İnsallah hepimiz icin oyle olsunYapma böyle gerçekten. Biliyorum cidden anlıyorum da çok heveslenmissin ki ben de çok heveslendim. Ama şöyle düşün o çocuk olsaydı hasta olacaktı ya da hamileliğin ilerleyen dönemlerinde düşük. Daha üzücü olurdu demi? Vücudun bunu farkettigi için seni ondan korudu ve daha sağlıklı bir gebeliğin önünü açtıhem daha çok gencmissin senin yumurtaların bombis bombistir hiç üzülme yakın zamanda alırsın güzel haberini. Ama çok kafaya takma beyin otomatik hormonlarını yönlendiriyor ve stres de yumurta gelişimini etkiliyor free ol zamana bırak göreceğin yasayacagin bir yığın güzellikler vardır hep bunları düşün lütfen
Kafadan atmana çok sevindim. Bende artık hiç kasıyorum geçen ay tam zamanında adet olmuştum ve hormon testi de yaptırmıştım. Onlar da normal çıkınca hiç takmamaya başladım. Bir haftadır tatildeyiz bu hafta sonuna kadar kalmaya devam edeceğiz o yüzden ovülasyonla da uğraşmıyorum. Bu haftayı verimli geçirip sonuç ne olursa olsun diye bakıyorumAynen canım bugün açılışı yapıyorum kısmetsegeçen ay tam 14. Gün yumurtladım bu ayda kendimden bu potansiyeli bekliyorum kullandığım takviyelerde işe yaradı sanırım. 2 3 gün test yapmadan gün aşırı degerlendiricem zaten adam hazır olda bekliyor 11.gün falan başlıyorum teste hadi güzel haberler alalım inşallah bu ay. Ama ben attım gibi ya kafadan sanki iyice kabullendim gibi testide öylesine yapıyorum sizde duygular nasıl ben mı çabuk pes ettim acaba
bana çok güvenilir gelmiyo yine de ya, ortalamayı verir ama o ay erken ya da geç yumurtlayacağın tutarGünaydın kızlarben de 2 program vardı pepapp ve ptracker. Geçen ay karış karış her şeyi incelediğim için pepapp in hep aynı sayı değeri verdiğini gördüm bi ortalama çıkarmıyor yani. İlk 14 gün sayıp doğurganlık yüksek yazıyordu, geçen ay benim 15. Gün olmuştu mesela yumurtlamam. Kaç yıllık veri girmişim peehh kolaycııı işe yaramaz dedim sildim ptracker öyle mi canım benim ortalama çıkarıyor ona göre yazıyor tavsiyemdirr
Evet ben de ücret ödemedim. Ay ben de pkoluyum ovulasyona basladıgımdan beri 70 gündür yumurtlama yoktutarlı cnm bende pko oldugu için onunla daha iyi anlıyorum testleride hepsini kronometre tutup 10. dakkada cektim ve %80 piki yakaladım ama o ay benim yumurtam kist oldu
cnm ücret kısmı cıktığında yukarda bir yerde çarpı işareti yok mu tutar seçme ,programı kapatıp tekrar ac dene olması lazım ben ücretsiz kullanıyorum kız sen piki gördün zaten bariz kıpkırmızı çıktı, ben pkolu oldugum için hep aynı tonda kırmızılık oluyordu , premomu dene olmadı oda iyi
tutarlı cnm bende pko oldugu için onunla daha iyi anlıyorum testleride hepsini kronometre tutup 10. dakkada cektim ve %80 piki yakaladım ama o ay benim yumurtam kist oldu
cnm ücret kısmı cıktığında yukarda bir yerde çarpı işareti yok mu tutar seçme ,programı kapatıp tekrar ac dene olması lazım ben ücretsiz kullanıyorum kız sen piki gördün zaten bariz kıpkırmızı çıktı, ben pkolu oldugum için hep aynı tonda kırmızılık oluyordu , premomu dene olmadı oda iyi
Şimdi indirdim bakıcam hemenvalla şüphe ettim aboneliklerime baktım yok ücret falan cnm premomu dene ondada yuzdelik çıkıyor
