Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr un çok güzel . Bazıları hemen tüp yapalım diyip uğraşmiyorlar. Kimyasal da olsa hamile kalmışsın bence dediğin gibi deneyim eylul ekime kadar sonra kısmet tüp düşün derim . Ayrıca yanlış anlama tüp bebek yaptıran biri olarak tüp bebeğinde garantisi yok .
Evet kuzum ben dis gebelikte cok zorlandim beta artsin die 2 gunde bir kan takip ederken igneyi ve kurtaji olduktan sonra bu sefer beta dussun die 2 gunde bir kan vermeye basladim 21 araliktan 23 subata kdr 2 gunde bir kan verdim kollarim curudu artik ve regl olduktan 3 ay sonra bebek deneyebilirsin demisti doktor regl olmam subat sonunu buldu doktora bir daha bunu yasamak istemiyorum tup bebek yplim dedim rahime koyuyorsunuz hic degilse bebegi o da bana dedi ki tup bebegin garantisi var
Mi saniyorsun? Tup bebekte de dis gebelik olabiliyormus rahime birakilan bebis tupe ya da baska yere tutunabiliyormus daha once sezeryanla dogum yapan bir annenin sezeryan dikisine bile tutunabiliyormus doktor bana bak sen pnik atak hastasisin ama su an baska bir derdin var hastaligini unuttun aklina bile gelmedi dimi demisti hic atak gecirmedin? Evet dedim Allah kullarini sinar sen tevekkulde ol bebegin seni bulacak dedi ve doktorum ermeni inanci abiligi beni kendime getirmesiyle ona inaniyorum lutfen hic biriniz umidinizi kesmeyin olur mu

dün akşamki çatlamadan emin olmak için son ovulasyon testimi de bugün yaparak kapanışı yaptım. 17 - 19 - 20 - 21 haziran değerlendirdik. eşim yarın akşama kadar yok zaten bugün son ihtimal olan gündü bence. şimdi bekleyişş...
Sabah ve şimdi yaptığım test aşağıda çatladı bende bugun ve yarını değerlendirip artık beklemeye koyulacağım senınle aynı gidiyoruz 🤩inşallah güzel haberler alırız

Eklentiler

• IMG_20210622_171641.jpg
    IMG_20210622_171641.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210622_100612.jpg
    IMG_20210622_100612.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 42
Ayyyy arjenin miydi neydi onu kullansın adeta uçuruyoooo😂 biz şuan l karnitin+ pharmaton + günde 6 yumurta + bca vs diğerlerini saymıcam artık kullanıyo bende folik ve d birde kanım düşüktü feramat kullanıyorum 😂 ev ecza deposu gibi 😂
Kadın Doğum doktoru bana da feramat verdi yan etkilerinde karın ağrısı ve kusma diyorlar o yuzden almadım sizde oluyormu

Sabah ve şimdi yaptığım test aşağıda çatladı bende bugun ve yarını değerlendirip artık beklemeye koyulacağım senınle aynı gidiyoruz 🤩inşallah güzel haberler alırız

Evet 5 temmuza kadar bekleyiş başlasın 🥳 biz dün değerlendirdik eşim yarin aksama kadar yok o zamana kacmis olur artik heralde dun gece sondu 🤔 catlamayla birlikte vucut isisi artisi oldu mu sende de, ben ikidir dikkat ettiğim icin bakiyorum cidden yukseliyo ve suratim yanmaya basliyo anliyorum 🤔

Evet 5 temmuza kadar bekleyiş başlasın 🥳 biz dün değerlendirdik eşim yarin aksama kadar yok o zamana kacmis olur artik heralde dun gece sondu 🤔 catlamayla birlikte vucut isisi artisi oldu mu sende de, ben ikidir dikkat ettiğim icin bakiyorum cidden yukseliyo ve suratim yanmaya basliyo anliyorum 🤔
şu vücut ısısı nı bende merak ediyorum dil altından mı ölçüyorsun cnm nasıl yapıyorsun bazı yerlerde dil altından okudum benimde yapasım var bunu

X