- 24 Mart 2021
- 645
- 831
Bende öyle hissediyorum kuzum yaa bat 25 haziran benimdeBenimde bata 6 gün var eve giderken test alacağım. Umudum yok sanki erken regl olacakmisim gibi hissediyorum.
Cok iyi anlıyorum bende cok istiyorum inanki rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsin insallahValla kuzum o kadar umutsuzum ki sağlık ocağında çalışıyorum yinede kan vermiyorum evdeki testte pozitif görmek istiyorum önce göğüs ağrısı bende de var uçları koyulaştı ama önceki aylarda da öyle oluyordu benim sende nasıl durumlar ya inşallah bebiş vardır dün eşimede regl olucam ağrım var dedim o da baya teselli etti işte ama gerçekten çok istiyorum artık
Hayırlısı olsun. Sen test yaptın mı canım 4 gün kala erken gebelikte çıkabilir.Bende öyle hissediyorum kuzum yaa bat 25 haziran benimde
İstanbulda mısın? Benim gittiğim hastane endokrin bölümüyle fikir alışverişinde bulunarak ortak çalışıyordu, ilacım sanıyorum benimde glifordu sabah öğle akşam 3 kere içmem lazımdı 3000 mg toplam ama bende aşırı kalp çarpıntısı ve kusma yapmıştıNe guzel yumurtlama duzene girmis. Iyi bir dr sart demekki bnim dr bana gunluk 2000 mg glifor vermisti sansa yasiyorum. Dahiliye insulin falan yok kilon yok gayet iyi dedi. Bu ay gebelik olmazsa iyi bi dr ile pko uzerine düşeyim. Insallah olur cok yumurta olunca iptal oluyo bu ayda oyle olucak gibime geliyo.
Bizde bu ay sadece 3 gün ilişki olduÇocuğa ne var ne yok yedirdim değerlendirdik testre bordoyu görünce o bile heveslendi garibim.. ama bu ay öğrenmiş oldum iyicd testi her koyu silikte yapışmıcam bu ay olmazsa spermlerin cılkını çıkarttığımız için olmadı şuan akmayı bırak emekliyolardır heralde ahajajajajsjjausuasj öteki ay pik görene kadar haftada 2 yeter heralde yazık günah
İnşALLAH iyi haberler alırız canımBenim karnım ağrıyor bugünde. Hafif baş dönmesi ve bulantı var. Sabahta uyanır uyanmaz rahim civarı kasılma hissettim iki kez farklı bir kasılmaydı. Bat cuma günü bakalım ne olacak
Bence normal benim de ilk aylar 3-5gün erken ya da geç oldu. Doktora sormuştum normal demişti.Meraba kızlar bende bayadır takip ediyorum sizleri öncelikle gerçekten hepiniz çok tatlısınız okurken baya yüzüm gülüyobende 9 aydır evliyim aslında bu sene çocuk düşünmüyodum ama baktım mesajlara hemen olmuyo bende denemelere başlayım dedim 3 aydır deniyoruz normalde adet günlerim şaşmazdı ama bebek denemeye bailadığımızdan beri düzensizlik başladı normal midir sizce bu arada yaşım 25
Oo maşALLAH sende baya belirtiler varBen batımı bilmiyorum da 10 gün önce çok şiddetli bi karın ağrım oldu böyle göbek deliği çevresinde gibi ne eğilebildim ne doğrulabildim öncesi de akıntım vardı ertesi gün de oldu sonra kesildi o günden beridir göğüslerim hassas arada daha çok ağrıyor arada hafifliyor oturup kalkarken falan sol kasığıma sancı giriyor bazen 4 5 saniye hareket edemiyorum 1 gün sadece çok aşırı bel ağrım oldu onun dışında hep hafif hafif kasık ağrılarım bacağıma da vuruyor bilmiyorum ya adetim geliyor ya da başka bi sıkıntı var bugün döngümün 43.günü
Evet istanbul pendikteyim hangi hastane ve dr snnki ve gunluk 3000 mg cok fazla degil mi bn 2000 ile mahvoldumİstanbulda mısın? Benim gittiğim hastane endokrin bölümüyle fikir alışverişinde bulunarak ortak çalışıyordu, ilacım sanıyorum benimde glifordu sabah öğle akşam 3 kere içmem lazımdı 3000 mg toplam ama bende aşırı kalp çarpıntısı ve kusma yapmıştı
Yok kuzum ya negatif görecem diye korkuyorum yapmaya en azından regl olursam bide test stresini çekmem diye düşündümHayırlısı olsun. Sen test yaptın mı canım 4 gün kala erken gebelikte çıkabilir.
