Ben de 2 güne 1 yapim derken pik oldu, pik derken 3 günü ustuste yapmış oldum uygulamada görünen kalan 4gunu de yaparsam aynı taktik oluyor ben de öyle yapim ya=)Bende attım testlerimi ona banada pazartesi salı değerlendir yarın test yapıp at bana dedi. Şu an görümcemden geldim hamileymiş 2 aydır denıyordu telefon uygulama takvimine göre yumurtlama ihtimali olan 8 günü hergun değerlendirdim dedibakalım taktiği uygulayacağım bende
27
Canım çikolata kistine ne gibi tedavi uyguladılar acaba benimde var da bişey yapmıyorlar şu an doktorlarDoktorum 5 kg bile versen %50 oranında hastalığın geriler dedi spor, diyet ve ilaç tedavisine başlandı 22 kg verdim, insülin direnci için diaformin miydi neydi şeker ilacı kullandım, troid için 100 mg euthyrox kullandım şuan tek kullandığım ilaç troid ilacımkilo verdiğimden beri hiç pkos görüntüm yok, her ay sağlıklı bir şekilde yumurtluyorum ama tek sıkıntım tekrar eden çikolata kistim
Ne guzel yumurtlama duzene girmis. Iyi bir dr sart demekki bnim dr bana gunluk 2000 mg glifor vermisti sansa yasiyorum. Dahiliye insulin falan yok kilon yok gayet iyi dedi. Bu ay gebelik olmazsa iyi bi dr ile pko uzerine düşeyim. Insallah olur cok yumurta olunca iptal oluyo bu ayda oyle olucak gibime geliyo.Doktorum 5 kg bile versen %50 oranında hastalığın geriler dedi spor, diyet ve ilaç tedavisine başlandı 22 kg verdim, insülin direnci için diaformin miydi neydi şeker ilacı kullandım, troid için 100 mg euthyrox kullandım şuan tek kullandığım ilaç troid ilacımkilo verdiğimden beri hiç pkos görüntüm yok, her ay sağlıklı bir şekilde yumurtluyorum ama tek sıkıntım tekrar eden çikolata kistim
Aa bende öğretmenim canim 2 doz aşımı da oldum bitirdim ben hadi hayirli haberler inşallah aşının gebelogi düşünmene bir engeli uok doktorlar da söyledi bu aradaAynen benim de bir kızım var 5 yaşında korumayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım 3 aydır ikinciyi düşünmeye başladık ilk ay yumurtamayı kaçırdık diye 2 ayı tam değerlendirdik ama bende de şimdi bir korku başladı ikinci gebelik kısırlığı var mı diye zaten temmuzu da değerlendirip ara vermeyi düşünüyoz öğretmenim tatile denk gelmesin diye bu süreçte aşımı olurum gerekli kontrolleri yaptırırım tabi inş bu ay güzel haber alırsam gerek kalmaz
Çok farklı söylemler var cnm kimi doktor hiç bir sıkıntı yok diyor kimi ertelenmeli diyor bende kararsız kaldım aşı zaten bana haziranda açıldı o yüzden bekledim cnm bakalım inş bu ay güzel haberleri alırızAa bende öğretmenim canim 2 doz aşımı da oldum bitirdim ben hadi hayirli haberler inşallah aşının gebelogi düşünmene bir engeli uok doktorlar da söyledi bu arada
Ben batımı bilmiyorum da 10 gün önce çok şiddetli bi karın ağrım oldu böyle göbek deliği çevresinde gibi ne eğilebildim ne doğrulabildim öncesi de akıntım vardı ertesi gün de oldu sonra kesildi o günden beridir göğüslerim hassas arada daha çok ağrıyor arada hafifliyor oturup kalkarken falan sol kasığıma sancı giriyor bazen 4 5 saniye hareket edemiyorum 1 gün sadece çok aşırı bel ağrım oldu onun dışında hep hafif hafif kasık ağrılarım bacağıma da vuruyor bilmiyorum ya adetim geliyor ya da başka bi sıkıntı var bugün döngümün 43.günüGünaydın kizceler bat gününe bir hafta kalanlardan hiç ses çıkmıyor bakıyorum dakimde ne gibi belirtiler var
