Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz valla hamile kal yolun yolumuzdur 2 gunde bir denemeyen buraya gelmesin bir daha
Ahhahahahahaj valla kızım ben anlamadım ben adet olsam suan cok afedersiniz ama sancı icinde ishalle birlikte kanlar fışkırması lazımdı. Gene pembe sümüksü bir sey gelmis o kadar. Ağrım sızımda yok. Sadece sanırım psikolojik olabilir kanım cekiliyomuş bacaklarm tutmıyomuş gibi o da heyecandan olabilir

aynenn 1 gün boşlukla yapıyorduk gerçi sadece 2 gün bıraktığımız tek zaman oldu o da yumurtlama dönemimmiş meğer ahahha boşa cupladık o kadar
Yaa cok acı cidden boyle seyler bir benim basima gelir diye dusunurdum hep

aynenn 1 gün boşlukla yapıyorduk gerçi sadece 2 gün bıraktığımız tek zaman oldu o da yumurtlama dönemimmiş meğer ahahha boşa cupladık o kadar
Aşko biz hiç falso vermedik ama hahahah düzenli gün aşırı ayaklar havaya dikildi 15 dk

Ayy hadi insallah canim ya kac gundur sakindim simdi yine heyecanlandim insallah guzel haberler aliriz

siz siz olun benım yolumdan ilerleyin ahahhaja testere dişli aslan pençelerinizi sipariş edin hahahaha her gün havuç yiyin yumurta avokado
Korkuyorum ben artik bitkisel şeylerden ama gidip havuc alayim simdi yiyeyim

Korkuyorum ben artik bitkisel şeylerden ama gidip havuc alayim simdi yiyeyim
Havuc mutlaka ye kuzum her sabah yumurta hasla ye , yarım avokado ye bunlar yumurta kalitesini arttırıyor ben hep yedim son 2 hafta. Havuçta çatlamasını sağlıyor

Havuc mutlaka ye kuzum her sabah yumurta hasla ye , yarım avokado ye bunlar yumurta kalitesini arttırıyor ben hep yedim son 2 hafta. Havuçta çatlamasını sağlıyor
O zaman simdi yemeyeyim daha yumurta yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…