Yani sasmiyordur diye umuyorum geçen ay sasmadiBende pepapp kullaniyorum hic sastigini gormedim acikcasi siz? Bide not alma kismina yasadigim belirtileri yazincada takibi kolay oluyo sanki.. Ama net gunu bilmem zor yine(gonderdigi tatli iltifat mesajlari yeter )
GünaydınlarGünaydın kızlaar
tabi atıyım, erkenden uyumuşum şimdi gördümÖnceki günleride ki testleriniz varsa atar mısınız? Ben 2". Gündeyim hala koyulaşma yok da
Yapmayin ya benide aglatacaksiniz bu fotografi kimyasal oldugunde cekmistim ne hevesle. Ne umutla esimin o bezleri kucaklayip gelmesi gozundeki parlama yemin ederim varya aklima geldikce bogazim dugumleniyor Allahim en yakin zamanda hepimize nasip etsin insallahYa aslında mesele onların hamile kalması değil bizim kalamamamıztabi ki dd evlatları olsun mutlu olsunlar kimsenin kötülüğünü istemem benim eltimin de olmuyor 5 yıllık evli ben hep kendimden önce ona dua ediyorun çünkü önce benim olsa üzülür sanki ister istemez
Ama ne yalan söyliyim bazen çeyizime ördüğüm bebek battaniyesini bebek yeleklerini hiç kullanamayacakmışım gibi geliyor
Benim duyduğum kadarıyla ve eşimde gördüğüm ilk konuşunca daha erken diyorlar... Ama sonra.. tamam o zaman sen istediğinde başlarız dediğinde.. düşünüp hadi yapalım diyorlar. Belki biraz düşünmesine fırsat vermek gerekiyordur. Sonuçta sorumluluk alıp alamayacağını hissetmesi gerekYa şöyle ki ben aslında çocuk konusunda daha 6 ay felan oldu istek geleli 1 buçuk aydır da çalışmalara başladık. Öncesinde hayırlısı deyip kapatiyordum. Ama bir dönem çocuk olmama sebebini ben olarak düşündüler sanki oğulları istiyormuş da ben yapmiyormusum gibi. Yahu adam da hala tam bir istek yok yavaş yavaş ısınıyor bu fikre. Bazı imalata maruz kalınca çok üzüldüm. Neyse yaaa inşallah bizim de olur karnımızı gere gere gezeriz artık
youtubeda bi kız izlemiştim belirtilerle ilgili diyodu ki yaşadığı ilk şey sürekli olarak günlerce çılgınlar gibi tek gözünün seğirmesiymiş alakası tartışılır amaaz önce kendimi kulak zonklaması hamilelik belirtisi midir yazarken buldum başlasın kafayı yemelerrrr
Ben bu ay cok umitlendim asiri agrilarim vardi dediginiz gibi kan testi verdim sonucu bekliyorum ama gebe degilim diye dusunuyorum baska bi halt var ben karistiriyorum bence.. O yuzden yinede sonucu goreyim ders olsun bana bi daha ki aylar da parmagimi oynatipta bu neydi su neydi bakmicam asla test falan fisman hikayeYani sasmiyordur diye umuyorum geçen ay sasmadibu ay da takvime göre bir iki güne ovulasyon sürecin bitiyor tabi ki pik gününü değerlendirdik bu sabah kasigimda batmalar var. Yoğun ve yorucu bir nöbetten cikiyorum ondandır yeeaa diye gecistiriyorum çok bel bağlayıp heveslenip tekrar hüsran yaşamak istemiyorum
Dur biraz da ona yoğunlaşayımyoutubeda bi kız izlemiştim belirtilerle ilgili diyodu ki yaşadığı ilk şey sürekli olarak günlerce çılgınlar gibi tek gözünün seğirmesiymiş alakası tartışılır ama
Rahatlarinin bozulmasından korkuyorlar ilk sonra zamanla yaş aldıkça daha net hissediyorlar heraldeBenim duyduğum kadarıyla ve eşimde gördüğüm ilk konuşunca daha erken diyorlar... Ama sonra.. tamam o zaman sen istediğinde başlarız dediğinde.. düşünüp hadi yapalım diyorlar. Belki biraz düşünmesine fırsat vermek gerekiyordur. Sonuçta sorumluluk alıp alamayacağını hissetmesi gerek
