- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
18.günümdeyim bugün henüz test yapmadım ama koyluk göremedim bende o yüzden sordum akşam 5.20 gibi yapıyorum hep. Dünde böyleydi bakalım bugün nasıl olcak inşallah koyulaşma görürüm hayırlısıCanım ben geçen ay hep öğlen yaptım ama hiç köyü gormedim . Busefer sabah 8 de içimi boşalttımsonra hiç bişey yiyip içmedim saat 10 da yaptım böyle çıktı
21. Günde gördüm kız sonunda o da tam değil de işte şükür dedirtecek kadar18.günümdeyim bugün henüz test yapmadım ama koyluk göremedim bende o yüzden sordum akşam 5.20 gibi yapıyorum hep. Dünde böyleydi bakalım bugün nasıl olcak inşallah koyulaşma görürüm hayırlısı
Eki Görüntüle 2873569
Sonunda hadi bakalım gelsin cup cuplar21. Gün ve buna bişeyler oldu pik mi kız buuuu bakınn
Önümüzdeki 3 gün kuduranzii ama hala emin değilim ya diğerlerininli gibi bordo olmalı maloşSonunda hadi bakalım gelsin cup cuplar
Tesekkur ederim inşallah canım ya hayırlısı neyse o olsun =)Girişleri çok profesyonelce, iş gibi ciddiye alarak yapıyorsun. Bu ay grubumuz ve emeğin için sana teşekkür ederizAğustos ayında bu gruptakileri görmeyelim lütfen herkes hamile kalsın
Aminn insallah=)Ee hadi yaz beni de bari30 haziran 11 aydir deniyorum artik son olur umarim .
Kızzzzzz hadi hayırlı olsun pikin21. Gün ve buna bişeyler oldu pik mi kız buuuu bakınn
Canım peki akıntı falan var mı18.günümdeyim bugün henüz test yapmadım ama koyluk göremedim bende o yüzden sordum akşam 5.20 gibi yapıyorum hep. Dünde böyleydi bakalım bugün nasıl olcak inşallah koyulaşma görürüm hayırlısı
Eki Görüntüle 2873569
Hiç akıntım falan yok he hiçç bel ağrısı sadeceKızzzzzz hadi hayırlı olsun pikinçok şükürrr ahahhashsh sen düğünde kudurunca yumurtan da kudurdu ohhh bee
Hiç akıntım falan yok he hiçç bel ağrısı sadece
Yumurta aki akinti catlama oldugunda geliyor bende yumurtlamada sadece hafif kasik agriis oluyoilginçç demekki belirtilere göre gitsen kaçırcaktın test almakla en iyisini yaptın beybi benim de bu sabahtan fena akıntım var tam yumurta akı baya da yoğundu acep yumurtladım mı yoksa bi kaç güne mi anlayamıyorumki cahilliqq
Kafayı yemeklikk kanki bu işlerrr benim geçen hafta çok akıntım vardı iç çamaşırım ıslanıyodu ama akıntım neden yok diye psikolojik çiş yapmış olabilirim heejdjk demek ki 1 hafta rötarlı benim bence sende al lanet testleri bir daha şans ver kargoyailginçç demekki belirtilere göre gitsen kaçırcaktın test almakla en iyisini yaptın beybi benim de bu sabahtan fena akıntım var tam yumurta akı baya da yoğundu acep yumurtladım mı yoksa bi kaç güne mi anlayamıyorumki cahilliqq
İyi ki dün geceyi değerlendirdik o zaman ahagsggs 13. Günüm çatlama olduysa erken oldu aslında bugünü de değerlendirim madem. Böyle tam bir jel kıvamındaydı ilk defa böyle bi şey gördümYumurta aki akinti catlama oldugunda geliyor bende yumurtlamada sadece hafif kasik agriis oluyo
Bugün yumurtlamış olabilir bu kızKafayı yemeklikk kanki bu işlerrr benim geçen hafta çok akıntım vardı iç çamaşırım ıslanıyodu ama akıntım neden yok diye psikolojik çiş yapmış olabilirim heejdjk demek ki 1 hafta rötarlı benim bence sende al lanet testleri bir daha şans ver kargoya
Evet aynen oyle oluyor gerenlendir bugünüİyi ki dün geceyi değerlendirdik o zaman ahagsggs 13. Günüm çatlama olduysa erken oldu aslında bugünü de değerlendirim madem. Böyle tam bir jel kıvamındaydı ilk defa böyle bi şey gördüm
Akıntıdan sonra yumurtlama oluyo akıntıya pek taklma canım ovulasyon yapmıyorsan mutlaka gün aşırı degerlendir 14 17 arası üst üste degerlendir hattailginçç demekki belirtilere göre gitsen kaçırcaktın test almakla en iyisini yaptın beybi benim de bu sabahtan fena akıntım var tam yumurta akı baya da yoğundu acep yumurtladım mı yoksa bi kaç güne mi anlayamıyorumki cahilliqq
Aynen bende öyle düşünüyodum aslında ama bu sabah çoook yoğun o akıntıyı görünce bi şüphelendim. test almıştım aslında ama yanlışlıkla gebelik gönderdiler. Vakit yoktu yeniden almak içinde eczaneye sordum 5 tanesi 50 tl ya şaka gibi. Alsam mı acaba yakalayabilir miyim 5 taneyle?Akıntıdan sonra yumurtlama oluyo akıntıya pek taklma canım ovulasyon yapmıyorsan mutlaka gün aşırı degerlendir 14 17 arası üst üste degerlendir hatta
Canım daha öncede bende kist olmuştu yine kullandım yine yazmıştı bunu bi zararı olsa yazmazdı kistimi yok etmişti bende pco var zaten kist olduğu sürece yumurta tedavisi başlayamıyor başlasa daha da büyüyeceği için önce yok ediyor önce kisti yok edip bebek sahibi olmak daha iyi bence zaten 1 ayda gidiyor kist ilaç 21 günlükBaşka doktora göründün mü aynısını bende yaşıyorum banada doğum kontrol verdi istemedim sağlıklı gebelik olmaz dedi hamile kalsanda hap beni maf etti mide bulantısı kanama başka doktora gittim çoçuk düşünüyorsan kullanmak zorunda değilsin dedi bütün testlerimi gösterdim hatta bende pko var zayıfsın hamile kalırsın ama kullanmıssın dedi peşine 2 ay adeti düzenlemek için duphaston verdi bendeki kist şu an 2.7 cm estradiol 220 çıkmıştı 2 ay sonra tekrar gidicem doktora