Evet malesef ki hepsi baglantili domino gibiler . Troidi de kontrol altina alirsiniz insallah.Biran önce sende kurtulursun inşallah canım ama sana şunu söyliyim sağlıklı yaşam tarzına geçiş tamamen değiştirdi beniMesela geçen ay ilk defa doktordan yumurta boyutumu duydum şuan karadenizdeyim 22 mm yumurtam vardı hemde sadece 1 tane kesinlikle pko yok düşünebiliyor musun, inanılmaz şaşırtıcı ve mutlu eden bişey o ultrason kağıdına bakıp tek yumurta görmek darısı başına canım
Atlatırsın inşallah canım, doktor bana pko kaynaklı metabolik sendromun var demişti.Ayrıntılı incelenmesi gereken bir durum şeker, troid, insülin direnci, hamile kalamama genelde tedaviye gecikince hepsi eş zamanlı olarak vücudunda oluyor hatta bende karaciğer yağlanması da vardı ciddi seviyede bir zayıfladım şuan hiçbişeyim yok (troid dışında)
Troid ne yazık ki ömür boyu ilaç kullanmamı gerektirecek kadar bozuk ama annemde teyzelerimde falanda var ilaç içiyorum düşük kalıyor onu pek önemsemiyorum, biran önce iyileştim haberini alırım inşallah canımEvet malesef ki hepsi baglantili domino gibiler . Troidi de kontrol altina alirsiniz insallah.
Insallah ya valla insani psikolojik olarak cok yoruyor. Eskiden 42 kiloyken ne kadar cok yesem de kilo falan alamiyodum. Bebk icin simdi hicbirseyi canim istemiyo biliyorum ki kilo aldikca aziyo bu hastalik ihtiyactan yiyorum hic tartilmadim baya coktum ama. Zor ya allah yardimcimiz olsun.Troid ne yazık ki ömür boyu ilaç kullanmamı gerektirecek kadar bozuk ama annemde teyzelerimde falanda var ilaç içiyorum düşük kalıyor onu pek önemsemiyorum, biran önce iyileştim haberini alırım inşallah canım
Yaa cok sevindim bencede erkenden baktirdin kana demistimKizlar moralim cok duzeldi instagramdan hacwr hoca var bilenler vardir belki dun onunla gorustum ultrasonda polikistik goruntu olmasi tek basina bir kanit degildir bircok seye bakilmasi lazim ki senin tsh fsh normal gorunuyor en onemli kki hormon bunlar ayrica yumurtlamadan 9 gun sonra gebelik cikmaz en erken 11. Gun 11. Gun bile bakildiginda 2.5-4.5 seklinde negatif cikiyor henuz tam yukselmedigi icin dedi umutlar cicek acti cok mutluyum insallah hamileyimdir
Ben opak akıntıyı yumurtlama mı yoksa çatlamanın ertesi mi ayırt edemiyorum.. genelde opak için yumurtlama yazıyor ama..Kızlar size soruyumurta çatlamasaydı saydam akıntı opak (beyaz renkte ve kremsi gibi) hale dönmezdi değil mi?
Dilerim en kisa zamanda nasip eder RabbimAynen öyle canım doktorda öyle dedi stres yapma beyin yumurtalıklara sinyal gonderiyormus herşey birbiriyle bağlantılı vücutta..
Bence benim çatladı ya çatlamasa kist ağrım olurdu.Geçen haftalarda kistim patladı yine olursa diye çok korkuyorumBen opak akıntıyı yumurtlama mı yoksa çatlamanın ertesi mi ayırt edemiyorum.. genelde opak için yumurtlama yazıyor ama..
17. Günde opak oldu öncesinde saydamdı bu ara saydama döndü.
Ben normalde de abdest tutamadığım için onu hiç belirtiden saymadımOo maşALLAH sende baya belirtiler varinşallah hayırlı haberler alırız cnm benim de bata 8 gün var bende de çatışmadan 3 gün sonra göğüs ağrısı oldu ve göğüslerim de şiş birde gaz sıkıntısı ver ya namaz kılmamla abdestim hemen kaçıyor anlamadım gitti başka bir belirti yok bu kadar
4 ay cnm4melek1anne deneme süreniz nedir canim?
Ohh maşallah canım görümcen ne güzel şanslıymış kaç yaşında merak ettim :)) Bu arada hergün üst üste yapmak sperm kalitesini de düşürüyor diyorlar ama demek ki onlar da herşey yolundaydı bi sıkıntı oluşmamış gebelik olmuş ne güzelBende attım testlerimi ona banada pazartesi salı değerlendir yarın test yapıp at bana dedi. Şu an görümcemden geldim hamileymiş 2 aydır denıyordu telefon uygulama takvimine göre yumurtlama ihtimali olan 8 günü hergun değerlendirdim dedibakalım taktiği uygulayacağım bende
Bence hemen yapmalısın testini kuzum ona göre aşıya gidersin senin bat ne zaman dı ki belki de yerleşme kanaması yaşadınKizlarr dün lekelenmem olmustu bidaha da olmadi ya. Ben adet olurim.saniyordum gelen giden yok. Test yapsam cikar mi asi olmaya gidecem 2 de randevu almistim
Bunu ben de merak ediyorum. Hatta şimdi baktım netten şöyle yazıyo “yumurtlama günü geldiğinde kıvamı yumurta akı gibi şeffaf olur. Yumurta çatladıktan sonra akıntı tekrar opak hale gelir. Vajinal akıntıyı takip ederek yumurta çatladığı günü tahmin edebilirsiniz.” Benim de bu sabah aynen opak hale geldi çatladı demekkiKızlar size soruyumurta çatlamasaydı saydam akıntı opak (beyaz renkte ve kremsi gibi) hale dönmezdi değil mi?
Enfeksiyon olabilir cnmBen batımı bilmiyorum da 10 gün önce çok şiddetli bi karın ağrım oldu böyle göbek deliği çevresinde gibi ne eğilebildim ne doğrulabildim öncesi de akıntım vardı ertesi gün de oldu sonra kesildi o günden beridir göğüslerim hassas arada daha çok ağrıyor arada hafifliyor oturup kalkarken falan sol kasığıma sancı giriyor bazen 4 5 saniye hareket edemiyorum 1 gün sadece çok aşırı bel ağrım oldu onun dışında hep hafif hafif kasık ağrılarım bacağıma da vuruyor bilmiyorum ya adetim geliyor ya da başka bi sıkıntı var bugün döngümün 43.günü
Ben de ondan korkuyorumEnfeksiyon olabilir cnm
Cnm ben martta aynı öyle oldum sandimkihamileyim ama adet oldum doktora gittim doktor bana iltihaplanmanvar dedi ilaç kullandım geçtiBen de ondan korkuyorumadet olmayı bekliyorum zaten hastaneye gitmek için