Belirtilerimiz birebir ayni 8 gun var bata dun test yaptim hicbirsey cikmadiFotograflara bakiyorum ben yerini gordugum icin goruyorum demek ki damlattigim anda cikti cizgi yanlis mi goruyorum diye takip ettim hep duruyodu ama cok erken yaptim. Ya onun icin yada test hatali bilemiyorum gaza geldim yukseldim birden
Hamile kaldığımda yüz üstü yatarak kalmıştım:))))))))Olmazsa önümüzdeki ay da onu denerim
Bende bu testen üç tane vardı ikisi bu şekilde biri pembe miratech . Bu marka genelde pembe oluyor acaba dedim böyle beyaz üretim hatası mı bende de pembe hiç çizgi çıkmadı ama bu testlerde bariz çıktı hatalı olabilir diye düşündümBurda olan var miii? Bi yardimci olun bana test yaptim miratech marka bilmiyorum bi sorun yasayan veya yanlis pozitif goren var mi.. Idrari damlattigim gibi 2 saniye icinde t kisminda cizgiyi gordum yayilinca rengi biraz daha acildi ama silikte olsa var suan. 40 defa baktim sanirim hayal mi goruyorum diye baya baya orda. Resimde cikti mi bilmiyorum ama biri gordugunu soylesin lutfen
Çatlatma iğnesi olduysanız ovulasyonda çatladığını göremezsiniz. İğnenin etkisnden dolayı testler pozitif çıkıyor hep. Ben de pazartesi ovitrelle iğnesi oldum. Dün kontrole gittim doktor çatlamış yumurtan dediBana çatlatma iğnesi vurdu şuan çatlamıs olmuş olması lazım benımkının normal şartlarda. Bugün yaptıgım testte belli olur
Allah inşallah nasip etsin bu ay bir de ben erken gebelik testi predictor marka bata 5 gün kala negatif gördüm 3 gün kala kaset testte negatif gördüm regl 1 gün gecikince kaset testte silik pozitif görmüştüm. o ay doggy pozisyonu ve yüzüstü yatarak beklemiştim ve bal-çörek otu-tarçın yemiştim. Bunları aklıma kazımıştım ki burada paylaşabilmek için. Benim gebeliğim sağlıklı ilerlemedi dış gebelikti ama amh 0.59 fsh 10.78 ve yaş 39 du doğal yoldan hamile kalmış olmam bile ümitlendirdi beni doktorum da hala ısrar ve ısrarla eylüle kadar doğal dene diyor bakalım:) Hamile kalırsam mutlaka yazarım hepinize:)Ayni dediginiz gibi suan hala agrim devam ediyo belime kalcama vuruyo bazen.. Cok degisik yasadigim bisey degil insallah gebeliktir bi sorundan dolayi olmasinda. Beklicem pazartesiye kadar
Günaydın üzümlü kekimGunaydin minnoslar
Yok malesef ovulasyon testi falan kullanmiyorum ama ayin 9unda akintim ve agrim baslamisti.. Insallah vardir bebislerBelirtilerimiz birebir ayni 8 gun var bata dun test yaptim hicbirsey cikmadiyumurtlama ne zaman oldu biliyormusun sen ?
Kesinlikle baska testle denicem pek guvenemedim bu markayaBende bu testen üç tane vardı ikisi bu şekilde biri pembe miratech . Bu marka genelde pembe oluyor acaba dedim böyle beyaz üretim hatası mı bende de pembe hiç çizgi çıkmadı ama bu testlerde bariz çıktı hatalı olabilir diye düşündüm
Ben göremedim canım yaBurda olan var miii? Bi yardimci olun bana test yaptim miratech marka bilmiyorum bi sorun yasayan veya yanlis pozitif goren var mi.. Idrari damlattigim gibi 2 saniye icinde t kisminda cizgiyi gordum yayilinca rengi biraz daha acildi ama silikte olsa var suan. 40 defa baktim sanirim hayal mi goruyorum diye baya baya orda. Resimde cikti mi bilmiyorum ama biri gordugunu soylesin lutfen
Ben 11 nde yumurtladim 12 sindede catladi ve hala gecmeyen kasik agrisi ani hareketlerimde bicak saplanıyor resmen goguslerimde hasasiyet var ve bel agrim cok fazla bu ay cok umutsuzum aslinda ama belirtiler peşimi bırakmıyorYok malesef ovulasyon testi falan kullanmiyorum ama ayin 9unda akintim ve agrim baslamisti.. Insallah vardir bebisler
Insallah guzel haberlerini alirizAllah inşallah nasip etsin bu ay bir de ben erken gebelik testi predictor marka bata 5 gün kala negatif gördüm 3 gün kala kaset testte negatif gördüm regl 1 gün gecikince kaset testte silik pozitif görmüştüm. o ay doggy pozisyonu ve yüzüstü yatarak beklemiştim ve bal-çörek otu-tarçın yemiştim. Bunları aklıma kazımıştım ki burada paylaşabilmek için. Benim gebeliğim sağlıklı ilerlemedi dış gebelikti ama amh 0.59 fsh 10.78 ve yaş 39 du doğal yoldan hamile kalmış olmam bile ümitlendirdi beni doktorum da hala ısrar ve ısrarla eylüle kadar doğal dene diyor bakalım:) Hamile kalırsam mutlaka yazarım hepinize:)
Hamile kaldığımda yüz üstü yatarak kalmıştım:))))))))
Hadi kos bi test alda dene bakalim bense ona gore unutlaniyimKesinlikle baska testle denicem pek guvenemedim bu markaya
Aynen oyleyimBen 11 nde yumurtladim 12 sindede catladi ve hala gecmeyen kasik agrisi ani hareketlerimde bicak saplanıyor resmen goguslerimde hasasiyet var ve bel agrim cok fazla bu ay cok umutsuzum aslinda ama belirtiler peşimi bırakmıyor
Sagolasiniz baktiginiz icin.. Dedigim gibi ben cizgi olusurken gordugum icin goruyorim galibaBen göremedim canım ya
Canım belirtin oldu mu olduysa ne gibi belirtiler oldu26 gun benim dongum 6 gunu regl ile geciyo zatenerken gebelik testide yaptim hayalet cikti onda da kozmik bi saka degilse bikac gun sonra tekrarlamayi dusunuyorum yada direkt kan vermeye giderim belki.. Beni suphelendiren akintim kasik bel ve bacak agrim bide asiri mide kazinmasi oldu pms donemlerimde yasamam boyle veya yumurtlama donemimde o yuzden bilemedim testte de hafifte olsa cizgi gorunce yuregim agzima geldi
Sat 13 kasımdı yumurtlama 25 kasımdı 22-23-24-25-27-28-29-30 değerlendirdik. 9 aralıkta pozitif gördüm idrar testinde aynı gün beta verdim 91 di. Hepsini not etmiştim lazım olur diye:) BEnim döngüm 24 gün regl 5 gün sürüyor genelde 10-14 arası yumurtluyorum.Belirtilerimiz birebir ayni 8 gun var bata dun test yaptim hicbirsey cikmadiyumurtlama ne zaman oldu biliyormusun sen ?
Ahhhh hadi hayırlısı umarim bebistendirAynen oyleyimtakmicam dedim ve gercekten takmadigim ayda basima gelen belirtilere bak
Misafirlige gidiyoruz sehir disina tamda denk geldiHadi kos bi test alda dene bakalim bense ona gore unutlaniyim