- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Evet oyle benm annem de babamda 82 li benm fsh 6.99 Lh 7.54 acaba hesaplayabilirmiyiz bende salmaya karar verdim artik boyle hayati kendime zindan ediyorum nasipte varsa olur olmazsa en kotu ihtimal tup bebek yaptiririz lcos bile olsa yunurtalarimin olmasi esimin soerm testinin iyi cikmasi buyuk nimet Allah buyukLh fsh orani kuzum lh fah dan yuksekse pcos diyorlar ama onunda bir orani var zahide kucuge gitmistin sanirim o zaten soylerdi kuzum ultrasonla bakinca da dedigim gibi yumurtalarin inci gibi dizilmis gorunumde oluyor. Kuzum bak ben senin yasinda bebek deneseydim senden buyuk evladim olacakti:) yani demem o ki 40 yasinda bile pes etmiyorum kendine asla yuklenmiyorsun umutsuzluga kapilmiyorsun cook ama cok sagliklisin hic bir sorununuz yok bak bilinclisin doktora da gidiyorsun simdi evliligin tadini suruyorsun yumurtlama zamanlarina dikkat ederek gorev hline gelmeden birlikte oluyosun esinle sonra ohhh bi bakmissin cifter cifter gelmis bebisler:)) stres yapinca kortizol hormonu salgiliyoruz bu gebe kalmada en buyuk provlem o yuzden relax oluyoruz olmadi mi bu ay? Onumuzdeki aylara bakiyoruz Allah ol der olur. Vardir Rabbimin bizler icin de bir mujdesi insallah