Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet oyle benm annem de babamda 82 li benm fsh 6.99 Lh 7.54 acaba hesaplayabilirmiyiz bende salmaya karar verdim artik boyle hayati kendime zindan ediyorum nasipte varsa olur olmazsa en kotu ihtimal tup bebek yaptiririz lcos bile olsa yunurtalarimin olmasi esimin soerm testinin iyi cikmasi buyuk nimet Allah buyuk

bu normal mi yaaa 3 gündür

Eklentiler

• 20210621_135901.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 49
İnsülin direnci ne ayrı bakıyorlar kuzum tahlil verirken doktora özellikle söyle baktırmak istiyorum diye öyle bakıyorlar

Aynen öyle canım şuan ağlıyorum ve beni susturan kızım oluyor
Canım şöyle düşün rabbim sana 1 tane bağışlamış evet 2.istemen çok normal ama bu şekilde ağlamalık bi duruma sokma kendini. Bak biz 1.yi bulamadık daha ve bize baskı sizden daha çok çünkü hiç olmuyo mu gözüyle bakıyor dışarıdakiler ve anne olucakmiyiz onuda bilmiyoruz.. Bence herşeyi boşver kızına sarıl sağlıklı bi şekilde yanında olduğu için şükret ve 2.Si vakti geldiğinde olur kendini yıpratma bile

Bence de denemeye değer Benımde hala pik ebru ceylana attım bugun ve yarın ilişki olsun dedi bakalım görümcemden önce başladım o şak diye kaldıdün ve bugunkü test aşağıda
Valla benim eltim de ilk aydan kaldı lafta önce ben kalacaktım nasip kısmet işte

Selam kızlar Dr dan çıktım şimdi. Hormon ve hsg sonuçlarımi gösterdim sorun yokmuş .yumurtalarda iyi dedi yumurtlama döneminde olduğumu soyledi . Ancak 3 tane myom var mış ameliyat dedi .ben istemiyorum amilayat deneriz dedim olursa olur kismet . Kist yok temiz . Ben takip istedim Bu ay yumurtlama döneminde olduğundan önümüzdeki ay başlarız dedi .öyle yani

Myon olan varmı acaba

Eee myom rahim filminde nasıl gorunmemis varsa.

Yaaa üzüldüm darısı bu aylara inşallahh

İnsulun hangi hormon oluyor ?
Homa IR gibi bişeyi sanırım Medicalparkta bakıldı ama normal sigortam karşılamamıştı 2016da 190 TL ödemiştim tek kan değeri için şuan karşılıyor mu ya da ne kadardır bilmiyorum

Son düzenleme:
Glukoz sadece normal şeker bu değil Homa IR yazması lazım Haso18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…