Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamanin 9. Günüyle ovulasyon testlerine baslamis bulunuyorum ama bu ay içimde bi bosvermislik var sırf ne zaman yumurtladigimi bilmek için yapıyorum ovulasyon testi ni de. bu ay yine bi aksilik olmazsa hep kaynanamla kesişiyor yollarımız pik zamanları

Cok sancili yumurtluyorum bende kuzum gaz sancisi siskinlik sol yumurtada yogun agri yasiyorum her defasinda ben sol tupumden dis gebelik gecirmistim o sol taraf agrisi her yumurtlama ve regl zamani horluyor bende gazdan nefesim kesiliyor odem topluyor vucudum

Yani özel olacak ama ben ilişki sırasında farkediyorum iki gündür yoksa dışarıya beyaz akıntı gelmiyor, birde bu ay ateş ölçümü yaptım çatlama olduktan sonra ateş yükselirmiş (adete kadar adet başlayacağı zaman direk düşermiş) benim yükseldi.

Kızlar selaaaam hepinize Haso18 canımm üzülme vardır herşeyde bir hayır bence sen kafana çok taktığın için de olumsuz alıyosun haberleri, birazcık rahatla bak aynı şeyleri yaşıyoruz hep. Dün benimde kasıklarım da ağrı vardı ayrıca akıntım arttı bata 7 gün var, ama dün bir uçtum tam uçtum felaket düştüm olacağı varsa da olmaz artık diye düşünüyorum kolum feci ağrıyor. Gaz ağrısı da var göğüs hassasiyeti falan hiç bişeycik yok adet is coming

Benim şuan 1.5un altına düştü canım, pko varken çok yüksekti.Zaten babamda şeker hastası bende şeker hastası olurum gözüyle bakıyordum herşey düzeldi şuan çok şükür

Canım beyaz akıntı çıktığında yumurtlamamış ama akıntı olmadığında çatlamış olduğunu mı anlıyorsun detaylı anlatır mısın bende dikkat ediyorum buna ama ne anlama geldiğine çok anlam verememmiştim

Doktora gittiğimde 22.2 mm yumurtam vardı ve akıntı hep şeffaf uzayan tarzdaydı bildiğiniz çiğ yumurta akı gibi... Sonra beyaz kremsi tarz uzamayan akıntı oldu internette beyaz kremsi akıntı çatlama sonrası olur yazıyor.Ovülasyon kullananlarda da akıntı böyle mi acaba diye merak ettim bende ama benim kesin çatlama oldu çünkü ağrım sızım kalmadı

Geçen ay ovulasyon testi ile hamile kalmıştım tam yumurtlamanın olduğu güm benimde öyle uzayan akıntım olmuştu ama çatladığında nasıldı dikkat etmedim canım

Geçen ay ovulasyon testi ile hamile kalmıştım tam yumurtlamanın olduğu güm benimde öyle uzayan akıntım olmuştu ama çatladığında nasıldı dikkat etmedim canım
Sen şuan hamile misiinn? Kaç gün değerlendirdin naptın klasik sorumuzu sorayım

İnsulun hangi hormon oluyor ?

Hadi hayırlı olsun güzel başlangıçlarla gel bende 8.gundeyim başlamadım ovulasyona daha aynı kafadayım hiç takmazlik boşvermişlik öylesine kalan ovulasyonlari kullanıcam. Kaynanalar çıkmasa önümüze iyi olucak ben bugün gideyim bi daha yumurtlama bitene kadar görmek istemiyorum

Ailemizden bir gelin daha hamile kalmış ve benim telefonlar susmuyur sıra sende neyi bekliyorsun demeye başladılar bütün moralim yerle bir oldu Allah'ım ne olursun emeklerimi boşa çevirme ya Rabbim ne olursun Allah'ım canım çok acıyor kizlarrrrrr

Yok canım değilim maalesef kimyasal ile sonuçlandı. Ama ben yumurtlama - pik-çatlama her gün değerlendirmiştim Duş almamıştım en az 2 saat yatmıştım ve ek olarak yumurtlamadan önce haftada sadece 2 gün birlikte olmuştuk
Sen şuan hamile misiinn? Kaç gün değerlendirdin naptın klasik sorumuzu sorayım

İnsulun hangi hormon oluyor ?
Canım insülin şeker var mı yokmu diye bakılıyor glukoz a ayrı bakıyorlar insülin direnci ne ayrı bakıyorlar pko olanlarda oluyor genelde ve gitgide artıyor yumurtlama ya engel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…