Medicalpark Bahçelievler doktor Suat Süphan Erşahin canım, çikolata kistim patladı ameliyat etti normalde rezervde azalma olur ameliyat yüzünden ufacık bir azalma olmadı yapışıklık falan ne varsa herşeyi temizleyip çıktı.Konuşması falan çok rahatlatıyor sakin bir doktor ama işinin ehli, sırf para için ikide bir muayeneye çağırmadı beni mesela, 5 kg versen pkon büyük ölçüde gidecek dedi gliforu endokrin yazdı beni mahfetti bırakıp diyetisyen ile diyet yaptım aşırı ilaca boğulmadan hallettik.Evet istanbul pendikteyim hangi hastane ve dr snnki ve gunluk 3000 mg cok fazla degil mi bn 2000 ile mahvoldum
İnşallah canım.İnşALLAH iyi haberler alırız canım
Şöyledr lardan allah razi olsun vallahi işini hakkiyla yapiyolrMedicalpark Bahçelievler doktor Suat Süphan Erşahin canım, çikolata kistim patladı ameliyat etti normalde rezervde azalma olur ameliyat yüzünden ufacık bir azalma olmadı yapışıklık falan ne varsa herşeyi temizleyip çıktı.Konuşması falan çok rahatlatıyor sakin bir doktor ama işinin ehli, sırf para için ikide bir muayeneye çağırmadı beni mesela, 5 kg versen pkon büyük ölçüde gidecek dedi gliforu endokrin yazdı beni mahfetti bırakıp diyetisyen ile diyet yaptım aşırı ilaca boğulmadan hallettik.
Bence de denemeye değerBen de 2 güne 1 yapim derken pik oldu, pik derken 3 günü ustuste yapmış oldum uygulamada görünen kalan 4gunu de yaparsam aynı taktik oluyor ben de öyle yapim ya=)
Açıkçası bendede bir belirti yok net olarak. Sadece çatlamadan sonra başlayan göğüs ağrılarım var ara ara çok hafif kasık ağrısı oluyo okadarGünaydın kizceler bat gününe bir hafta kalanlardan hiç ses çıkmıyor bakıyorum dakimde ne gibi belirtiler var
Biran önce sende kurtulursun inşallah canım ama sana şunu söyliyim sağlıklı yaşam tarzına geçiş tamamen değiştirdi beniŞöyledr lardan allah razi olsun vallahi işini hakkiyla yapiyolrbnde bakalim surecimi belirleyecegim
Ah ne guzel bişey gercekten. dr asilama icin yumurtalari sayiyo gecen ay yaklasik 2 dk surdu saymasi boyut olcmesi falanBiran önce sende kurtulursun inşallah canım ama sana şunu söyliyim sağlıklı yaşam tarzına geçiş tamamen değiştirdi beniMesela geçen ay ilk defa doktordan yumurta boyutumu duydum şuan karadenizdeyim 22 mm yumurtam vardı hemde sadece 1 tane kesinlikle pko yok düşünebiliyor musun, inanılmaz şaşırtıcı ve mutlu eden bişey o ultrason kağıdına bakıp tek yumurta görmek darısı başına canım
Benim de aynı çatışmada sonra başladı göğüs ağrısı ama hiç kaşık ağrım fln olmadı bende fazla dinlemek istemiyorum ama işte elimizde değilAçıkçası bendede bir belirti yok net olarak. Sadece çatlamadan sonra başlayan göğüs ağrılarım var ara ara çok hafif kasık ağrısı oluyo okadarkendimi çok dinlemekte istemiyorum dinleyince olmıycak herşeyden psikolojik olarak belirti diyip umutlanıyorum. Bakalım hafta sonuna kadar neler olcak
Biran önce sende kurtulursun inşallah canım ama sana şunu söyliyim sağlıklı yaşam tarzına geçiş tamamen değiştirdi beniŞöyledr lardan allah razi olsun vallahi işini hakkiyla yapiyolrbnde bakalim surecimi belirleyecegim
Atlatırsın inşallah canım, doktor bana pko kaynaklı metabolik sendromun var demişti.Ayrıntılı incelenmesi gereken bir durum şeker, troid, insülin direnci, hamile kalamama genelde tedaviye gecikince hepsi eş zamanlı olarak vücudunda oluyor hatta bende ciddi seviyede karaciğer yağlanması da vardı, bir zayıfladım şuan hiçbişeyim yok (troid dışında)Ah ne guzel bişey gercekten. dr asilama icin yumurtalari sayiyo gecen ay yaklasik 2 dk surdu saymasi boyut olcmesi falancok kusuklerde vardir onlari soylemedi buyuk ihtimalle bnde bu ay sekeri olabildigince azalttim ekmek zaten tam bugday yiyordum o da bazen 1 taneyi bile bulmuyo makarna falan da yemiycem meyve sebze kurubaklagil beslenmesine dikkat edicem bakalim insallah olur bu ay olmasa da su pko icin beslenmem degiscek zaten kacari yok insallah bnde atlatabilirim