Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet malesef ki hepsi baglantili domino gibiler . Troidi de kontrol altina alirsiniz insallah.

Kızlar size soru yumurta çatlamasaydı saydam akıntı opak (beyaz renkte ve kremsi gibi) hale dönmezdi değil mi?

Evet malesef ki hepsi baglantili domino gibiler . Troidi de kontrol altina alirsiniz insallah.
Troid ne yazık ki ömür boyu ilaç kullanmamı gerektirecek kadar bozuk ama annemde teyzelerimde falanda var ilaç içiyorum düşük kalıyor onu pek önemsemiyorum, biran önce iyileştim haberini alırım inşallah canım

Insallah ya valla insani psikolojik olarak cok yoruyor. Eskiden 42 kiloyken ne kadar cok yesem de kilo falan alamiyodum. Bebk icin simdi hicbirseyi canim istemiyo biliyorum ki kilo aldikca aziyo bu hastalik ihtiyactan yiyorum hic tartilmadim baya coktum ama. Zor ya allah yardimcimiz olsun.

Yaa cok sevindim bencede erkenden baktirdin kana demistim

Kızlar bende pko olanlar için yeni bir şey öğrendim sizede söylim insülin direnci 10 ve altı olmalıymış benim sınıra yakın çıkmıştı diye ilacı bırakmıştım doktorum devam et dedi benim 20 küsürlerde bir ara 100 ün üzerindeydi hatta

Kizlarr dün lekelenmem olmustu bidaha da olmadi ya. Ben adet olurim.saniyordum gelen giden yok. Test yapsam cikar mi asi olmaya gidecem 2 de randevu almistim

Kızlar size soru yumurta çatlamasaydı saydam akıntı opak (beyaz renkte ve kremsi gibi) hale dönmezdi değil mi?
Ben opak akıntıyı yumurtlama mı yoksa çatlamanın ertesi mi ayırt edemiyorum.. genelde opak için yumurtlama yazıyor ama..
17. Günde opak oldu öncesinde saydamdı bu ara saydama döndü.

Ben opak akıntıyı yumurtlama mı yoksa çatlamanın ertesi mi ayırt edemiyorum.. genelde opak için yumurtlama yazıyor ama..
17. Günde opak oldu öncesinde saydamdı bu ara saydama döndü.
Bence benim çatladı ya çatlamasa kist ağrım olurdu.Geçen haftalarda kistim patladı yine olursa diye çok korkuyorum

Ben normalde de abdest tutamadığım için onu hiç belirtiden saymadım

Ohh maşallah canım görümcen ne güzel şanslıymış kaç yaşında merak ettim :)) Bu arada hergün üst üste yapmak sperm kalitesini de düşürüyor diyorlar ama demek ki onlar da herşey yolundaydı bi sıkıntı oluşmamış gebelik olmuş ne güzel

Son düzenleme:
Kizlarr dün lekelenmem olmustu bidaha da olmadi ya. Ben adet olurim.saniyordum gelen giden yok. Test yapsam cikar mi asi olmaya gidecem 2 de randevu almistim
Bence hemen yapmalısın testini kuzum ona göre aşıya gidersin senin bat ne zaman dı ki belki de yerleşme kanaması yaşadın

Bunu ben de merak ediyorum. Hatta şimdi baktım netten şöyle yazıyo “yumurtlama günü geldiğinde kıvamı yumurta akı gibi şeffaf olur. Yumurta çatladıktan sonra akıntı tekrar opak hale gelir. Vajinal akıntıyı takip ederek yumurta çatladığı günü tahmin edebilirsiniz.” Benim de bu sabah aynen opak hale geldi çatladı demekki

Enfeksiyon olabilir cnm

Çok heyecanlandık ilk deneme olacak umarım yolunda gider herşey.. önceden tüp bebek ilaçları hariç bi takviye kullanmamız gerekirmi acaba eşimde ileri hareket de sorun var bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…