Ahh kulağını tıka canıım diyecem ama çok zor insanlar can yaktığının farkında bile değillerAilemizden bir gelin daha hamile kalmış ve benim telefonlar susmuyur sıra sende neyi bekliyorsun demeye başladılar bütün moralim yerle bir oldu Allah'ım ne olursun emeklerimi boşa çevirme ya Rabbim ne olursun Allah'ım canım çok acıyor kizlarrrrrr
Seni çok iyi anlıyorum kuzum inan beklemek sabretmek çok zor geliyor insana ama her yeni gün yeni bir mucize demek ve tıp o kadar ilerledi ki inan herşeyin çaresi var benimde bir arkadaşım yıllardır çocuğu olmuyordu ve kız şu an hamile hemde çoğul gebelik olmuş büyük ihtimalle tüp bebek diye düşünüyorum ayrıntıları bilmiyorum ama olsun neler neler var sen ne zamandır bekliyorsun canımAilemizden bir gelin daha hamile kalmış ve benim telefonlar susmuyur sıra sende neyi bekliyorsun demeye başladılar bütün moralim yerle bir oldu Allah'ım ne olursun emeklerimi boşa çevirme ya Rabbim ne olursun Allah'ım canım çok acıyor kizlarrrrrr
Ay açma telefonları sende bune ya böylede yapılmaz kiAilemizden bir gelin daha hamile kalmış ve benim telefonlar susmuyur sıra sende neyi bekliyorsun demeye başladılar bütün moralim yerle bir oldu Allah'ım ne olursun emeklerimi boşa çevirme ya Rabbim ne olursun Allah'ım canım çok acıyor kizlarrrrrr
Cevap verdiğin için sağol benim bir kızım var 4 yaşında uzun aradan sonra gebelik olmaz diye çok diyen oldu moralim çok bozuk haftaya bugün test yapacağım umudum tükenmeden rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimizeSeni çok iyi anlıyorum kuzum inan beklemek sabretmek çok zor geliyor insana ama her yeni gün yeni bir mucize demek ve tıp o kadar ilerledi ki inan herşeyin çaresi var benimde bir arkadaşım yıllardır çocuğu olmuyordu ve kız şu an hamile hemde çoğul gebelik olmuş büyük ihtimalle tüp bebek diye düşünüyorum ayrıntıları bilmiyorum ama olsun neler neler var sen ne zamandır bekliyorsun canım
İlerde bende kaynana olursam asla va asla böyle yapmayacağım benim kaynanam çok iyi melek gibi onu gider akrabalar öyle değilAy açma telefonları sende bune ya böylede yapılmaz kiyeni gelinler hamile heP zaten 1 yıllık evli olmayanlar 4 5 aylık hamile. Bende 10 aylık evliyim başladı herkes hamile misin demeye zaten 4 aydır deniyorum olmuyo bilseydim ilk aydan korumazdım anca yetişirdim
Bizimkisi biraz mucizeye bakıyor ama insan işte umut etmeden yaşayamıyor kiAma insAllah hamilesindir cnm güzel haberlerini alırız insAllah
Aynen öyle canım şuan ağlıyorum ve beni susturan kızım oluyorAhh kulağını tıka canıım diyecem ama çok zor insanlar can yaktığının farkında bile değiller
Maşallah kuzum bak ne güzel kızın da varmış ben üç yıldır bekliyorum bir kere gebelik oldu o da tüp bebek le ama kimyasal olduCevap verdiğin için sağol benim bir kızım var 4 yaşında uzun aradan sonra gebelik olmaz diye çok diyen oldu moralim çok bozuk haftaya bugün test yapacağım umudum tükenmeden rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize
Benm glukoza baktilar ama insulune baktilarmi bilmymCanım insülin şeker var mı yokmu diye bakılıyor glukoz a ayrı bakıyorlar insülin direnci ne ayrı bakıyorlar pko olanlarda oluyor genelde ve gitgide artıyor yumurtlama ya engel oluyor
Iyi yaparsın bizimkiler de ınsallah gelmezlerHadi hayırlı olsun güzel başlangıçlarla gel bende 8.gundeyim başlamadım ovulasyona daha aynı kafadayım hiç takmazlik boşvermişlik öylesine kalan ovulasyonlari kullanıcam. Kaynanalar çıkmasa önümüze iyi olucak ben bugün gideyim bi daha yumurtlama bitene kadar görmek istemiyorum
Lh fsh oranina bakiliyor lh fsh orani 2.5 ve ustuyse pcos diyolar. Yumurta sayin fazla ve dizilimi inci gibi oluyor. Kimisinde tuylenme kilo artisi yapabiliyor ama gebelige engel degil pco olmak asla uzulmemeliNerden anlaşılıyor pcos olduğu acaba bende de var mıdır?
