al benden de o kadar seni takipteyim inşallah yarın piki görürsünAynı aynıı ilk defa aldım herkesin lak piki oldu bizimki olmuyor hevesim kaçıyor vallahiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al benden de o kadar seni takipteyim inşallah yarın piki görürsünAynı aynıı ilk defa aldım herkesin lak piki oldu bizimki olmuyor hevesim kaçıyor vallahiii
kader arkadaşım20. Günden s.a. ağaç olcam pik görcem diye hala yol
İyiyim aşkom yumurtlama takibi yapmıyorum zaten bat da bilmiyorum 28 gün döngüm ama adetim bu ay 11 gün sürdü işteSen naptin kimyasal sonrasi durumlar nasil
Kız seninki daha net gibiikader arkadaşım
emin olamadım ya baka baka kör oldum valla gözüme bi aynı görünüyo bi açık görünüyo kesin yarın silikleşip yine beni arada bırakırKız seninki daha net gibii
Az aydınlıkta çekaslında ışığa göre bugünkü yumurtlama gibi de değil gibi de kızlar ne diyosunuzz
Yalnız bugün bayağı koyu, umarım yaklaşıyordur20. Günden s.a. ağaç olcam pik görcem diye hala yol
dandik telefonum aydınlıkta netleyemiyodu boğuştum bayaAz aydınlıkta çek
Benimde canım çekiyor içki keyfi yapmayı unuttum kaç aydır :) ilişki olduktan sonra 2 bira içsek tutunmayı engeller mi ki?Valla bu akşam rakı balığa gitcez biz Hahaha benimki sabah uyanmış tek gözü acık diyor ki aşkım test yaptın mı hamile misin dedim askım iyi misin daha dün yaptıkne testi hahahah
Bugünde diyo rakı icebilir misin ki doktora soralım askım sal beni yaa dedim
Ha gayret pikleyecek gibi bence değerlendir ama yarında yap testdandik telefonum aydınlıkta netleyemiyodu boğuştum baya
48 canım aşırı yükselmiş dedi carsamba kadın doğuma gidcemProlaktinin kac canm?
Kuzum akıntın nasıl seninBu akinti boyle altima yapmisim gibi devam mi etcek 3. Camasirimj degistriiyorum
Su gibi kokusuz kvamsiz renksiz 1 dolu bardak su dokulmus gibi olur hwr wc gittigimdeKuzum akıntın nasıl senin
Benim de 25 gün o yüzden sizi anlayaniliyorum inşallah güzel bir sonuç alırsınız darısı da bizim başımıza olur inşallah amin26 gun benim dongum 6 gunu regl ile geciyo zaten erken gebelik testide yaptim hayalet cikti onda da kozmik bi saka degilse bikac gun sonra tekrarlamayi dusunuyorum yada direkt kan vermeye giderim belki.. Beni suphelendiren akintim kasik bel ve bacak agrim bide asiri mide kazinmasi oldu pms donemlerimde yasamam boyle veya yumurtlama donemimde o yuzden bilemedim testte de hafifte olsa cizgi gorunce yuregim agzima geldi
Bugün yarın olcak gibi bence değerlendirdandik telefonum aydınlıkta netleyemiyodu boğuştum baya
Kız senin bat ne zaman hamile misin sen djddjSu gibi kokusuz kvamsiz renksiz 1 dolu bardak su dokulmus gibi olur hwr wc gittigimde
Ay yok be ne engelleyecek arkadasım 2 sene hamile kalamadı en son kocasıyla tatile gitmis rakı icmisler zil zurna hamilr kalmısBenimde canım çekiyor içki keyfi yapmayı unuttum kaç aydır :) ilişki olduktan sonra 2 bira içsek tutunmayı engeller mi ki?