Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler elde ederiz umarım

Bende diofol kullanıyorum sadece geçen ay ovulasyonu kaçırdım erken yumurtladığım için uygulama çok geçi gösteriyordu.. bu ay inş şu testler işe
Diafol folik asit midir?ovulasyon testi kullanıyor öusunuz? Bende öncesinde uygulamadan denedim ama denk gelmiyor sanırım nisandada düzenli olmadı zaten en iyisi ovulasyon dedim aldım bu ay umarım faydası olur. En azından ne zaman yumurtladığımı görürüm insan habire habire bugünde olsun yok yumurtladım mı bilmem ne kafayı yiyo

Kan şekerinizi diyet ile düzene sokabiliyorsanız ve çok yüksek değilse diyetle bunu dengeleyen birçok kişi var tabi doktor başka amaçla vs vermediyse bilemem yanıltmakta istemem ama
Ya kuzum benim şubat ayında baya yüksekti onu söyleyince ilaç yazdı ama dün dahiliye de tekrar kan vermiştim onun sonucunda da normal çıkınca acaba kullanmasam mı dedi doktora ulaşıp danışıcam artık

Kan vermeden birley yemişseniz etkiliyor şeker aletiniz varsa ölçüm yaparak kontrol edebilirsiniz en azından ilaca başlamak istemiyorsanız bi seçenek
Kaç aydır deniyorsunuz? Çevresindeki insanlara soramıyor insan. Burda sorabilcek nirilerinin olması çook güzelmiş

Aynen aynenn uygulama yalancı çıktı benim adet düzensiz baya zaten folik asit aynen doktora gittim denemeden önce bir sorun var mı diye bunu kullan 5 6 ay dene olmazsa gel dedi ilk defa kullancam ovulasyon testini çok merak ediyorumm

Bende 28-35 gün arası değişiyor ama mutlaka olurum bu ay 31 di mesela bi önceki 28 bazıları tam gününde oluyor ne kadar güzel

Bende 28-35 gün arası değişiyor ama mutlaka olurum bu ay 31 di mesela bi önceki 28 bazıları tam gününde oluyor ne kadar güzel
Gerçekten öyle benim 30 40 35 hep değişik hayatımda ilk defa bu ay 24 Ona da sevndim daha çok bebek umudu olmadan regl oldum diye yoksa belirtiler almış başını gidiyordu

Gerçekten öyle benim 30 40 35 hep değişik hayatımda ilk defa bu ay 24 Ona da sevndim daha çok bebek umudu olmadan regl oldum diye yoksa belirtiler almış başını gidiyordu
Reglinin 1. Gününden mi sayıyorsunuz? Temiz kaldığınız süreyi mi acaba birde folik asite ne kadar ödüyorsunuz ? Folidoce u biraz oahalıya alıyorum sanırım 50 civarı verdim 30'lu tablete

Reglinin 1. Gününden mi sayıyorsunuz? Temiz kaldığınız süreyi mi acaba birde folik asite ne kadar ödüyorsunuz ? Folidoce u biraz oahalıya alıyorum sanırım 50 civarı verdim 30'lu tablete
60 tablet 120 tl verdim ya kazıkmış benimkiii.. 1. Günden itibaren sayıyor program bende öyle saymaya devam ediyordum

60 tablet 120 tl verdim ya kazıkmış benimkiii.. 1. Günden itibaren sayıyor program bende öyle saymaya devam ediyordum
Folik asidi değiştircem arayıştayım bu ayda başka kullanayım diyorum inşallah olur bu ay adet olsam bebek yok diye olmayınca acaba hamilemiyim diye merak ediyorum

Ağustos ta 3.yılımız dolacak kuzum bebiş isteyeli şubat ayında tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu malesef

Folik asidi değiştircem arayıştayım bu ayda başka kullanayım diyorum inşallah olur bu ay adet olsam bebek yok diye olmayınca acaba hamilemiyim diye merak ediyorum
Ben bir zararını görmedim benimkininn alabilirsiin dene bence doktor da bana ennaz 3 ay kullan demiiti 1 kutu yeni bitti

I ipti bende oldum adet kuzum bakalım doktorm hastanede var mı yarın bugün aradım yok dediler bu devlette birşey yaptırmak zulüm o olmazsa başka doktora teklif edeceğim iyice sıkıldım kadının peşinden koşmaktan var olan yapsın nasipse yarın gideceğim bakalım.
Birde taşınma durumum var bir kere yaptırsam rahat edeceğim

Benim regl yarın bitiyor. Cumartesinden itibaren ovulasyon testi yapmaya başlayacağım. Reglden sonraki 8. Gün başlamış olacağım yani teste 2 aydır folik asit kullanıyorum. Reglim düzenli hep 28 günde bir. Yumurtlama ne zaman oluyor onu tahmin edemiyorum testle deneyeceğim bakalım olur inşallah isteyen herkesin bir de kızlar çift yumurtalama durumu yada ikiz olma ihtimali neye göre oluyor bilen var mı

Test fotoğraflarınızı ekler misiniz bende ilk defa yapıcam adetimin bitmesini bekliyorum çok umutluyum ilk aydan olur inşallah çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…