Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bana bi destek anlayamadım. gözüme ilk aynı gibi görünmüştü bugünkü dünküyle ama dünküne göre silik sanki. ama çatlama da değil di mi? üç gün yumurtlama mı yani neden böyle oldu çatlayamıyo mu :KK43:
Sanki dün ve bugun pik benimde öyle havuç yiyorum 🤩birde bu hafta cumaya kadar değerlendircem. Dünkü testler ve bugun ekte bakabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_20210621_103234.jpg
    IMG_20210621_103234.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 63291.jpg
    63291.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 56
Sanki dün ve bugun pik benimde öyle havuç yiyorum 🤩birde bu hafta cumaya kadar değerlendircem. Dünkü testler ve bugun ekte bakabilirsiniz
Evet sizin de iki gün pik gibi, rahatladim😅 gecen ay koyulasmiyo diye stres olmuştum bu sefer de neden silikleşmiyo diye 😅

kızlar bana bi destek anlayamadım. gözüme ilk aynı gibi görünmüştü bugünkü dünküyle ama dünküne göre silik sanki. ama çatlama da değil di mi? üç gün yumurtlama mı yani neden böyle oldu çatlayamıyo mu :KK43:
Canım korkulucak bişey yok ki senin 3 gün pik değil son 2 günün yumurtlama ve pik yarın iyice silinir çatlar bu gece ve yarın gece önemli senin için..

Canım korkulucak bişey yok ki senin 3 gün pik değil son 2 günün yumurtlama ve pik yarın iyice silinir çatlar bu gece ve yarın gece önemli senin için..
Çok teşekkür ederim 🥰 dun gece degerlendirmistik o zaman ben bugunu bos birakiyim, yarin da kapanış😅

Hali Hali test yaptim negatif maalesef yarin birgun de adet olurum heralde. Kizlar insallah sizlerin guzel haberlerini alirim. Arada sirada girer bakarim ☺️

Bu da yenı yaptığım hafif bir silikleşmeye başladı sanki 🤔
evet sanki. ben de tekrar yapıcam 2 saat sonra. ateş takibi yapıyo musun? benim kaç gündür hep 35.9 36.0 gidip gelirken bi kaç saattir 36.6ya yükseldi. yumurtlamada düşük olup çatlamada yükseliyo deniyo ya çatladı heralde diye düşündüm bakalım 🤔

Canım merhaba rahim ağzı darlığı gebeliğe engel miymiş?
Engelmiş canım benim rahim filmimde ilacı zor vermiş içeriye 3. Denemede ancak olmuş uyandığımda da çok kan vardı zaten baya zorlanmış doktor ve spermlerin geçişini engelliyor bu yüzden çok etkili aşılama yapalım dedi

evet sanki. ben de tekrar yapıcam 2 saat sonra. ateş takibi yapıyo musun? benim kaç gündür hep 35.9 36.0 gidip gelirken bi kaç saattir 36.6ya yükseldi. yumurtlamada düşük olup çatlamada yükseliyo deniyo ya çatladı heralde diye düşündüm bakalım 🤔
Hiç ölçmedim canım inşallah bu ay hepimize nasip olur 💕💕

Kızlar çatlama olduğunda belirtileriniz oluyor mu? Benim sabahtan beri sol kasığımda bi şey var nasıl anlatsam böyle yanma gibi sızı gibi sanki ama çok rahatsız edici değil. Deli gibi kendimi dinlediğim için anlıyorum 😄 bi de beyaz kremsi akıntı sabah sildikçe geliyordu, şimdi biraz çamaşırımı da gelmiş. Çatladı mı yaa 🤔

Lh fsh oranina bakiliyor lh fsh orani 2.5 ve ustuyse pcos diyolar. Yumurta sayin fazla ve dizilimi inci gibi oluyor. Kimisinde tuylenme kilo artisi yapabiliyor ama gebelige engel degil pco olmak asla uzulmemeli❤️
Tamam canim ben de yok o zaman daha geçen ay bakmıştım hormonlar düzgün dedi doktor

Bugünde catladi öğlen test yaptığımda catlamisti ben de dün değerlendirdim ama az önce de değerlendirdim nolur nolmaz=)

Kızlar çatlama olduğunda belirtileriniz oluyor mu? Benim sabahtan beri sol kasığımda bi şey var nasıl anlatsam böyle yanma gibi sızı gibi sanki ama çok rahatsız edici değil. Deli gibi kendimi dinlediğim için anlıyorum 😄 bi de beyaz kremsi akıntı sabah sildikçe geliyordu, şimdi biraz çamaşırımı da gelmiş. Çatladı mı yaa 🤔
Evet oluyor dun cok ağrım oldu meğer catliyormus

Benim pikten önce öyle oldu yavru 2 gün öncesinde ama ağrı çok fazlaydı kasıkta bacağım zonkluyordu belim fln

Benim pikten önce öyle oldu yavru 2 gün öncesinde ama ağrı çok fazlaydı kasıkta bacağım zonkluyordu belim fln
Bak yemin ederim sinirlerim tepeme çıkıyo gitcem şimdi alcam eczaneden 5 tanesi 50 tl ovu testi o noktaya geldim :kızgın: ben çatladı diye düşünüyorum ama belki de yumurtlamadım bile. 1 ayım boşa gitmesin ya of valla deliricem

X