Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20210618_145702.jpg
    20210618_145702.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 46
aslında ışığa göre bugünkü yumurtlama gibi de değil gibi de kızlar ne diyosunuzz

Eklentiler

• 20210618_151043.jpg
    20210618_151043.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 44
Valla bu akşam rakı balığa gitcez biz :KK70: Hahaha benimki sabah uyanmış tek gözü acık diyor ki aşkım test yaptın mı hamile misin dedim askım iyi misin daha dün yaptık:KK70:ne testi hahahah
Bugünde diyo rakı icebilir misin ki doktora soralım🤣🤣 askım sal beni yaa dedim🤣🤣
Benimde canım çekiyor içki keyfi yapmayı unuttum kaç aydır :) ilişki olduktan sonra 2 bira içsek tutunmayı engeller mi ki? 🙈

Bu akinti boyle altima yapmisim gibi devam mi etcek 3. Camasirimj degistriiyorum

26 gun benim dongum 6 gunu regl ile geciyo zaten 😁 erken gebelik testide yaptim hayalet cikti onda da kozmik bi saka degilse bikac gun sonra tekrarlamayi dusunuyorum yada direkt kan vermeye giderim belki.. Beni suphelendiren akintim kasik bel ve bacak agrim bide asiri mide kazinmasi oldu pms donemlerimde yasamam boyle veya yumurtlama donemimde o yuzden bilemedim testte de hafifte olsa cizgi gorunce yuregim agzima geldi 😁
Benim de 25 gün o yüzden sizi anlayaniliyorum inşallah güzel bir sonuç alırsınız darısı da bizim başımıza olur inşallah amin 😁

Benimde canım çekiyor içki keyfi yapmayı unuttum kaç aydır :) ilişki olduktan sonra 2 bira içsek tutunmayı engeller mi ki? 🙈
Ay yok be ne engelleyecek arkadasım 2 sene hamile kalamadı en son kocasıyla tatile gitmis rakı icmisler zil zurna hamilr kalmıs🤣🤣

Kızlar nasılsınız 😊 bu ay ara verecektim şeytan dürttü gene ya akıntı başladı bugün test yapmıyordum son 4 testim vardı yaptım şimdi 😂 Hali Hali canım beni de ekle listeye uğurlu gelir inşallah bat 6 Temmuz yaş 26

X