Insallah ama vazgectim bugun kan vermektenHadi inş kan verin inş güzel haberi alırsınız
Benim karnım ağrıyor bugünde. Hafif baş dönmesi ve bulantı var. Sabahta uyanır uyanmaz rahim civarı kasılma hissettim iki kez farklı bir kasılmaydı. Bat cuma günü bakalım ne olacakGünaydın kizceler bat gününe bir hafta kalanlardan hiç ses çıkmıyor bakıyorum dakimde ne gibi belirtiler var
Tsh ve fsh degildi lh ve fsh di soryyKizlar moralim cok duzeldi instagramdan hacwr hoca var bilenler vardir belki dun onunla gorustum ultrasonda polikistik goruntu olmasi tek basina bir kanit degildir bircok seye bakilmasi lazim ki senin tsh fsh normal gorunuyor en onemli kki hormon bunlar ayrica yumurtlamadan 9 gun sonra gebelik cikmaz en erken 11. Gun 11. Gun bile bakildiginda 2.5-4.5 seklinde negatif cikiyor henuz tam yukselmedigi icin dedi umutlar cicek acti cok mutluyum insallah hamileyimdir
Nasil eminsin hamile olmadigina adete daha var senin ne zaman yumurtladin ki?Kızlar ya ben dün çok kötü oldum karın ağrısı mide bulantısı sol yumurtalıkta ağrı sıcak basması halsizlik ama çok üşendim hastaneye gitmeye sabahı zor ettim hamile olmadığıma eminim ama regl öncesi böyle kötü olmazdım hiç ilk defa oldum böyle acaba kist mi patladı pko var bende bat 25 haziran bugün test yapacaktım ama inat ettim yapmıcam tekrar negatif görmek istemiyorum çünkü
11 haziran pik günüydü kuzum kasık batmaları yoktu çünkü kuzum iki üç gündür hamile olmadığımı düşünüyorum yani şimdi de hafif sancılar var düne göre daha iyiyim clife macun kistlerimi mi etkiledi acaba ondan mı ağrım oldu diye düşündümNasil eminsin hamile olmadigina adete daha var senin ne zaman yumurtladin ki?
Bence bekle biraz daha benm de gogus agrilarim artti kasiklarda agrim devam ediyor hacer hocada 9. Gunde cikmaz diyince heycanlandim test yapsanda cikmaz bekle birazcik11 haziran pik günüydü kuzum kasık batmaları yoktu çünkü kuzum iki üç gündür hamile olmadığımı düşünüyorum yani şimdi de hafif sancılar var düne göre daha iyiyim clife macun kistlerimi mi etkiledi acaba ondan mı ağrım oldu diye düşündüm
İlkokul olunca bize erken açıldı hadi hayırlı haberler insÇok farklı söylemler var cnm kimi doktor hiç bir sıkıntı yok diyor kimi ertelenmeli diyor bende kararsız kaldım aşı zaten bana haziranda açıldı o yüzden bekledim cnm bakalım inş bu ay güzel haberleri alırız
Valla kuzum o kadar umutsuzum ki sağlık ocağında çalışıyorum yinede kan vermiyorum evdeki testte pozitif görmek istiyorum önce göğüs ağrısı bende de var uçları koyulaştı ama önceki aylarda da öyle oluyordu benim sende nasıl durumlar ya inşallah bebiş vardır dün eşimede regl olucam ağrım var dedim o da baya teselli etti işte ama gerçekten çok istiyorum artıkBence bekle biraz daha benm de gogus agrilarim artti kasiklarda agrim devam ediyor hacer hocada 9. Gunde cikmaz diyince heycanlandim test yapsanda cikmaz bekle birazcik