Kiz ben kendimden umutsuzum c tesi kan vwedim negatifi fjfjfjdkdkSanmam kuzum adet mi sökücek ya ben çok umutluydum senden
Bende oyle duusnuyorum ama aci falan hic olmadi iliski esnasinda anlamadim vallaTahriş olmuş olabilir canım
Olsun ben umutluydum amaKiz ben kendimden umutsuzum c tesi kan vwedim negatifi fjfjfjdkdk
Hjdjdjdjdjdjf kiz bem dongum 70 gunu buluyor bu ay normal adet olucam diye bekliyorum bakalim 30 una kadar vakit varOlsun ben umutluydum amaneyse yılmak yok sizin döngü kısa ben 1.yumurtayı beklerken siz 2 ye dönüyosunuz hihihi umutsuzluk yok hemen yakala beni bak daha yumurtlamadım
Allah'a razı olsun çok teşekkür ederim bu güzel mesajın için iyiki varsınız kızlarBöyle şeylerle modelinizi bozmayın. Çocuk kararını yalnızca eşler verebilir. Hiç çocuk istemeyebilir, isteyebilir, isteyip olmayabilir bu tarz soruları kimseye sormam sormasına izin vermem. İnsanlar her şeye burnunu sokmaya alıştığı için normal bir şey gibi sorgulamaya ve karşıdaki düşünmeden hareket etmeye alışmışlar ve sadece kadına yapılan bir baskı erkeğe kolayca sormazlar. Asla morelinizi bozmayın.sizi strese sokmasına izin vermeyin nasip olursa harika bir anne olacaksınız
Ses etmiyorum hiç o yüzdenKütletmez kırar mazallah aman ha
Deli kız çift çizgi hep olur şu t c nin rengini geçince yumurtladın demekk sonra silik olduğunda da çatladı demekkBilmiyorum ki ben normalde çatlamayı ayın 25 de bekliyodum. Pazar günü sol kasık agrısı olunca yapim dedim ana bi baktım çift çizgi hemen çalışmaya başladım..
Benim de bugün 45Hjdjdjdjdjdjf kiz bem dongum 70 gunu buluyor bu ay normal adet olucam diye bekliyorum bakalim 30 una kadar vakit var
Pco mu varBenim de bugün 45daha da ne zaman olurum kestiremiyorum göğüslerim ağrıyor ama karın ağrım hiç yok
Valla ultrasona girdim ama bişey demediler elime bi kağıt verdiler adet olunca gel dediler sonra ben olmadım olmadım bayramda oldum doktorlar tatildeydi ondan sonra da daha olmadım iştePco mu var
Valla ultrasona girdim ama bişey demediler elime bi kağıt verdiler adet olunca gel dediler sonra ben olmadım olmadım bayramda oldum doktorlar tatildeydi ondan sonra da daha olmadım işte
Kiss sen test yapmadin mi. Gebelik testini erken yapmistin varsa elinde kaset test yapsana. Adet olmadin demiTarçınlı keklerim biz bu gun cupcup seyettik ve biraz uzun surdu ardina wcdeyken 2 damla kadar kan geldi simdide kasiklarimda bicak batmalari oluyor fazla zorlamadan olabilirmi acaba
Adetim gecene kadar beklicem c tesi kan verdim yumurtlamanin 9. Gunuydu beklemedeyimKiss sen test yapmadin mi. Gebelik testini erken yapmistin varsa elinde kaset test yapsana. Adet olmadin demi
Amin bakalım bekliyoruzHayirlisi olsun bakalim
Ben adet oldum. Varsa elinde dene derimAdetim gecene kadar beklicem c tesi kan verdim yumurtlamanin 9. Gunuydu beklemedeyim
Hemen masajlar efendime söyleyim takviyeler falanlar filanlar güzel gelcek bu ay takılma sen modunu yüksek tuuutttttHjdjdjdjdjdjf kiz bem dongum 70 gunu buluyor bu ay normal adet olucam diye bekliyorum bakalim 30 una kadar vakit var
Iyiyim canım sag olasin insallah sen de iyisindir noldu anlamadimki ben=/Hali öncelikle nasılsın kuzum inşallah iyisindir. Bayadır okur fazla aktif olup yazmamıştım gezmelerden.. Temmuz grubuna totem yapayım yazmazsam belki hamiş olurum hep önceki gruplarda aktiftim..
Ben size öncelikle bu sayfa birşeye değinmeyi çok istiyorum sabrım artık bu kadarına dayandı çünkü birdaha girdiğim ikinci grubta kendisi görmek istemiyorumHaso18 evet seni şuan senden daha çok şeyden bahseder buraya atardım yazışmalarını lakin benim seviyem daha fazlasına elvermiyor yapmıcam bunu. Sadce buradaki insanların duygularından oynamaktan vazgeç kaç tane arkadaş üzülmüş sana cvp vermiş oysa söylediğin çok şey yalan seni şikayet edeceğim kadın mıısın ondan bile şüpheliyim. Seni şubattan beri takip ediyorm hatta benim de iyi niyetimi kullandın.
Çok kötü kalplisin çook bir insan buradaki onca güzel insanın duygularını sömüremez. Artık pes dedirttin ya bana sinir hatlarımı bozdun. Bazıları yeni geliyor tanımadığı için yazıyor onlar yazarken onlara üzülüyorm bak yine başka kadının duygusunu sömürüyor diye. Yeter artık
Iyiyim canım sag olasin insallah sen de iyisindir noldu anlamadimki ben=/
Ne oldu bilemedim Canım bi sey diyemiyorum=/Canım bende iyiyim geçiyor zaman hızlı.
Birşey olduğu yok ben bunu şubattan beri tanıyorm demeyeyim banane yazmayayım banane diyerek geçiştirme içine girdim amma yeter dedim. Şubatta bu bana ne yaptı iyi niyetimi suistimal ettisonra her yeni gelen kadınların iyi niyetlerini etmeye bir gayret ediyor. Yalancı birisi söylediği herşeyin yarısı yalan neden böyle yaptığını bilmiyorm ama burada çoğu arkadaşımız ona üzülerek yazıyor onların msjlarını gördükçe daha da dayanamadım. Biz burada amacımız belli bu kadar hassas konuda yalanlar konuşarak kimse de duygularımızla oynamasın.