Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah hepimiz icin oyle olsun tesekkur ederim guzel dileklerin icin

Kafadan atmana çok sevindim. Bende artık hiç kasıyorum geçen ay tam zamanında adet olmuştum ve hormon testi de yaptırmıştım. Onlar da normal çıkınca hiç takmamaya başladım. Bir haftadır tatildeyiz bu hafta sonuna kadar kalmaya devam edeceğiz o yüzden ovülasyonla da uğraşmıyorum. Bu haftayı verimli geçirip sonuç ne olursa olsun diye bakıyorum

Günaydın kızlar ben de 2 program vardı pepapp ve ptracker. Geçen ay karış karış her şeyi incelediğim için pepapp in hep aynı sayı değeri verdiğini gördüm bi ortalama çıkarmıyor yani. İlk 14 gün sayıp doğurganlık yüksek yazıyordu, geçen ay benim 15. Gün olmuştu mesela yumurtlamam. Kaç yıllık veri girmişim peehh kolaycııı işe yaramaz dedim sildim ptracker öyle mi canım benim ortalama çıkarıyor ona göre yazıyor tavsiyemdirr

bana çok güvenilir gelmiyo yine de ya, ortalamayı verir ama o ay erken ya da geç yumurtlayacağın tutar

Evet ben de ücret ödemedim. Ay ben de pkoluyum ovulasyona basladıgımdan beri 70 gündür yumurtlama yok şu program umut oldu biraz sagol canım. Programa göre serbest atış yapıcam artık

valla şüphe ettim aboneliklerime baktım yok ücret falan cnm premomu dene ondada yuzdelik çıkıyor
Şimdi indirdim bakıcam hemen

bana çok güvenilir gelmiyo yine de ya, ortalamayı verir ama o ay erken ya da geç yumurtlayacağın tutar
Kesinlikle orası öyle gerçekten. Ama en azından regl günlerini %99 tutturuyor ortalamayı baz aldığı için. hep aynı sayıyla çalışması daha kötü buna da kötünün iyisi diyelim

Kimyasal nasıl oluyormuş

Ballahi doğru ama insan işte kafasından atamıyo seninde mi 4 ay

Amiin inşallah

youtubeda bi kız izlemiştim belirtilerle ilgili diyodu ki yaşadığı ilk şey sürekli olarak günlerce çılgınlar gibi tek gözünün seğirmesiymiş alakası tartışılır ama
Bende seyrettim sanırım aynı kadın birde kirpik karismasi demişti,olabilir .benim ilk hamililigimde sadece adet olacakmisim gibi olmuştu ama olmadim .kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ama sızlama şeklindeydi

Evet ben de ücret ödemedim. Ay ben de pkoluyum ovulasyona basladıgımdan beri 70 gündür yumurtlama yok şu program umut oldu biraz sagol canım. Programa göre serbest atış yapıcam artık
kaset testmi kulanıyorsun ben kaset testde hiç anlamadım mesela strip test daha net geldi bana birde pko için takviye folik asitler var doktora gidersen iste cnm veriyorlar valla 2 ay daha üstüne düşücem bu ayın geçmesini bekliyorum sonra artık klomen isticem

Kızlar ben bunu tekrarlasam mı sizce? Bugün ilk defa bu kadar koyu görüyorum. 17.gün

Eklentiler

• 20210622_093100.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 37
Ballahi doğru ama insan işte kafasından atamıyo seninde mi 4 ay
evet şimdi 5. ayın bekleyişine geçtim. baştan beri 6 ayda olmazsa bu düşünceden çıkıp, akışına bırakıp, olursa olur moduna geçerim diyodum. bu da belirti aramamaktan daha zor sanırım.

Kızlar tek olan bugün diğerleri cumartesi pazar pazartesi .
Varmı sizce bişey

Eklentiler

• IMG_20210622_093446.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210621_095254.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…