- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
Yarın tekrar yapcam bakalm ne çıkcakKoyu baya bu kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın tekrar yapcam bakalm ne çıkcakKoyu baya bu kiz
Bende bir süre öyle korundum ve hamile kalmadım. Ama her adetim geçiktiğinde çocuk istemediğim için acaba dedim test yaptım hep negatifti bende çok ihtimal vermiyorum:)Böyle kim hamile kalmış ya? Bunu gerçekten deneyimlemiş biri var mı aramızda? Bana şehir efsanesi gibi geliyor. 6 sene bu şekilde korundum, tek kaçak bile yok. Gerçi şimdi de çocuğum olmuyor belki boşaydı hep eheheh
kııız hadi inşallah yaaaaKızlar bir şey diyeceğim size ben bugün is yerinde bir anda sol kaşığıma agri girdi baya kramp şeklinde sonra eve geldim yemek yedim az önce test yapip dedim erken gebelik testti hayalet çizgi var gibi silik bir çizgi acaba mi diyorum son bata 5 gün kaldı birazdan eklicem ama resimde belli olmuyor ama ışıkta belli sizle paylaşmak istedim açıkçası erken sevinmim dimi
gidip kan vermek istemez misiiinkııız hadi inşallah yaaaa
Atsanaa testiiiKızlar bir şey diyeceğim size ben bugün is yerinde bir anda sol kaşığıma agri girdi baya kramp şeklinde sonra eve geldim yemek yedim az önce test yapip dedim erken gebelik testti hayalet çizgi var gibi silik bir çizgi acaba mi diyorum son bata 5 gün kaldı birazdan eklicem ama resimde belli olmuyor ama ışıkta belli sizle paylaşmak istedim açıkçası erken sevinmim dimi
Yaaaa canım inşallah hamişsindirrr, gidip test versen ya da test varsa sabah tekrar yapsanKızlar bir şey diyeceğim size ben bugün is yerinde bir anda sol kaşığıma agri girdi baya kramp şeklinde sonra eve geldim yemek yedim az önce test yapip dedim erken gebelik testti hayalet çizgi var gibi silik bir çizgi acaba mi diyorum son bata 5 gün kaldı birazdan eklicem ama resimde belli olmuyor ama ışıkta belli sizle paylaşmak istedim açıkçası erken sevinmim dimi
O batmalari hic fark etmemeye çalış canim tetikte olup en ufak seyi hissedip umitleniyo insan. Reglim gecikirse test yaptircam hic belirti aramicam bu sefer soz verdim kendime. Benim pik pazar gunu oldu, dün çatladı. Pik oncesi, pik ve catlama gunu arka arkaya degerlendirdik. Oncesinde de her an pik olur diye iki gunde bir degerlendiriyoduk.. hadi insallah bu ay firesiz hepimiz hamile kalalim rekor ay olsunBenimde adet 4 temmuz beklemedeyim inşallah saglikla bebis gelir adet gelmez .. ara sıra sağ kasığımda yumurtladigim tarafta batma dışında hiç bişey hissetmiyorum ben Perşembe akşamı cumartesi Sabah, cumartesi akşam, pazartesi akşamı degerlendirdim yumurtlama cuma akşamı oldu, seninki nasıldı?
Ben varımBöyle kim hamile kalmış ya? Bunu gerçekten deneyimlemiş biri var mı aramızda? Bana şehir efsanesi gibi geliyor. 6 sene bu şekilde korundum, tek kaçak bile yok. Gerçi şimdi de çocuğum olmuyor belki boşaydı hep eheheh
Ay hayalet cizgi gorsem kan vermeye ışınlanırdımKızlar bir şey diyeceğim size ben bugün is yerinde bir anda sol kaşığıma agri girdi baya kramp şeklinde sonra eve geldim yemek yedim az önce test yapip dedim erken gebelik testti hayalet çizgi var gibi silik bir çizgi acaba mi diyorum son bata 5 gün kaldı birazdan eklicem ama resimde belli olmuyor ama ışıkta belli sizle paylaşmak istedim açıkçası erken sevinmim dimi
Ay hayalet cizgi gorsem kan vermeye ışınlanırdım
Kızlar ikinci attığım daha net gibi suan saskinim oturdum ağlıyorum yaaaa ;(Kızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
Ayyyyy var var kos kan verrKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
Yok kuzum biraz daha kalsın da 2 gün sonra normal kaset test yapip o şekilde kan vercem yaaaa ;/gidip kan vermek istemez misiiin
İnsallah kuzum yaaaa rabbim nasip etsin inşallah vardır yaaaaAyyyyy var var kos kan verr
Ben gördüm sanırım yaaaaaaKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
İnsallah kuzum yaaaa rabbim nasip etsin inşallah vardır yaaaa
ayy resmen varrrrrrrrrrrKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
Var gibi canım amaa hemen mi belirdi yoksa sonra mı farkettinnKızlar yakınlaştırarak bakın yaaa ben tam netliyemiyorum ama belli yaaa gösteremiyorum yaaa
Tam sorcamtım hadi bizi aydınlat ne gibi şeyler yaptın aaayyy ilk hamişşimiizzzz darısı bizeeee huhuuuuuuKiz neler yaptın anlat belirtilerim neydi bu gun ovulasyonun kacinci gunu cocuk kosarakmi gelsin chfjfkfkf