- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Ama insAllah hamilesindir cnm güzel haberlerini alırız insAllahBen de ondan korkuyorumadet olmayı bekliyorum zaten hastaneye gitmek için
Aslinda 20si ama 5gün gecikmeli olurum hep 25i diye hesapladim. Test aldim birazdan yaparim bakalimBence hemen yapmalısın testini kuzum ona göre aşıya gidersin senin bat ne zaman dı ki belki de yerleşme kanaması yaşadın
merakla bekliyoruuuzAslinda 20si ama 5gün gecikmeli olurum hep 25i diye hesapladim. Test aldim birazdan yaparim bakalim
Cok sancili yumurtluyorum bende kuzum gaz sancisi siskinlik sol yumurtada yogun agri yasiyorum her defasinda ben sol tupumden dis gebelik gecirmistim o sol taraf agrisi her yumurtlama ve regl zamani horluyor bende gazdan nefesim kesiliyor odem topluyor vucudumGebelik planlamadan önce yumurtalama döneminde ağrı yaşıyor muydunuz? Biz geçen ay çocuk yapmaya karar verdik be bu ay denemeye başladık. Yumurtalama günümde sağ tarafım ısındı ve sorasında çok fena ağrı oldu ağrıdan oturup ağladım. Regl günümde bile böyle ağrı yaşamadım. Vücudumu dinlediğim için mi oldu acaba?
Yani özel olacak ama ben ilişki sırasında farkediyorum iki gündür yoksa dışarıya beyaz akıntı gelmiyor, birde bu ay ateş ölçümü yaptım çatlama olduktan sonra ateş yükselirmiş (adete kadar adet başlayacağı zaman direk düşermiş) benim yükseldi.Bunu ben de merak ediyorum. Hatta şimdi baktım netten şöyle yazıyo “yumurtlama günü geldiğinde kıvamı yumurta akı gibi şeffaf olur. Yumurta çatladıktan sonra akıntı tekrar opak hale gelir. Vajinal akıntıyı takip ederek yumurta çatladığı günü tahmin edebilirsiniz.” Benim de bu sabah aynen opak hale geldi çatladı demekki
Benim şuan 1.5un altına düştü canım, pko varken çok yüksekti.Zaten babamda şeker hastası bende şeker hastası olurum gözüyle bakıyordum herşey düzeldi şuan çok şükürKızlar bende pko olanlar için yeni bir şey öğrendim sizede söylim insülin direnci 10 ve altı olmalıymış benim sınıra yakın çıkmıştı diye ilacı bırakmıştım doktorum devam et dedi benim 20 küsürlerde bir ara 100 ün üzerindeydi hatta
Canım beyaz akıntı çıktığında yumurtlamamış ama akıntı olmadığında çatlamış olduğunu mı anlıyorsun detaylı anlatır mısın bende dikkat ediyorum buna ama ne anlama geldiğine çok anlam verememmiştimYani özel olacak ama ben ilişki sırasında farkediyorum iki gündür yoksa dışarıya beyaz akıntı gelmiyor, birde bu ay ateş ölçümü yaptım çatlama olduktan sonra ateş yükselirmiş (adete kadar adet başlayacağı zaman direk düşermiş) benim yükseldi.
Bakalim nasip test yapmaya gidiyorummerakla bekliyoruuuz
Doktora gittiğimde 22.2 mm yumurtam vardı ve akıntı hep şeffaf uzayan tarzdaydı bildiğiniz çiğ yumurta akı gibi... Sonra beyaz kremsi tarz uzamayan akıntı oldu internette beyaz kremsi akıntı çatlama sonrası olur yazıyor.Ovülasyon kullananlarda da akıntı böyle mi acaba diye merak ettim bende ama benim kesin çatlama oldu çünkü ağrım sızım kalmadıCanım beyaz akıntı çıktığında yumurtlamamış ama akıntı olmadığında çatlamış olduğunu mı anlıyorsun detaylı anlatır mısın bende dikkat ediyorum buna ama ne anlama geldiğine çok anlam verememmiştim
Geçen ay ovulasyon testi ile hamile kalmıştım tam yumurtlamanın olduğu güm benimde öyle uzayan akıntım olmuştu ama çatladığında nasıldı dikkat etmedim canımDoktora gittiğimde 22.2 mm yumurtam vardı ve akıntı hep şeffaf uzayan tarzdaydı bildiğiniz çiğ yumurta akı gibi... Sonra beyaz kremsi tarz uzamayan akıntı oldu internette beyaz kremsi akıntı çatlama sonrası olur yazıyor.Ovülasyon kullananlarda da akıntı böyle mi acaba diye merak ettim bende ama benim kesin çatlama oldu çünkü ağrım sızım kalmadı
Sen şuan hamile misiinn? Kaç gün değerlendirdin naptın klasik sorumuzu sorayımGeçen ay ovulasyon testi ile hamile kalmıştım tam yumurtlamanın olduğu güm benimde öyle uzayan akıntım olmuştu ama çatladığında nasıldı dikkat etmedim canım
Amin canım ben çok inanıyorum vakti geldikten sonra hiç birşey önünde engel olamaz içim rahat o yüzdenDilerim en kisa zamanda nasip eder Rabbimİsteyen bekleyen sabreden herkese
İnsulun hangi hormon oluyor ?Kızlar bende pko olanlar için yeni bir şey öğrendim sizede söylim insülin direnci 10 ve altı olmalıymış benim sınıra yakın çıkmıştı diye ilacı bırakmıştım doktorum devam et dedi benim 20 küsürlerde bir ara 100 ün üzerindeydi hatta
Hadi hayırlı olsun güzel başlangıçlarla gel bende 8.gundeyim başlamadım ovulasyona daha aynı kafadayım hiç takmazlik boşvermişlik öylesine kalan ovulasyonlari kullanıcam. Kaynanalar çıkmasa önümüze iyi olucak ben bugün gideyim bi daha yumurtlama bitene kadar görmek istemiyorumYumurtlamanin 9. Günüyle ovulasyon testlerine baslamis bulunuyorum ama bu ay içimde bi bosvermislik var sırf ne zaman yumurtladigimi bilmek için yapıyorum ovulasyon testi ni de. bu ay yine bi aksilik olmazsahep kaynanamla kesişiyor yollarımız pik zamanları
Sen şuan hamile misiinn? Kaç gün değerlendirdin naptın klasik sorumuzu sorayım
Canım insülin şeker var mı yokmu diye bakılıyor glukoz a ayrı bakıyorlar insülin direnci ne ayrı bakıyorlar pko olanlarda oluyor genelde ve gitgide artıyor yumurtlama ya engel oluyorİnsulun hangi hormon oluyor ?