Ben geçen ay ilk defa 5 gün adet gecikmesi yaşayınca akşamına beta hcg me baktım. Bir de kasik ve bel ağrılarım göğüste de hassasiyet olunca bölüyor oldum. Sonuç tabi şokBen bu ay cok umitlendim asiri agrilarim vardi dediginiz gibi kan testi verdim sonucu bekliyorum ama gebe degilim diye dusunuyorum baska bi halt var ben karistiriyorum bence.. O yuzden yinede sonucu goreyim ders olsun bana bi daha ki aylar da parmagimi oynatipta bu neydi su neydi bakmicam asla test falan fisman hikayekafam almiyo artik olcaksa olur direkt kese mese gorurum
Yapma böyle gerçekten. Biliyorum cidden anlıyorum da çok heveslenmissin ki ben de çok heveslendim. Ama şöyle düşün o çocuk olsaydı hasta olacaktı ya da hamileliğin ilerleyen dönemlerinde düşük. Daha üzücü olurdu demi? Vücudun bunu farkettigi için seni ondan korudu ve daha sağlıklı bir gebeliğin önünü açtıYapmayin ya benide aglatacaksiniz bu fotografi kimyasal oldugunde cekmistim ne hevesle. Ne umutla esimin o bezleri kucaklayip gelmesi gozundeki parlama yemin ederim varya aklima geldikce bogazim dugumleniyor Allahim en yakin zamanda hepimize nasip etsin insallah
ben söylemiştim cnm onu kullanamıyorsan premom da var onu dene istersen takvim olarakta flo yu kulanıyorumFemometer programını sen mi önermiştin canım? Benim reglilerim de 45 günde bir
Yumurtlayımda ne zaman yumurtlarsam artık çokda geçe kamasın tabi detabi atıyım, erkenden uyumuşum şimdi gördümdöngünüz uzunsa çok daha geç yumurtlama görenler de oluyor. bazı aylarda da olmayabiliyomuş. ben geçen ay görmedim mesela yine 21. gün koyulaştı sadece ama iki çizgi aynı değildi yine. ertesi gün yine silikleşmişti. sıvı alımına dikkat ediyosunuz dimi?
Femometer çok güzelmiş, kullanmaya başladım. Bu ay ona uyarak da deniycem, sen ovulasyon testiyle tutarlı demiştin sankiben söylemiştim cnm onu kullanamıyorsan premom da var onu dene istersen takvim olarakta flo yu kulanıyorum
ay sizde nasıl ücretsiz çıktı o yaa ayda 69,99 diyor banaFemometer çok güzelmiş, kullanmaya başladım. Bu ay ona uyarak da deniycem, sen ovulasyon testiyle tutarlı demiştin sankiovulasyon da yapıyorum, ay inşallah program da dogru söyler
tutarlı cnm bende pko oldugu için onunla daha iyi anlıyorum testleride hepsini kronometre tutup 10. dakkada cektim ve %80 piki yakaladım ama o ay benim yumurtam kist olduFemometer çok güzelmiş, kullanmaya başladım. Bu ay ona uyarak da deniycem, sen ovulasyon testiyle tutarlı demiştin sankiovulasyon da yapıyorum, ay inşallah program da dogru söyler
cnm ücret kısmı cıktığında yukarda bir yerde çarpı işareti yok mu tutar seçme ,programı kapatıp tekrar ac dene olması lazım ben ücretsiz kullanıyorum kız sen piki gördün zaten bariz kıpkırmızı çıktı, ben pkolu oldugum için hep aynı tonda kırmızılık oluyordu , premomu dene olmadı oda iyiay sizde nasıl ücretsiz çıktı o yaa ayda 69,99 diyor bana
Vallahi femometere baktım ama ilk hafta ücretsiz deneme sonra ücretliye çeviriyoFemometer çok güzelmiş, kullanmaya başladım. Bu ay ona uyarak da deniycem, sen ovulasyon testiyle tutarlı demiştin sankiovulasyon da yapıyorum, ay inşallah program da dogru söyler
valla şüphe ettim aboneliklerime baktım yok ücret falan cnm premomu dene ondada yuzdelik çıkıyorVallahi femometere baktım ama ilk hafta ücretsiz deneme sonra ücretliye çeviriyo