Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok iyi anlıyorum bende cok istiyorum inanki rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsin insallah

İstanbulda mısın? Benim gittiğim hastane endokrin bölümüyle fikir alışverişinde bulunarak ortak çalışıyordu, ilacım sanıyorum benimde glifordu sabah öğle akşam 3 kere içmem lazımdı 3000 mg toplam ama bende aşırı kalp çarpıntısı ve kusma yapmıştı

Bizde bu ay sadece 3 gün ilişki oldu valla gün bile saymıyodum keşke tatil bitmese

Bence normal benim de ilk aylar 3-5gün erken ya da geç oldu. Doktora sormuştum normal demişti.

Oo maşALLAH sende baya belirtiler var inşallah hayırlı haberler alırız cnm benim de bata 8 gün var bende de çatışmadan 3 gün sonra göğüs ağrısı oldu ve göğüslerim de şiş birde gaz sıkıntısı ver ya namaz kılmamla abdestim hemen kaçıyor anlamadım gitti başka bir belirti yok bu kadar

Evet istanbul pendikteyim hangi hastane ve dr snnki ve gunluk 3000 mg cok fazla degil mi bn 2000 ile mahvoldum

Evet istanbul pendikteyim hangi hastane ve dr snnki ve gunluk 3000 mg cok fazla degil mi bn 2000 ile mahvoldum
Medicalpark Bahçelievler doktor Suat Süphan Erşahin canım, çikolata kistim patladı ameliyat etti normalde rezervde azalma olur ameliyat yüzünden ufacık bir azalma olmadı yapışıklık falan ne varsa herşeyi temizleyip çıktı.Konuşması falan çok rahatlatıyor sakin bir doktor ama işinin ehli, sırf para için ikide bir muayeneye çağırmadı beni mesela, 5 kg versen pkon büyük ölçüde gidecek dedi gliforu endokrin yazdı beni mahfetti bırakıp diyetisyen ile diyet yaptım aşırı ilaca boğulmadan hallettik.

Şöyledr lardan allah razi olsun vallahi işini hakkiyla yapiyolr bnde bakalim surecimi belirleyecegim

Ben de 2 güne 1 yapim derken pik oldu, pik derken 3 günü ustuste yapmış oldum uygulamada görünen kalan 4gunu de yaparsam aynı taktik oluyor ben de öyle yapim ya=)
Bence de denemeye değer Benımde hala pik ebru ceylana attım bugun ve yarın ilişki olsun dedi bakalım görümcemden önce başladım o şak diye kaldıdün ve bugunkü test aşağıda

Eklentiler

• IMG_20210621_103234.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 63282.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 34
Günaydın kizceler bat gününe bir hafta kalanlardan hiç ses çıkmıyor bakıyorum da kimde ne gibi belirtiler var
Açıkçası bendede bir belirti yok net olarak. Sadece çatlamadan sonra başlayan göğüs ağrılarım var ara ara çok hafif kasık ağrısı oluyo okadar kendimi çok dinlemekte istemiyorum dinleyince olmıycak herşeyden psikolojik olarak belirti diyip umutlanıyorum. Bakalım hafta sonuna kadar neler olcak

Şöyledr lardan allah razi olsun vallahi işini hakkiyla yapiyolr bnde bakalim surecimi belirleyecegim
Biran önce sende kurtulursun inşallah canım ama sana şunu söyliyim sağlıklı yaşam tarzına geçiş tamamen değiştirdi beniMesela geçen ay ilk defa doktordan yumurta boyutumu duydum şuan karadenizdeyim 22 mm yumurtam vardı hemde sadece 1 tane kesinlikle pko yok düşünebiliyor musun, inanılmaz şaşırtıcı ve mutlu eden bişey o ultrason kağıdına bakıp tek yumurta görmek darısı başına canım

Ah ne guzel bişey gercekten. dr asilama icin yumurtalari sayiyo gecen ay yaklasik 2 dk surdu saymasi boyut olcmesi falan cok kusuklerde vardir onlari soylemedi buyuk ihtimalle bnde bu ay sekeri olabildigince azalttim ekmek zaten tam bugday yiyordum o da bazen 1 taneyi bile bulmuyo makarna falan da yemiycem meyve sebze kurubaklagil beslenmesine dikkat edicem bakalim insallah olur bu ay olmasa da su pko icin beslenmem degiscek zaten kacari yok insallah bnde atlatabilirim

Benim de aynı çatışmada sonra başladı göğüs ağrısı ama hiç kaşık ağrım fln olmadı bende fazla dinlemek istemiyorum ama işte elimizde değil

Biran önce sende kurtulursun inşallah canım ama sana şunu söyliyim sağlıklı yaşam tarzına geçiş tamamen değiştirdi beniMesela geçen ay ilk defa doktordan yumurta boyutumu duydum şuan karadenizdeyim 22 mm yumurtam vardı hemde sadece 1 tane kesinlikle pko yok düşünebiliyor musun, inanılmaz şaşırtıcı ve mutlu eden bişey o ultrason kağıdına bakıp tek yumurta görmek darısı başına canım
Atlatırsın inşallah canım, doktor bana pko kaynaklı metabolik sendromun var demişti.Ayrıntılı incelenmesi gereken bir durum şeker, troid, insülin direnci, hamile kalamama genelde tedaviye gecikince hepsi eş zamanlı olarak vücudunda oluyor hatta bende ciddi seviyede karaciğer yağlanması da vardı, bir zayıfladım şuan hiçbişeyim yok (troid dışında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…