Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fotograflara bakiyorum ben yerini gordugum icin goruyorum demek ki damlattigim anda cikti cizgi yanlis mi goruyorum diye takip ettim hep duruyodu ama cok erken yaptim. Ya onun icin yada test hatali bilemiyorum gaza geldim yukseldim birden
Belirtilerimiz birebir ayni 8 gun var bata dun test yaptim hicbirsey cikmadi yumurtlama ne zaman oldu biliyormusun sen ?

Bende bu testen üç tane vardı ikisi bu şekilde biri pembe miratech . Bu marka genelde pembe oluyor acaba dedim böyle beyaz üretim hatası mı bende de pembe hiç çizgi çıkmadı ama bu testlerde bariz çıktı hatalı olabilir diye düşündüm

Bana çatlatma iğnesi vurdu şuan çatlamıs olmuş olması lazım benımkının normal şartlarda. Bugün yaptıgım testte belli olur
Çatlatma iğnesi olduysanız ovulasyonda çatladığını göremezsiniz. İğnenin etkisnden dolayı testler pozitif çıkıyor hep. Ben de pazartesi ovitrelle iğnesi oldum. Dün kontrole gittim doktor çatlamış yumurtan dedi

Ayni dediginiz gibi suan hala agrim devam ediyo belime kalcama vuruyo bazen.. Cok degisik yasadigim bisey degil insallah gebeliktir bi sorundan dolayi olmasinda. Beklicem pazartesiye kadar
Allah inşallah nasip etsin bu ay bir de ben erken gebelik testi predictor marka bata 5 gün kala negatif gördüm 3 gün kala kaset testte negatif gördüm regl 1 gün gecikince kaset testte silik pozitif görmüştüm. o ay doggy pozisyonu ve yüzüstü yatarak beklemiştim ve bal-çörek otu-tarçın yemiştim. Bunları aklıma kazımıştım ki burada paylaşabilmek için. Benim gebeliğim sağlıklı ilerlemedi dış gebelikti ama amh 0.59 fsh 10.78 ve yaş 39 du doğal yoldan hamile kalmış olmam bile ümitlendirdi beni doktorum da hala ısrar ve ısrarla eylüle kadar doğal dene diyor bakalım:) Hamile kalırsam mutlaka yazarım hepinize:)

Belirtilerimiz birebir ayni 8 gun var bata dun test yaptim hicbirsey cikmadi yumurtlama ne zaman oldu biliyormusun sen ?
Yok malesef ovulasyon testi falan kullanmiyorum ama ayin 9unda akintim ve agrim baslamisti.. Insallah vardir bebisler

Kesinlikle baska testle denicem pek guvenemedim bu markaya

Ben göremedim canım ya

Yok malesef ovulasyon testi falan kullanmiyorum ama ayin 9unda akintim ve agrim baslamisti.. Insallah vardir bebisler
Ben 11 nde yumurtladim 12 sindede catladi ve hala gecmeyen kasik agrisi ani hareketlerimde bicak saplanıyor resmen goguslerimde hasasiyet var ve bel agrim cok fazla bu ay cok umutsuzum aslinda ama belirtiler peşimi bırakmıyor

Insallah guzel haberlerini aliriz Ben hormonlarima baktirdim yakin zamanda bi sorun olmadigi icin kürleri denemiyorim hic belki bozar diye.. Bakalim hayirli haberlerimiz olsun hepimizin ❤

Ben 11 nde yumurtladim 12 sindede catladi ve hala gecmeyen kasik agrisi ani hareketlerimde bicak saplanıyor resmen goguslerimde hasasiyet var ve bel agrim cok fazla bu ay cok umutsuzum aslinda ama belirtiler peşimi bırakmıyor
Aynen oyleyim takmicam dedim ve gercekten takmadigim ayda basima gelen belirtilere bak

Canım belirtin oldu mu olduysa ne gibi belirtiler oldu

Sat 13 kasımdı yumurtlama 25 kasımdı 22-23-24-25-27-28-29-30 değerlendirdik. 9 aralıkta pozitif gördüm idrar testinde aynı gün beta verdim 91 di. Hepsini not etmiştim lazım olur diye:) BEnim döngüm 24 gün regl 5 gün sürüyor genelde 10-14 arası yumurtluyorum.

Hadi kos bi test alda dene bakalim bense ona gore unutlaniyim
Misafirlige gidiyoruz sehir disina tamda denk geldi Pazartesi donucez o zaman yapmayi dusunuyorum hem biraz daha gecmis olur varsa cikar yuksek ihtimalle.. yoksa da ayni sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…