Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz valla hamile kal yolun yolumuzdur 2 gunde bir denemeyen buraya gelmesin bir daha 😂😂😂
Ahhahahahahaj valla kızım ben anlamadım ben adet olsam suan cok afedersiniz ama sancı icinde ishalle birlikte kanlar fışkırması lazımdı. Gene pembe sümüksü bir sey gelmis o kadar. Ağrım sızımda yok. Sadece sanırım psikolojik olabilir kanım cekiliyomuş bacaklarm tutmıyomuş gibi o da heyecandan olabilir

aynenn 1 gün boşlukla yapıyorduk gerçi sadece 2 gün bıraktığımız tek zaman oldu o da yumurtlama dönemimmiş meğer ahahha boşa cupladık o kadar
Yaa cok acı cidden boyle seyler bir benim basima gelir diye dusunurdum hep 🤦‍♀️

aynenn 1 gün boşlukla yapıyorduk gerçi sadece 2 gün bıraktığımız tek zaman oldu o da yumurtlama dönemimmiş meğer ahahha boşa cupladık o kadar
Aşko biz hiç falso vermedik ama hahahah düzenli gün aşırı🤣🤣 ayaklar havaya dikildi 15 dk🤣🤣

Ahhahahahahaj valla kızım ben anlamadım ben adet olsam suan cok afedersiniz ama sancı icinde ishalle birlikte kanlar fışkırması lazımdı. Gene pembe sümüksü bir sey gelmis o kadar. Ağrım sızımda yok. Sadece sanırım psikolojik olabilir kanım cekiliyomuş bacaklarm tutmıyomuş gibi o da heyecandan olabilir
Ayy hadi insallah canim ya kac gundur sakindim simdi yine heyecanlandim 🤗 insallah guzel haberler aliriz

siz siz olun benım yolumdan ilerleyin ahahhaja :KK70: testere dişli aslan pençelerinizi sipariş edin hahahaha her gün havuç yiyin yumurta avokado 😅😅
Korkuyorum ben artik bitkisel şeylerden ama gidip havuc alayim simdi yiyeyim 😂

Korkuyorum ben artik bitkisel şeylerden ama gidip havuc alayim simdi yiyeyim 😂
Havuc mutlaka ye kuzum her sabah yumurta hasla ye , yarım avokado ye bunlar yumurta kalitesini arttırıyor ben hep yedim son 2 hafta. Havuçta çatlamasını sağlıyor

Havuc mutlaka ye kuzum her sabah yumurta hasla ye , yarım avokado ye bunlar yumurta kalitesini arttırıyor ben hep yedim son 2 hafta. Havuçta çatlamasını sağlıyor
O zaman simdi yemeyeyim daha yumurta yok ortada😑

X