Sanki dün ve bugun pik benimde öyle havuç yiyorumkızlar bana bi destek anlayamadım. gözüme ilk aynı gibi görünmüştü bugünkü dünküyle ama dünküne göre silik sanki. ama çatlama da değil di mi? üç gün yumurtlama mı yani neden böyle oldu çatlayamıyo mu
Evet sizin de iki gün pik gibi, rahatladimSanki dün ve bugun pik benimde öyle havuç yiyorumbirde bu hafta cumaya kadar değerlendircem. Dünkü testler ve bugun ekte bakabilirsiniz
Canım korkulucak bişey yok ki senin 3 gün pik değil son 2 günün yumurtlama ve pik yarın iyice silinir çatlar bu gece ve yarın gece önemli senin için..kızlar bana bi destek anlayamadım. gözüme ilk aynı gibi görünmüştü bugünkü dünküyle ama dünküne göre silik sanki. ama çatlama da değil di mi? üç gün yumurtlama mı yani neden böyle oldu çatlayamıyo mu
Çok teşekkür ederimCanım korkulucak bişey yok ki senin 3 gün pik değil son 2 günün yumurtlama ve pik yarın iyice silinir çatlar bu gece ve yarın gece önemli senin için..
Yaptim negatif gittim asi olup geldim nasip06rey38 canım test yapacaktın yaptın mı
Bu da yenı yaptığım hafif bir silikleşmeye başladı sankiEvet sizin de iki gün pik gibi, rahatladimgecen ay koyulasmiyo diye stres olmuştum bu sefer de neden silikleşmiyo diye
evet sanki. ben de tekrar yapıcam 2 saat sonra. ateş takibi yapıyo musun? benim kaç gündür hep 35.9 36.0 gidip gelirken bi kaç saattir 36.6ya yükseldi. yumurtlamada düşük olup çatlamada yükseliyo deniyo ya çatladı heralde diye düşündüm bakalımBu da yenı yaptığım hafif bir silikleşmeye başladı sanki
Engelmiş canım benim rahim filmimde ilacı zor vermiş içeriye 3. Denemede ancak olmuş uyandığımda da çok kan vardı zaten baya zorlanmış doktor ve spermlerin geçişini engelliyor bu yüzden çok etkili aşılama yapalım dediCanım merhaba rahim ağzı darlığı gebeliğe engel miymiş?
Hiç ölçmedim canım inşallah bu ay hepimize nasip olurevet sanki. ben de tekrar yapıcam 2 saat sonra. ateş takibi yapıyo musun? benim kaç gündür hep 35.9 36.0 gidip gelirken bi kaç saattir 36.6ya yükseldi. yumurtlamada düşük olup çatlamada yükseliyo deniyo ya çatladı heralde diye düşündüm bakalım
Hayirlisi olsun canimHali test yaptim negatif maalesef yarin birgun de adet olurum heralde. Kizlar insallah sizlerin guzel haberlerini alirim. Arada sirada girer bakarim
Tamam canim ben de yok o zaman daha geçen ay bakmıştım hormonlar düzgün dedi doktorLh fsh oranina bakiliyor lh fsh orani 2.5 ve ustuyse pcos diyolar. Yumurta sayin fazla ve dizilimi inci gibi oluyor. Kimisinde tuylenme kilo artisi yapabiliyor ama gebelige engel degil pco olmak asla uzulmemeli
Evet oluyor dun cok ağrım oldu meğer catliyormusKızlar çatlama olduğunda belirtileriniz oluyor mu? Benim sabahtan beri sol kasığımda bi şey var nasıl anlatsam böyle yanma gibi sızı gibi sanki ama çok rahatsız edici değil. Deli gibi kendimi dinlediğim için anlıyorumbi de beyaz kremsi akıntı sabah sildikçe geliyordu, şimdi biraz çamaşırımı da gelmiş. Çatladı mı yaa
Benim pikten önce öyle oldu yavru 2 gün öncesinde ama ağrı çok fazlaydı kasıkta bacağım zonkluyordu belim flnKızlar çatlama olduğunda belirtileriniz oluyor mu? Benim sabahtan beri sol kasığımda bi şey var nasıl anlatsam böyle yanma gibi sızı gibi sanki ama çok rahatsız edici değil. Deli gibi kendimi dinlediğim için anlıyorumbi de beyaz kremsi akıntı sabah sildikçe geliyordu, şimdi biraz çamaşırımı da gelmiş. Çatladı mı yaa
Bak yemin ederim sinirlerim tepeme çıkıyo gitcem şimdi alcam eczaneden 5 tanesi 50 tl ovu testi o noktaya geldimBenim pikten önce öyle oldu yavru 2 gün öncesinde ama ağrı çok fazlaydı kasıkta bacağım zonkluyordu belim fln