- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
Kalıyorlar tabiki 2 saat uzaklıkta yaşıyorlar bi oğlum var 4 yaşında onu çok ozluyorlarmis geliyorlar 2 gün öncede görse özlem tavan maalesefKalıyorlar mı sizdekalmalı sıkıntı yaa ben gitmek bile istemiyorum bırak kalmayı ilk bebiş mı senin
Onu bilemedimkiYani özel olacak ama ben ilişki sırasında farkediyorum iki gündür yoksa dışarıya beyaz akıntı gelmiyor, birde bu ay ateş ölçümü yaptım çatlama olduktan sonra ateş yükselirmiş (adete kadar adet başlayacağı zaman direk düşermiş) benim yükseldi.
Ya bazen ultrasonda pko görüntüsü oluyo ama hormonları etkilemiyo o da çok sorun değil sanırım ya da bazen dönemsel oluyodur belki tam da bilgim yok amaO zaman bana neden pco dedi hcjfjdkdkd
İnşallah güzel haberleri alırız canım biran önceOnu bilemedimkibende direk peçeteye geldi silince. Zaten benim bu sıralardı takvime göre 1-2 gün öne gelmiş oldu ben de ordan teyid ediyorum
Sen naptın canım dr işlerini hallettin mi .seni göremiyorum uzun zamandır burdaEee myom rahim filminde nasıl gorunmemis varsa.
Aa 2 saatse kalmalı mecburKalıyorlar tabiki 2 saat uzaklıkta yaşıyorlar bi oğlum var 4 yaşında onu çok ozluyorlarmis geliyorlar 2 gün öncede görse özlem tavan maalesef
Hmm anladimYa bazen ultrasonda pko görüntüsü oluyo ama hormonları etkilemiyo o da çok sorun değil sanırım ya da bazen dönemsel oluyodur belki tam da bilgim yok ama
Acil doktorlarını dinlemeeeO zaman bana neden pco dedi hcjfjdkdkd
İnşallah canım ya şu kısımları geçsek de geri sayıma başlasakİnşallah güzel haberleri alırız canım biran önce
Anladım canım çok geçmiş olsun.Rahimde değil Canim rahim dışında . Hemde üç tane
Adet zamanı hormon testlerimi verdim rahim filmimi cektirdim, şimdi 1 hafta sonra da adetin 21.gunu hemogram progesteron birde smear bakılacak.esimde test vericek hepsinin sonucunu alıp doktora öyle göstereceğiz.bir sonraki adete tekrar giderim hepsi sonuçlanmış olur o zamana kadar diye düşünüyorum.Sen naptın canım dr işlerini hallettin mi .seni göremiyorum uzun zamandır burda
Normal cnm senin hic sikinti yokFsh 6.99 Lh 7.54 benm normalmi acaba
Ultrasona cok detayli bakti ama defalarca kez adetine ne kadar var diye sordu yakinlastirdi detayli detayli bakti valla anlamadimAcil doktorlarını dinlemeeeŞu zamana kadar birsürü kadın doğumcuya gittin o kadar test, ultrason bisürü şey yaptılar muayene ettiler onların göremediğini acil doktoru görmüş yani canım çok saçma gerçekten kendi doktorunu dinle sen belki dönemsel bi şeydir öyle yorumladı direk
Aminnnn AminOlacak inşallahen hayırlı zamanda en hayırlı şekilde
Bu güzel mesajın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizdenCanım şöyle düşün rabbim sana 1 tane bağışlamış evet 2.istemen çok normal ama bu şekilde ağlamalık bi duruma sokma kendini. Bak biz 1.yi bulamadık daha ve bize baskı sizden daha çok çünkü hiç olmuyo mu gözüyle bakıyor dışarıdakiler ve anne olucakmiyiz onuda bilmiyoruz.. Bence herşeyi boşver kızına sarıl sağlıklı bi şekilde yanında olduğu için şükret ve 2.Si vakti geldiğinde olur kendini yıpratma bile
Tüp bebek mi yaptircaksin canım .ilk aşılama yapıliyor diye biliyorumAdet zamanı hormon testlerimi verdim rahim filmimi cektirdim, şimdi 1 hafta sonra da adetin 21.gunu hemogram progesteron birde smear bakılacak.esimde test vericek hepsinin sonucunu alıp doktora öyle göstereceğiz.bir sonraki adete tekrar giderim hepsi sonuçlanmış olur o zamana kadar diye düşünüyorum.
Yoo öyle bir niyetele gitmedim ne var ne yok görelim diye gttim ama sıkıntılı bir durum varsa yaptirirz mecbur tabiki.daha ben hiç ilaç tedavisi dahi almadım sanmıyorum öyle hemen tüp bebek diyeceklerini bakalım gorcez ne diyecekler.Tüp bebek mi yaptircaksin canım .ilk aşılama yapıliyor diye biliyorum
Anladım canım .hakkında hayırlısı olsunYoo öyle bir niyetele gitmedim ne var ne yok görelim diye gttim ama sıkıntılı bir durum varsa yaptirirz mecbur tabiki.daha ben hiç ilaç tedavisi dahi almadım sanmıyorum öyle hemen tüp bebek diyeceklerini bakalım gorcez ne diyecekler.
32 yaşında görümcem döngüsü de biraz dengesiz ama bana dediği uygulama haftası hergün denemişler. Regle 2 kala öğrendi, 6 kala çıkmamıştıOhh maşallah canım görümcen ne güzel şanslıymış kaç yaşında merak ettim :)) Bu arada hergün üst üste yapmak sperm kalitesini de düşürüyor diyorlar ama demek ki onlar da herşey yolundaydı bi sıkıntı oluşmamış gebelik olmuş ne güzel