İnsanlar ne kadar kötü kalpli zerre anlayış yokAilemizden bir gelin daha hamile kalmış ve benim telefonlar susmuyur sıra sende neyi bekliyorsun demeye başladılar bütün moralim yerle bir oldu Allah'ım ne olursun emeklerimi boşa çevirme ya Rabbim ne olursun Allah'ım canım çok acıyor kizlarrrrrr
Canım insülin şeker var mı yokmu diye bakılıyor glukoz a ayrı bakıyorlar insülin direnci ne ayrı bakıyorlar pko olanlarda oluyor genelde ve gitgide artıyor yumurtlama ya engel oluyor
Fsh mi tsh mi 2.5 ustu olmicakLh fsh oranina bakiliyor lh fsh orani 2.5 ve ustuyse pcos diyolar. Yumurta sayin fazla ve dizilimi inci gibi oluyor. Kimisinde tuylenme kilo artisi yapabiliyor ama gebelige engel degil pco olmak asla uzulmemeli
Maşallah kuzum bak ne güzel kızın da varmış ben üç yıldır bekliyorum bir kere gebelik oldu o da tüp bebek le ama kimyasal oldu
Her Zaman Allah'ım umudum tükenmeden bana hayırlı haber gönder diyorum ama bugün umudun yokİnsanlar ne kadar kötü kalpli zerre anlayış yokben de 1 yıldır evliyim bana çok karışan soran yok ama dediğin gibi insan hamile haberleri alınca üzülüyor yine de ben evlendikten sonra nişana olan bi kızın doğumu yaklaşmış mesela ben de onu duyunca çok kötü olmuştum bizim de imtihanımız bu sakinliğini korumaya çalış ve umut etmekten vazgeçme hele ki bi sorununuz yoksa
Biz evlendikten kısa bi süre sonra eşimin klinefelterli dolayısıyla da azosperm olduğunu öğrendik ben ona rağmen umudumu kesemiyorum bekliyorum her ay belki olur diye
Lh ı fsh a bölüyosun sonuç 2,5tan büyük olmamalı diye biliyorumFsh mi tsh mi 2.5 ustu olmicak
Olacak inşallahHer Zaman Allah'ım umudum tükenmeden bana hayırlı haber gönder diyorum ama bugün umudun yok
Lh fsh orani kuzum lh fah dan yuksekse pcos diyorlar ama onunda bir orani var zahide kucuge gitmistin sanirim o zaten soylerdi kuzum ultrasonla bakinca da dedigim gibi yumurtalarin inci gibi dizilmis gorunumde oluyor. Kuzum bak ben senin yasinda bebek deneseydim senden buyuk evladim olacakti:) yani demem o ki 40 yasinda bile pes etmiyorum kendine asla yuklenmiyorsun umutsuzluga kapilmiyorsun cook ama cok sagliklisin hic bir sorununuz yok bak bilinclisin doktora da gidiyorsun simdi evliligin tadini suruyorsun yumurtlama zamanlarina dikkat ederek gorev hline gelmeden birlikte oluyosun esinle sonra ohhh bi bakmissin cifter cifter gelmis bebisler:)) stres yapinca kortizol hormonu salgiliyoruz bu gebe kalmada en buyuk provlem o yuzden relax oluyoruz olmadi mi bu ay? Onumuzdeki aylara bakiyoruz Allah ol der olur. Vardir Rabbimin bizler icin de bir mujdesi insallahFsh mi tsh mi 2.5 ustu olmicak