Ahhahahahahaj valla kızım ben anlamadım ben adet olsam suan cok afedersiniz ama sancı icinde ishalle birlikte kanlar fışkırması lazımdı. Gene pembe sümüksü bir sey gelmis o kadar. Ağrım sızımda yok. Sadece sanırım psikolojik olabilir kanım cekiliyomuş bacaklarm tutmıyomuş gibi o da heyecandan olabilirKiz valla hamile kal yolun yolumuzdur 2 gunde bir denemeyen buraya gelmesin bir daha
zehirlenelim bebek diye ot doğsun ahhahasiz siz olun benım yolumdan ilerleyin ahahhajatestere dişli aslan pençelerinizi sipariş edin hahahaha her gün havuç yiyin yumurta avokado
Yok kız bir şey deyim mi bence o bitki bir mucize. ilk 3 ayda düsük tehlikesi olanlar bile içebilirmiş. Ben suan içiyorum gene vallazehirlenelim bebek diye ot doğsun ahhaha
Yaa cok acı cidden boyle seyler bir benim basima gelir diye dusunurdum hepaynenn 1 gün boşlukla yapıyorduk gerçi sadece 2 gün bıraktığımız tek zaman oldu o da yumurtlama dönemimmiş meğer ahahha boşa cupladık o kadar
Aşko biz hiç falso vermedik ama hahahah düzenli gün aşırıaynenn 1 gün boşlukla yapıyorduk gerçi sadece 2 gün bıraktığımız tek zaman oldu o da yumurtlama dönemimmiş meğer ahahha boşa cupladık o kadar
Ayy hadi insallah canim ya kac gundur sakindim simdi yine heyecanlandimAhhahahahahaj valla kızım ben anlamadım ben adet olsam suan cok afedersiniz ama sancı icinde ishalle birlikte kanlar fışkırması lazımdı. Gene pembe sümüksü bir sey gelmis o kadar. Ağrım sızımda yok. Sadece sanırım psikolojik olabilir kanım cekiliyomuş bacaklarm tutmıyomuş gibi o da heyecandan olabilir
ahahha regl bitmek bilmiyor bitsin o ayaklar tavana bantlanacak ahahhaAşko biz hiç falso vermedik ama hahahah düzenli gün aşırıayaklar havaya dikildi 15 dk
Korkuyorum ben artik bitkisel şeylerden ama gidip havuc alayim simdi yiyeyimsiz siz olun benım yolumdan ilerleyin ahahhajatestere dişli aslan pençelerinizi sipariş edin hahahaha her gün havuç yiyin yumurta avokado
Hahahahhaahahha regl bitmek bilmiyor bitsin o ayaklar tavana bantlanacak ahahha
Havuc mutlaka ye kuzum her sabah yumurta hasla ye , yarım avokado ye bunlar yumurta kalitesini arttırıyor ben hep yedim son 2 hafta. Havuçta çatlamasını sağlıyorKorkuyorum ben artik bitkisel şeylerden ama gidip havuc alayim simdi yiyeyim
O zaman simdi yemeyeyim daha yumurta yok ortadaHavuc mutlaka ye kuzum her sabah yumurta hasla ye , yarım avokado ye bunlar yumurta kalitesini arttırıyor ben hep yedim son 2 hafta. Havuçta çatlamasını sağlıyor
Ye kuzum günde 1 adet ben hep yedim. Birde folik asit olarak follatro kullanıyorum benO zaman simdi yemeyeyim daha yumurta yok ortada
Bende folik asit kullaniyorum adini suan unuttum yiyeyim o zamanYe kuzum günde 1 adet ben hep yedim. Birde folik asit olarak follatro kullanıyorum ben
Hayırlısıyla pazartesi şu testi yapayımda her şeyi paylaşırım benBende folik asit kullaniyorum adini suan unuttum yiyeyim o zaman
yerleşme az az geliyomuş ya zatennnn ayy hadi rahat rahat yerleşsin garibiimHayırlısıyla pazartesi şu testi yapayımda her şeyi paylaşırım ben
Şuan durdu bir şey gelmiyor bende
Anaaam anasının minik zigotuyerleşme az az geliyomuş ya zatennnn ayy hadi rahat rahat yerleşsin garibiim
Aha istedi istedi oldu insallah bekliyoruz=)Anaaam anasının minik zigotuTeyzeleri dua edin
Valla iyi oldu erken daha temmuza sönük duruyor bura=)oraya da bir hareketlik gelmiş oldu olsun ahahha
Anam insallah zaten yerlesmeden 3 gün sonra test yapın diyorlar pazartesiye anca benımdeAha istedi istedi oldu insallah bekliyoruz=)