- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Bende de boku çıktı artık bu kadarı da fazla.Ya dünyanın testini yaptım 1 kere mi kuruma çizgisi bile çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de boku çıktı artık bu kadarı da fazla.Ya dünyanın testini yaptım 1 kere mi kuruma çizgisi bile çıkmaz
bildiğin regl mi kız şu an yerleşme şeyleri falan olmasın :dBende de boku çıktı artık bu kadarı da fazla.
Hamile kalırsam atamam amaİki dublede yerime atmazsan hatırım kalır ama bu sefer
Kuzum sen hamile olmadığına emin misin geç döllenme felan olabilir mi pembe kuruma çizgisi de ilk defa görüyorum benim de dünki testte kuruma çizgisi çıktı ama bariz renksiz diBu pozitif değil de nedir shsggsh
Yok bee en bildiğin regl iştebildiğin regl mi kız şu an yerleşme şeyleri falan olmasın :d
Acaba testi tekrarlasan mı? Umutlandırmak istemem amaBen kuruma çizgisi epey gördüm ama kırmızı olarak çıkanı ilk kez görüyorum
Yok canım kuruma çizgisi bu. Keşke olsaa ama adetim 4 gün baya güzel kanamali geçti. Dün bittiAcaba testi tekrarlasan mı? Umutlandırmak istemem ama
Bnce sen bi daha ki testi strip olandan al bembeyaz çıkıyo yoksaBende de boku çıktı artık bu kadarı da fazla.
En güzeli 15 dakika sonra teste bir daha bakmamak aslında.Bnce sen bi daha ki testi strip olandan al bembeyaz çıkıyo yoksa
Kalpler havada uçuşuyor vuhuuuuBen 2 gün daha tam gaz devam ediyim sonra finito diyorum ama halim kalmadı napcam beeenn ben haftasonu yumurtlama çatlama bi şeyler oldu diye düşünüyorum ama
O zamanda ben atarım hadi kime denk gelirseHamile kalırsam atamam ama
Ama cidden pozitifBu pozitif değil de nedir shsggsh
Bn 5 dakika bekletip atıyorum 6. Dakika bile bakmam hiç boşa umut etmemek içinEn güzeli 15 dakika sonra teste bir daha bakmamak aslında.
Bence sabah ilk idrarla bir daha tekrarlaYok canım kuruma çizgisi bu. Keşke olsaa ama adetim 4 gün baya güzel kanamali geçti. Dün bitti
Valla canım kimyasal geçirdiğimi de zannetmiyorum. Sizin testlerde sonradan çıkmıyor mu böyle? Belki atiyorsunuzdur hemen.C charlottes cnm sen strip test al bir daha ki ay gebelik testini ondada böyle çıkarsa kimyasal mi diye bir baktır belkide kimyasal geçirdin haberin yok
bende cıkmıyor cnm 10 dakkada beklesem ertesi günede kalsa beyaz ışıkta gözümün içinede soksam ben o kırmızıyı kuruma halinde bile göremedim gören var mı kızlar sizde ?Valla canım kimyasal geçirdiğimi de zannetmiyorum. Sizin testlerde sonradan çıkmıyor mu böyle? Belki atiyorsunuzdur hemen.
Ben iki kez görmüştüm biri erken gebelikti biri kaset saatler sonra görmüştüm kuruma çizgisi diye hiç dikkate almadımbende cıkmıyor cnm 10 dakkada beklesem ertesi günede kalsa beyaz ışıkta gözümün içinede soksam ben o kırmızıyı kuruma halinde bile göremedim gören var mı kızlar sizde ?
Senin canın heyecan istiyor dimiöf akşam gebelik testi yapcam canım çekti