Canım tsh için gebelikte de kullanılıyor hormon ilacı demir ve d vitamini ilacı da gebelikte kullanılabiliyor o yüzden bence vakit kaybetme denemeye başla:)Kızlar merhaba sizlere birşey soracağım ben dahiliye doktoruna gittim gebelik planlıyorum diye öncesinde değerlerime baktırmak istiyorum dedim kadın doğumcum çünkü bi sıkıntı görmemişti ama dahiliyeyede gözük demişti sonra bende tsh-5 çıktı ve demir ve d vitamini eksikliği çıktı şuan hepsi için ilaç kullanmaya başladım doktora ilaçlar bitince mi gebeliği düşüneyim dedim hayır şuan sıkıntı yok kalabilirsin dedi sizce tüm değerler düzelsin öyle mi başlayayım yoksa iki ayı boşa geçirmeyeyim mi
Birde kızlar bence herkes hamilelik düşündüğü zaman gerçekten öncesinde de değerlerine baktırsınlar
Ayyyy yerleşsin yerleşsinnnKızlaaar büyük haber ya adet baslıyor yada yerleşme kanaması geldi bu sefer cok farklıydı acık uçuk pembee.Allahım çok heyecanlıyım.
Kızz adetlerim hiç böyle başlamaz. Geçen günkü testimi hatırlıyosun sana attıgım. İçimde bi kelebek uçtu gibi sanki tuttu diyorAyyyy yerleşsin yerleşsinnn
Evetttt bi daha ne zaman yapcan test öff trendyol yollasın hemen hemmmennn bir daha mı kan versen acabaKızz adetlerim hiç böyle başlamaz. Geçen günkü testimi hatırlıyosun sana attıgım. İçimde bi kelebek uçtu gibi sanki tuttu diyor
Kargolamoş pazartesi gelirEvetttt bi daha ne zaman yapcan test öff trendyol yollasın hemen hemmmennn bir daha mı kan versen acaba
Hadi hayirlisi olsun insallahKızlaaar büyük haber ya adet baslıyor yada yerleşme kanaması geldi bu sefer cok farklıydı acık uçuk pembee.Allahım çok heyecanlıyım.
Bi idrarı yapıyım da ondan sonra kuzumEvetttt bi daha ne zaman yapcan test öff trendyol yollasın hemen hemmmennn bir daha mı kan versen acaba
oraya da bir hareketlik gelmiş oldu olsun ahahha
Kiz valla hamile kal yolun yolumuzdur 2 gunde bir denemeyen buraya gelmesin bir dahaKızz adetlerim hiç böyle başlamaz. Geçen günkü testimi hatırlıyosun sana attıgım. İçimde bi kelebek uçtu gibi sanki tuttu diyor
bende tutmadı kız o 2 günde bir fırtlama fortlamaKiz valla hamile kal yolun yolumuzdur 2 gunde bir denemeyen buraya gelmesin bir daha
Sizdemi denediniz 2 gunde bir kiz bilmiyordumbende tutmadı kız o 2 günde bir fırtlama fortlama
aynenn 1 gün boşlukla yapıyorduk gerçi sadece 2 gün bıraktığımız tek zaman oldu o da yumurtlama dönemimmiş meğer ahahha boşa cupladık o kadarSizdemi denediniz 2 gunde bir kiz bilmiyordum