Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pepapp kullaniyorum hic sastigini gormedim acikcasi siz? Bide not alma kismina yasadigim belirtileri yazincada takibi kolay oluyo sanki.. Ama net gunu bilmem zor yine (gonderdigi tatli iltifat mesajlari yeter)
Yani sasmiyordur diye umuyorum geçen ay sasmadi bu ay da takvime göre bir iki güne ovulasyon sürecin bitiyor tabi ki pik gününü değerlendirdik bu sabah kasigimda batmalar var. Yoğun ve yorucu bir nöbetten cikiyorum ondandır yeeaa diye gecistiriyorum çok bel bağlayıp heveslenip tekrar hüsran yaşamak istemiyorum

Önceki günleride ki testleriniz varsa atar mısınız? Ben 2". Gündeyim hala koyulaşma yok da
tabi atıyım, erkenden uyumuşum şimdi gördüm döngünüz uzunsa çok daha geç yumurtlama görenler de oluyor. bazı aylarda da olmayabiliyomuş. ben geçen ay görmedim mesela yine 21. gün koyulaştı sadece ama iki çizgi aynı değildi yine. ertesi gün yine silikleşmişti. sıvı alımına dikkat ediyosunuz dimi?

Eklentiler

• 20210617_155819_mfnr.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 20210619_144040_mfnr.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 58
Yapmayin ya benide aglatacaksiniz bu fotografi kimyasal oldugunde cekmistim ne hevesle. Ne umutla esimin o bezleri kucaklayip gelmesi gozundeki parlama yemin ederim varya aklima geldikce bogazim dugumleniyor Allahim en yakin zamanda hepimize nasip etsin insallah

Eklentiler

• IMG_20210529_154816_0.jpg
    169,9 KB · Görüntüleme: 56
Benim duyduğum kadarıyla ve eşimde gördüğüm ilk konuşunca daha erken diyorlar... Ama sonra.. tamam o zaman sen istediğinde başlarız dediğinde.. düşünüp hadi yapalım diyorlar. Belki biraz düşünmesine fırsat vermek gerekiyordur. Sonuçta sorumluluk alıp alamayacağını hissetmesi gerek

az önce kendimi kulak zonklaması hamilelik belirtisi midir yazarken buldum başlasın kafayı yemelerrrr
youtubeda bi kız izlemiştim belirtilerle ilgili diyodu ki yaşadığı ilk şey sürekli olarak günlerce çılgınlar gibi tek gözünün seğirmesiymiş alakası tartışılır ama

Ben bu ay cok umitlendim asiri agrilarim vardi dediginiz gibi kan testi verdim sonucu bekliyorum ama gebe degilim diye dusunuyorum baska bi halt var ben karistiriyorum bence.. O yuzden yinede sonucu goreyim ders olsun bana bi daha ki aylar da parmagimi oynatipta bu neydi su neydi bakmicam asla test falan fisman hikaye kafam almiyo artik olcaksa olur direkt kese mese gorurum

Rahatlarinin bozulmasından korkuyorlar ilk sonra zamanla yaş aldıkça daha net hissediyorlar heralde

Ben geçen ay ilk defa 5 gün adet gecikmesi yaşayınca akşamına beta hcg me baktım. Bir de kasik ve bel ağrılarım göğüste de hassasiyet olunca bölüyor oldum. Sonuç tabi şok ben hamileyim zannederken meğer düşüş dönemine geçmiş bile. Bir daha gecikme olursa beta hcg ye bakmak için 10 gün bekleyeceğim valla

Yapma böyle gerçekten. Biliyorum cidden anlıyorum da çok heveslenmissin ki ben de çok heveslendim. Ama şöyle düşün o çocuk olsaydı hasta olacaktı ya da hamileliğin ilerleyen dönemlerinde düşük. Daha üzücü olurdu demi? Vücudun bunu farkettigi için seni ondan korudu ve daha sağlıklı bir gebeliğin önünü açtı hem daha çok gencmissin senin yumurtaların bombis bombistir hiç üzülme yakın zamanda alırsın güzel haberini. Ama çok kafaya takma beyin otomatik hormonlarını yönlendiriyor ve stres de yumurta gelişimini etkiliyor free ol zamana bırak göreceğin yasayacagin bir yığın güzellikler vardır hep bunları düşün lütfen

Yumurtlayımda ne zaman yumurtlarsam artık çokda geçe kamasın tabi de bakalım belli olur zaten az daha yumurtlamazsam hasta olcam bu arada evet dikkat ediyorum hemde 4-5 saat civarı almıyorum sıvı

ben söylemiştim cnm onu kullanamıyorsan premom da var onu dene istersen takvim olarakta flo yu kulanıyorum
Femometer çok güzelmiş, kullanmaya başladım. Bu ay ona uyarak da deniycem, sen ovulasyon testiyle tutarlı demiştin sanki ovulasyon da yapıyorum, ay inşallah program da dogru söyler

Femometer çok güzelmiş, kullanmaya başladım. Bu ay ona uyarak da deniycem, sen ovulasyon testiyle tutarlı demiştin sanki ovulasyon da yapıyorum, ay inşallah program da dogru söyler
ay sizde nasıl ücretsiz çıktı o yaa ayda 69,99 diyor bana

tutarlı cnm bende pko oldugu için onunla daha iyi anlıyorum testleride hepsini kronometre tutup 10. dakkada cektim ve %80 piki yakaladım ama o ay benim yumurtam kist oldu
ay sizde nasıl ücretsiz çıktı o yaa ayda 69,99 diyor bana
cnm ücret kısmı cıktığında yukarda bir yerde çarpı işareti yok mu tutar seçme ,programı kapatıp tekrar ac dene olması lazım ben ücretsiz kullanıyorum kız sen piki gördün zaten bariz kıpkırmızı çıktı, ben pkolu oldugum için hep aynı tonda kırmızılık oluyordu , premomu dene olmadı oda iyi

Vallahi femometere baktım ama ilk hafta ücretsiz deneme sonra ücretliye çeviriyo

kızlar bence bu ay toplu karar alıp belirti aramayı bırakalım kendimizde. vallahi 4 ay boyunca tonlarca belirti yaşadım ama hamile değilmişim. çoğumuzda böyle oluyo. kendimizi çok dinlediğimiz için, normalde de olabilecek şeyleri çok ciddiye alıyoruz. bazen yumurtlama sonrası batmalar, sancılar olabiliyo. o bitiyo regl öncesi hareketlenmeler erken başlayabiliyo. psikolojik yaşadığımız şeyler var. bunun kisti var, idrar yolu enfeksiyonu var, var da var. hamile değilsek demek ki ondan değilmiş diyoruz, hamile olanlar da hepimizin yaşadığı bu şeylere hamileliktenmiş diyor pozitif olunca ama muhtemelen onlarınki de hamilelikten değildi henüz. doktorlar hep çoğu kadın için ilk belirti regl gecikmesidir, diğer bütün belirtiler bundan sonra başlar diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…