birden 6cm kist olmuş belliydi zaten bu ay bir tuhaflık vardı doktor Yasmin kullan dedi ama kararsızım bitkisel tedavi varmı
Bitkiseli tavsiye etmem canım kisti daha çok büyütebilir bence ilacınızı kullanın en etkilisi ilaç 2.kistim ve ilaçla 1 ayda gitti hepsinde de ilaç kullandım zaten bitkisel şeyler denediğim için kist oldu o yüzden doktorunuzun dediğini yapın bence en etkili yol tıp bence bu süreçte onu daha iyi anladım özellikle benim gibi pco hastalarında

Merhaba kızlar 26 haziran regl günüm sanki sol kasık tarafımda yumru varmış gibi ağrı var sızlıyor sürekli 2 3 gündür de kasığıma iğneler batıyor sanki çok sancı var kasıklarımda geçen ay kimyasal olmuştu o zaman da yine çok sancı çekmiştim korkuyorum şimdi test yapmaya yine çıkar da kimyasal olur diye car mı bu durumu yaşayanlar

Ne sacmaliyosun ya sen benmle ugrasmayi biraksana bende senden supheliyim emin ol kimin duygularini somurmusum neye yalan söylemişim sana neyi ispat edebilirim gece gece insani cildirtma başlarım sana simdi

Bak artik kendine gel sen beni ne kadar taniyorda bana yalanci diyorsun o subat topiginin msjlarini alirim senin basina calarim ne yaptim ben sana sanki sende herseye burnunu sokmiycaksin o zaman oylr bir konusuyorsun ki ssnki beni gerçekten reelde taniyor sen kimsin ya kendine gel bebegim olsun diye cabaliyorum burda insanlarls derdimi paylaşıyorum kocaman kadin olmussun ama inssn olamamissin dengimmisin sen benim bi dusun bakalım kac aydir benm neler cektigimden varmi haberin bir kez sana senin cocugun olmasin vs vs mi dedim Allah sanada annelik duygusunu tattirsij insallah belki merhamet duygun gelişir birdaha bana yazarsan iste o zaman ben sikayet edecegim senj

Ne dalgasi diyorsun sen be ben sana butun hastane sonuclarimla ispatlarim subat ayinda ilk defa gittim bebek dusundugum icin hastaneye bana adolasan bolumu bakiyordu karindan uktrasonla polikistik gorunuyor dedi hormon testi istedi yaptirdim lh 11 kusur fsh 8 di degerlerin cok yuksek degil diyerek infertiliteye gonderdi pco şüphesiyle daha sonra infertilite detayli vajinal ultrason istedi 12 mart tarihinde ultrasona girdim ve polikistik görüntüye bile rastlamadilsr sonucunu da atiyorum simdi buraya bu cumartesi acile gittigimde acildeki doktor polikistik gorunuyorsun hic teshis almadinmi dedi bende infertiliteye gittigimi ama bana olmadigini soyledigini soyledim hormon sonuclarima bakti normal gorunuyor anlayamadim dedi neden boyle bir konuda yalan soyleyeyeyim

Eklentiler

• IMG_20210318_135648.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 113
Kasık ağrınızı biraz daha açıklar mısınız hanımefendi mesela neye benziyodu nasıl bir histi devam etti mi daha önce de oldu mu
Yumru gibi bir şey saplandi biraz oturdum sonra geçti sonra tekrar dan girdi sağ kasigim agridi iste ara ara. Girdi girdi çıktı yaaa evvelsi günde gelmişti mesela bukadar değildi ama

Çatlatma iğnesinin 8.günü dayanamadım bi kontrol yaptım sanırım etkisi hala sürüyor
Günaydın kızlar

Eklentiler

• 7AD51421-24E1-4A64-B1EB-9ADE92F97E37.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…