- 8 Mayıs 2021
- 59
- 50
- 31
Tabi eklerimTest fotoğraflarınızı ekler misiniz bende ilk defa yapıcam adetimin bitmesini bekliyorum çok umutluyum ilk aydan olur inşallah çok istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi eklerimTest fotoğraflarınızı ekler misiniz bende ilk defa yapıcam adetimin bitmesini bekliyorum çok umutluyum ilk aydan olur inşallah çok istiyorum
Ne kadardır deniyorsunuz acaba birde folik dışında birşey kullanıyor musunuzTabi eklerim
Merhabalar bat 3 temmuz yaş 24 ve bir yıldır deniyoruz inşallah hayırlı zamanda nasip eder rabbim hepimize
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç @Birizz Haziran 24 29 1ay G Gunes97 Haziran 25 24 3ay @Hayat su 0606 Haziran 25 25 3yıl 06rey38 Haziran 25 33 1ay I ipti Haziran 26 29 3ay U uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @esem-15 Haziran 27 32 2ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay @Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay @Alina26 Haziran 30 29 2ay @Haso18 Haziran 30 19 6ay @zahrada Temmuz 1 30 1ay @mrym9292 Temmuz 2 29 7ay @shtc Temmuz 2 29 4ay @meimisaki Temmuz 3 29 4ay @Feyzanurr Temmuz 5 23 7ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay Hali Temmuz 11 31 6ay @Snow1 Temmuz 11 29 1ay @yeshll Temmuz 15 27 13ay @Gulguzeli2019 Temmuz 30 34 1ay
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Daha yeni denemeye başladım bir ay geçti geçen ayda yumurtlama zamanını geçirdim sanırım. Folik asit dışında birşey kullanmıyorum. Onu da doktor yazdı zaten. Öyle çok fazla şey içip hormonlarında sorun yaşayanlar var bence sizde doktor önerisi dışında birşey kullanmayın bi rahatsızlığınız yoksaNe kadardır deniyorsunuz acaba birde folik dışında birşey kullanıyor musunuz
Yeni başlamışsınız sizde Yumurta kalitesi için doktor yazdı ilgili bir doktordu sağolsunDaha yeni denemeye başladım bir ay geçti geçen ayda yumurtlama zamanını geçirdim sanırım. Folik asit dışında birşey kullanmıyorum. Onu da doktor yazdı zaten. Öyle çok fazla şey içip hormonlarında sorun yaşayanlar var bence sizde doktor önerisi dışında birşey kullanmayın bi rahatsızlığınız yoksa
Hepimiz taşınıyoruz galiba bu ayI ipti bende oldum adet kuzum bakalım doktorm hastanede var mı yarın bugün aradım yok dediler bu devlette birşey yaptırmak zulüm o olmazsa başka doktora teklif edeceğim iyice sıkıldım kadının peşinden koşmaktan var olan yapsın nasipse yarın gideceğim bakalım.
Birde taşınma durumum var bir kere yaptırsam rahat edeceğim
Sen nereye ne sebeble taşınıyorsun canımHepimiz taşınıyoruz galiba bu ay
Piki gördüğünün kaçıncı günü regl oldun kuzum?
İnşallah yapsınlar bu ay asilamani da İnşallah hamiş olacağız bu ay beraber kuzum
Biz çocuğu bir okula yazdırdık içimize sinen okul da aslında çok değil 9km uzaktaydi fakat istanbulda bu mesafe trafikle 45 dk sürüyor o yüzden okula yakın taşınalım dedik. Su anki evimiz 2+1 bebiş olursa bir oda daha gerekecek diye 3+1e geçeceğiz. Kiracı olmanın avantajları.Sen nereye ne sebeble taşınıyorsun canım
Benim eşim ataması oldu artık Artvin'e doğru yol alacağım aşılama yapacak doktorm yok da bakalım başkası kabul edecek mi? Nasip canım Allah bilir işini.pik gördüğüm 13.gün oldum ama takvimime göre günümde oldum
Biz çocuğu bir okula yazdırdık içimize sinen okul da aslında çok değil 9km uzaktaydi fakat istanbulda bu mesafe trafikle 45 dk sürüyor o yüzden okula yakın taşınalım dedik. Su anki evimiz 2+1 bebiş olursa bir oda daha gerekecek diye 3+1e geçeceğiz. Kiracı olmanın avantajları.
Eşim zaten evden çalışıyor ise donerlerse de servisi var öyle gidip gelir dedik is yeri oraya daha yakın zaten.
Artvin.e gitme fırsatım olmadı ama kv.min çok yakın komsusu Artvinli anlatır bazen güzel yerlermis.
Başkası da yapar bence hastanede bir gidip konuşursun regl iken mi yapıyorlarmis asilamayi
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım.İyi düşünmüşsünüz inşallah daha güzel olur yeni yeriniz benimde
Konuşacağım canım bakalım regli hormon testi için lazım birde bakacak doktor yumrtalar filan. Yarın ola hayrola canım benim
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım.
Hamile kalamasak bile güzel arkadaşlıklar edindik bence bu da yanımıza kâr. İnşallah hamile kalacağız katmerli olacak
Beni de ekler misiniz bat:28 yaş 26 deneme süresi: 3. Hali
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç @Birizz Haziran 24 29 1ay G Gunes97 Haziran 25 24 3ay @Hayat su 0606 Haziran 25 25 3yıl 06rey38 Haziran 25 33 1ay I ipti Haziran 26 29 3ay U uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @esem-15 Haziran 27 32 2ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay @Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay @Alina26 Haziran 30 29 2ay @Haso18 Haziran 30 19 6ay @ladymiracle Haziran 30 31 5ay @zahrada Temmuz 1 30 1ay Yusra-61 Temmuz 1 31 3yıl @mrym9292 Temmuz 2 29 7ay @shtc Temmuz 2 29 4ay @meimisaki Temmuz 3 29 4ay Veziir Temmuz 3 24 1yıl M moreandmore Temmuz 3 26 3ay @Feyzanurr Temmuz 5 23 7ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay Hali Temmuz 11 31 6ay @Snow1 Temmuz 11 29 1ay @yeshll Temmuz 15 27 13ay @Gulguzeli2019 Temmuz 30 34 1ay
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Yarin aksam ekleyecegimBeni de ekler misiniz bat:28 yaş 26 deneme süresi: 3. Hali
28 Haziran mi acabaBeni de ekler misiniz bat:28 yaş 26 deneme süresi: 3. Hali
Evet unutmuşum28 Haziran mi acaba
Bir sıkıntı olmuyor bence hamile kalsan da olur.Kızlar merhaba sizlere birşey soracağım ben dahiliye doktoruna gittim gebelik planlıyorum diye öncesinde değerlerime baktırmak istiyorum dedim kadın doğumcum çünkü bi sıkıntı görmemişti ama dahiliyeyede gözük demişti sonra bende tsh-5 çıktı ve demir ve d vitamini eksikliği çıktı şuan hepsi için ilaç kullanmaya başladım doktora ilaçlar bitince mi gebeliği düşüneyim dedim hayır şuan sıkıntı yok kalabilirsin dedi sizce tüm değerler düzelsin öyle mi başlayayım yoksa iki ayı boşa geçirmeyeyim mi
Birde kızlar bence herkes hamilelik düşündüğü zaman gerçekten öncesinde de değerlerine baktırsınlar