Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O batmalari hic fark etmemeye çalış canim tetikte olup en ufak seyi hissedip umitleniyo insan. Reglim gecikirse test yaptircam hic belirti aramicam bu sefer soz verdim kendime. Benim pik pazar gunu oldu, dün çatladı. Pik oncesi, pik ve catlama gunu arka arkaya degerlendirdik. Oncesinde de her an pik olur diye iki gunde bir degerlendiriyoduk.. hadi insallah bu ay firesiz hepimiz hamile kalalim rekor ay olsun 🥳
Bende cuma akşam pik gördüm üst üste ve gün aşırı degerlendirdik bakalım bem kesin dayanamam test yaparm haftaya 😄 eger adet olursam bu ay infolik kullanacagm😰😰

yokk kocişin de hali yok bugün kolunu araba kapısına sıkıştırmış sürgülü :KK70: müsilajın içinde de dalış yapmak zorunda kalmışlar kusmamak için zor tutuyo kendini ahahha inş bu zamana kadar ki çabalar yeterrrr :KK70:
Ayyy tühhh :KK43: benim cup cup tamam bakalım yarın minno yumurtam nolcak

yokk kocişin de hali yok bugün kolunu araba kapısına sıkıştırmış sürgülü :KK70: müsilajın içinde de dalış yapmak zorunda kalmışlar kusmamak için zor tutuyo kendini ahahha inş bu zamana kadar ki çabalar yeterrrr :KK70:
ben de değerlendir bugünü dicektim onu yazmak için girdim hee M moreandmore 😂
Ayrıca dakika 1 gol 1 bende bel ağrısı mevcut 😂😂

Kuzum gecen ay adetim bitti hemen ovulasyona gectim 11 12 13 14 iliskiye girdik 13 yumurtlamayi gördüm 14 u çatlamayı yumurtlama gününden 7 gün boyunca avakodo yedim sonra bu ay baya yoğun geçti il dışına vs is değiştirdim falan filan hamileligi kafamda unutmuştum bu hafta kabiz geçiyor tuvaletime çıkamıyorum afedersiniz 3 gündür gaz var dün başladı kasik agrisi bugun de kasik agrisi çok kötüydü eve geldim test yaptım ama içecek falan içmiştim aklıma geldi yapmak istedim sadece yaptım testi kuzum
Canım hayirli olsun ☺️ full değerlendirmişsin ☺️ peki ilişkiden sonra yattın mi 😂 kalkmadan

benim çok yakın dostum pandemi boyunca özellikle covid aşısı vurulmadan önce çocuk sahibi olmayı çok istediler ama gerçekten de bu işler kısmet planlamak ile olmuyormuş. Allah herkese en hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin

Oh lh yeniden yaptım çatladı sonunda kuduruk bugün boş yarın dolu ve bekleyiş sonra alttaki de şakacık gebelik testim tabiki bomboş 😂😂😂😂😂
Allah seni 🤣🤣 gebelik testinde de çift çizgileri görcez inşallah.. Bekleyiş kısmı en zoru ya, yumurtlamadan sonra gün aşırı yaparız diyorduk ama birbirmizin yüzünü bile göremez olduk, Bi yumurtlama zamanı 5 gün yapabildik yetmiştir umarım 🤣🤣

X