Pkoda azimli birinden 129.gün yumurtlama ve sonrasında bebiiş olduğunu gördüm internette pes etmeeeEvet ben de ücret ödemedim. Ay ben de pkoluyum ovulasyona basladıgımdan beri 70 gündür yumurtlama yokşu program umut oldu biraz sagol canım. Programa göre serbest atış yapıcam artık
Kesinlikle orası öyle gerçekten. Ama en azından regl günlerini %99 tutturuyor ortalamayı baz aldığı için. hep aynı sayıyla çalışması daha kötübana çok güvenilir gelmiyo yine de ya, ortalamayı verir ama o ay erken ya da geç yumurtlayacağın tutar
Kimyasal nasıl oluyormuşBen pepapp kullanıyorumadet duzensizligi hiç yasamadigim için uyumlu gidiyor hatta geçen ay oradaki günlere göre eşimle aşk yaptık tuttu da gebe de kaldım ama kısa sürdü kimyasalmis bu ay da ona göre deniyorum birer gün arayla ama inşallah kimyasaldan dolayı döngüde kafa karisikligi olmamıştır. Eğer tutmazsa ben de ovi testi alayım diyorum bir de böyle kafayı kirayim
Ballahi doğrukızlar bence bu ay toplu karar alıp belirti aramayı bırakalım kendimizde. vallahi 4 ay boyunca tonlarca belirti yaşadım ama hamile değilmişim. çoğumuzda böyle oluyo. kendimizi çok dinlediğimiz için, normalde de olabilecek şeyleri çok ciddiye alıyoruz. bazen yumurtlama sonrası batmalar, sancılar olabiliyo. o bitiyo regl öncesi hareketlenmeler erken başlayabiliyo. psikolojik yaşadığımız şeyler var. bunun kisti var, idrar yolu enfeksiyonu var, var da var. hamile değilsek demek ki ondan değilmiş diyoruz, hamile olanlar da hepimizin yaşadığı bu şeylere hamileliktenmiş diyor pozitif olunca ama muhtemelen onlarınki de hamilelikten değildi henüz. doktorlar hep çoğu kadın için ilk belirti regl gecikmesidir, diğer bütün belirtiler bundan sonra başlar diyor.
Amiin inşallahYapmayin ya benide aglatacaksiniz bu fotografi kimyasal oldugunde cekmistim ne hevesle. Ne umutla esimin o bezleri kucaklayip gelmesi gozundeki parlama yemin ederim varya aklima geldikce bogazim dugumleniyor Allahim en yakin zamanda hepimize nasip etsin insallah
Bende seyrettim sanırım aynı kadın birde kirpik karismasiyoutubeda bi kız izlemiştim belirtilerle ilgili diyodu ki yaşadığı ilk şey sürekli olarak günlerce çılgınlar gibi tek gözünün seğirmesiymiş alakası tartışılır ama
kaset testmi kulanıyorsun ben kaset testde hiç anlamadım mesela strip test daha net geldi bana birde pko için takviye folik asitler var doktora gidersen iste cnm veriyorlar valla 2 ay daha üstüne düşücem bu ayın geçmesini bekliyorum sonra artık klomen isticemEvet ben de ücret ödemedim. Ay ben de pkoluyum ovulasyona basladıgımdan beri 70 gündür yumurtlama yokşu program umut oldu biraz sagol canım. Programa göre serbest atış yapıcam artık
evet şimdi 5. ayın bekleyişine geçtim. baştan beri 6 ayda olmazsa bu düşünceden çıkıp, akışına bırakıp, olursa olur moduna geçerim diyodum. bu da belirti aramamaktan daha zor sanırım.Ballahi doğruama insan işte kafasından atamıyo seninde mi 4 ay
evet bence tekrarlayın akşama doğruKızlar ben bunu tekrarlasam mı sizce? Bugün ilk defa bu kadar koyu görüyorum. 17.gün
akşam tekrar yap cnm daha da koyulaşabilirKızlar ben bunu tekrarlasam mı sizce? Bugün ilk defa bu kadar koyu görüyorum. 17.gün
bence devam böyle dalgalanıp tekrar yükselebilir daha pik olmadığı içinKızlar tek olan bugün diğerleri cumartesi pazar pazartesi .
Varmı sizce bişey
Ay inşallah yaakşam tekrar yap cnm daha da koyulaşabilir