Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu bilemedimki bende direk peçeteye geldi silince. Zaten benim bu sıralardı takvime göre 1-2 gün öne gelmiş oldu ben de ordan teyid ediyorum

Onu bilemedimki bende direk peçeteye geldi silince. Zaten benim bu sıralardı takvime göre 1-2 gün öne gelmiş oldu ben de ordan teyid ediyorum
İnşallah güzel haberleri alırız canım biran önce

Kalıyorlar tabiki 2 saat uzaklıkta yaşıyorlar bi oğlum var 4 yaşında onu çok ozluyorlarmis geliyorlar 2 gün öncede görse özlem tavan maalesef
Aa 2 saatse kalmalı mecbur ay görmeselerde kamera actirirlar benim daha yok kimse gelip gitmek istemiyo pek olursa nolcak bakalım dediğin gibi özledik durumları olunca mecbur kabul etcez

O zaman bana neden pco dedi hcjfjdkdkd
Acil doktorlarını dinlemeee Şu zamana kadar birsürü kadın doğumcuya gittin o kadar test, ultrason bisürü şey yaptılar muayene ettiler onların göremediğini acil doktoru görmüş yani canım çok saçma gerçekten kendi doktorunu dinle sen belki dönemsel bi şeydir öyle yorumladı direk

Sen naptın canım dr işlerini hallettin mi .seni göremiyorum uzun zamandır burda
Adet zamanı hormon testlerimi verdim rahim filmimi cektirdim, şimdi 1 hafta sonra da adetin 21.gunu hemogram progesteron birde smear bakılacak.esimde test vericek hepsinin sonucunu alıp doktora öyle göstereceğiz.bir sonraki adete tekrar giderim hepsi sonuçlanmış olur o zamana kadar diye düşünüyorum.

Ultrasona cok detayli bakti ama defalarca kez adetine ne kadar var diye sordu yakinlastirdi detayli detayli bakti valla anlamadim

Bu güzel mesajın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

Tüp bebek mi yaptircaksin canım .ilk aşılama yapıliyor diye biliyorum

Tüp bebek mi yaptircaksin canım .ilk aşılama yapıliyor diye biliyorum
Yoo öyle bir niyetele gitmedim ne var ne yok görelim diye gttim ama sıkıntılı bir durum varsa yaptirirz mecbur tabiki.daha ben hiç ilaç tedavisi dahi almadım sanmıyorum öyle hemen tüp bebek diyeceklerini bakalım gorcez ne diyecekler.

Anladım canım .hakkında hayırlısı olsun

kızlar bana bi destek anlayamadım. gözüme ilk aynı gibi görünmüştü bugünkü dünküyle ama dünküne göre silik sanki. ama çatlama da değil di mi? üç gün yumurtlama mı yani neden böyle oldu çatlayamıyo mu

Eklentiler

• IMG-20210621-WA0014.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 68
32 yaşında görümcem döngüsü de biraz dengesiz ama bana dediği uygulama haftası hergün denemişler. Regle 2 kala öğrendi, 6 kala çıkmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…