Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kahve bile içmiyorum aman yumurtlamayı etkiler diye , en iyisi salmak zaten bu salanlarin çocuğu oluyo bizim gibi onu yeme bunu icmeciler beklemece hep

Hahahaha aboo daha cok gencsiniz bide hayret
Hdjdjdjfjdjjdjr nargileciyiz biz daha cok pek hoslanmiyorum brn alkonden esim zamaninda arkadas ortaminda kullaniyomus ama artik ben istemiyorum maalesef sigarayada alismamisiz fhjdjdjdjd

Fotograflara bakiyorum ben yerini gordugum icin goruyorum demek ki damlattigim anda cikti cizgi yanlis mi goruyorum diye takip ettim hep duruyodu ama cok erken yaptim. Ya onun icin yada test hatali bilemiyorum gaza geldim yukseldim birden
Ben kendi kendime hayali çizgiler gördüm defalarca hatta eşim burada çizgi yok diyor, kadınlar kulübündeki arkadaslarım kesin görürdü atsam diyorum çok istediğimiz için sabırsızlanıyoruz. İbşallah gördüğümüz hayallerin, net ve gerçeği çıkar, acabasız görürüz🌬

20. Günden s.a. ağaç olcam pik görcem diye hala yol
arkadaşım ben de senin gibiyim, benim de 18. günüm ama hala dalgalanıp duruluyor tam yükseliyor diyorum ertesi gün nerdeyse tamamen silik acaba bir sorunum mu var diye düşünüyordum baktım senin testler de benimki gibi ama senin bugün bayaa belirgin çıkmış inşallah yarın pik olur

Kız 3 kere böyle oldu benim şimdiye kadarr ertesi gün hiç belirmemiş gibi ahahahaha ondan inanmıyorumm niyw böyleyiz acaba ya bozuğum diyorum ben yumurtanın tarihi geçti geçti heralde

Kız 3 kere böyle oldu benim şimdiye kadarr ertesi gün hiç belirmemiş gibi ahahahaha ondan inanmıyorumm niyw böyleyiz acaba ya bozuğum diyorum ben yumurtanın tarihi geçti geçti heralde
benim de bu ay 2 kere böyle oldu niye böyleyiz hiç anlamadım inşallah olumsuz bir durum değildir ben ilk defa ovulasyon denedim bu ay hemen pik görücem sandım bi de cahilliğe bak :) şoklardayım resmen bu ay çöktüm

Aynı aynıı ilk defa aldım herkesin lak piki oldu bizimki olmuyor hevesim kaçıyor vallahiii

Arkadaşlar bugün eşimin sperm testi sonucunu aldık malesef sperm sayısı düşük 9 milyon çıktı daha birçok değerimiz düşük çıktı 1 ay tedavi görecek eşim bende süt hormonu için tedavi gorecem 2.ay inşallah tedavi görecem bebek için inşallah

Prolaktinin kac canm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…