- 6 Ekim 2020
- 333
- 310
Evet kuzum ben dis gebelikte cok zorlandim beta artsin die 2 gunde bir kan takip ederken igneyi ve kurtaji olduktan sonra bu sefer beta dussun die 2 gunde bir kan vermeye basladim 21 araliktan 23 subata kdr 2 gunde bir kan verdim kollarim curudu artik ve regl olduktan 3 ay sonra bebek deneyebilirsin demisti doktor regl olmam subat sonunu buldu doktora bir daha bunu yasamak istemiyorum tup bebek yplim dedim rahime koyuyorsunuz hic degilse bebegi o da bana dedi ki tup bebegin garantisi varDr un çok güzel . Bazıları hemen tüp yapalım diyip uğraşmiyorlar. Kimyasal da olsa hamile kalmışsın bence dediğin gibi deneyim eylul ekime kadar sonra kısmet tüp düşün derim . Ayrıca yanlış anlama tüp bebek yaptıran biri olarak tüp bebeğinde garantisi yok .
Mi saniyorsun? Tup bebekte de dis gebelik olabiliyormus rahime birakilan bebis tupe ya da baska yere tutunabiliyormus daha once sezeryanla dogum yapan bir annenin sezeryan dikisine bile tutunabiliyormus doktor bana bak sen pnik atak hastasisin ama su an baska bir derdin var hastaligini unuttun aklina bile gelmedi dimi demisti hic atak gecirmedin? Evet dedim Allah kullarini sinar sen tevekkulde ol bebegin seni bulacak dedi ve doktorum ermeni inanci abiligi beni kendime getirmesiyle ona inaniyorum lutfen hic biriniz umidinizi kesmeyin olur mu