Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 2 güne 1 yapim derken pik oldu, pik derken 3 günü ustuste yapmış oldum uygulamada görünen kalan 4gunu de yaparsam aynı taktik oluyor ben de öyle yapim ya=)

Canım çikolata kistine ne gibi tedavi uyguladılar acaba benimde var da bişey yapmıyorlar şu an doktorlar

Günaydın canlarımm bugün yanıma test almayı unuttum 6 gibi evde olcam artık o zamana kadar habuç yer dururum lanet çatlasın diye yumurta kaderdaşlarım çatlama siliği fotosu bekliyorum sizdennnn

Ne guzel yumurtlama duzene girmis. Iyi bir dr sart demekki bnim dr bana gunluk 2000 mg glifor vermisti sansa yasiyorum. Dahiliye insulin falan yok kilon yok gayet iyi dedi. Bu ay gebelik olmazsa iyi bi dr ile pko uzerine düşeyim. Insallah olur cok yumurta olunca iptal oluyo bu ayda oyle olucak gibime geliyo.

Aa bende öğretmenim canim 2 doz aşımı da oldum bitirdim ben hadi hayirli haberler inşallah aşının gebelogi düşünmene bir engeli uok doktorlar da söyledi bu arada

Aa bende öğretmenim canim 2 doz aşımı da oldum bitirdim ben hadi hayirli haberler inşallah aşının gebelogi düşünmene bir engeli uok doktorlar da söyledi bu arada
Çok farklı söylemler var cnm kimi doktor hiç bir sıkıntı yok diyor kimi ertelenmeli diyor bende kararsız kaldım aşı zaten bana haziranda açıldı o yüzden bekledim cnm bakalım inş bu ay güzel haberleri alırız

Günaydın kizceler bat gününe bir hafta kalanlardan hiç ses çıkmıyor bakıyorum da kimde ne gibi belirtiler var

Günaydın kizceler bat gününe bir hafta kalanlardan hiç ses çıkmıyor bakıyorum da kimde ne gibi belirtiler var
Ben batımı bilmiyorum da 10 gün önce çok şiddetli bi karın ağrım oldu böyle göbek deliği çevresinde gibi ne eğilebildim ne doğrulabildim öncesi de akıntım vardı ertesi gün de oldu sonra kesildi o günden beridir göğüslerim hassas arada daha çok ağrıyor arada hafifliyor oturup kalkarken falan sol kasığıma sancı giriyor bazen 4 5 saniye hareket edemiyorum 1 gün sadece çok aşırı bel ağrım oldu onun dışında hep hafif hafif kasık ağrılarım bacağıma da vuruyor bilmiyorum ya adetim geliyor ya da başka bi sıkıntı var bugün döngümün 43.günü

Hadi inş kan verin inş güzel haberi alırsınız
Insallah ama vazgectim bugun kan vermekten Idrar yolu enfeksiyonu belirtileride suan yasadiklarimla ayniymis. Gerci yanma veya zorlanma yasamiyorum idrarimi yaparken ama bel sirt ve karin agrim fazla. Beklemeye karar verdim bi negatif daha gormeye tahammulum kalmadi valla reglim gecikirse ne ala ne guzel vaktiyle gelirsede tedaviyi dusuncem

Benim karnım ağrıyor bugünde. Hafif baş dönmesi ve bulantı var. Sabahta uyanır uyanmaz rahim civarı kasılma hissettim iki kez farklı bir kasılmaydı. Bat cuma günü bakalım ne olacak

Kizlar moralim cok duzeldi instagramdan hacwr hoca var bilenler vardir belki dun onunla gorustum ultrasonda polikistik goruntu olmasi tek basina bir kanit degildir bircok seye bakilmasi lazim ki senin tsh fsh normal gorunuyor en onemli kki hormon bunlar ayrica yumurtlamadan 9 gun sonra gebelik cikmaz en erken 11. Gun 11. Gun bile bakildiginda 2.5-4.5 seklinde negatif cikiyor henuz tam yukselmedigi icin dedi umutlar cicek acti cok mutluyum insallah hamileyimdir

Tsh ve fsh degildi lh ve fsh di soryy

Kızlar ya ben dün çok kötü oldum karın ağrısı mide bulantısı sol yumurtalıkta ağrı sıcak basması halsizlik ama çok üşendim hastaneye gitmeye sabahı zor ettim hamile olmadığıma eminim ama regl öncesi böyle kötü olmazdım hiç ilk defa oldum böyle acaba kist mi patladı pko var bende bat 25 haziran bugün test yapacaktım ama inat ettim yapmıcam tekrar negatif görmek istemiyorum çünkü

Nasil eminsin hamile olmadigina adete daha var senin ne zaman yumurtladin ki?

Nasil eminsin hamile olmadigina adete daha var senin ne zaman yumurtladin ki?
11 haziran pik günüydü kuzum kasık batmaları yoktu çünkü kuzum iki üç gündür hamile olmadığımı düşünüyorum yani şimdi de hafif sancılar var düne göre daha iyiyim clife macun kistlerimi mi etkiledi acaba ondan mı ağrım oldu diye düşündüm

Bence bekle biraz daha benm de gogus agrilarim artti kasiklarda agrim devam ediyor hacer hocada 9. Gunde cikmaz diyince heycanlandim test yapsanda cikmaz bekle birazcik

İlkokul olunca bize erken açıldı hadi hayırlı haberler ins

Bence bekle biraz daha benm de gogus agrilarim artti kasiklarda agrim devam ediyor hacer hocada 9. Gunde cikmaz diyince heycanlandim test yapsanda cikmaz bekle birazcik
Valla kuzum o kadar umutsuzum ki sağlık ocağında çalışıyorum yinede kan vermiyorum evdeki testte pozitif görmek istiyorum önce göğüs ağrısı bende de var uçları koyulaştı ama önceki aylarda da öyle oluyordu benim sende nasıl durumlar ya inşallah bebiş vardır dün eşimede regl olucam ağrım var dedim o da baya teselli etti işte ama gerçekten çok istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…