İnşALLAH ben yanılırim canım ve İnşALLAH gebelik vardır regli olmazsan bir kaç gün sonra yine test yap tatlımSagolasiniz baktiginiz icin.. Dedigim gibi ben cizgi olusurken gordugum icin goruyorim galiba
Bal çörek otu geçen ay yaptım ve hatta HSG çekindim ama olmadı.. yani herşey herkeste tutumuyoAllah inşallah nasip etsin bu ay bir de ben erken gebelik testi predictor marka bata 5 gün kala negatif gördüm 3 gün kala kaset testte negatif gördüm regl 1 gün gecikince kaset testte silik pozitif görmüştüm. o ay doggy pozisyonu ve yüzüstü yatarak beklemiştim ve bal-çörek otu-tarçın yemiştim. Bunları aklıma kazımıştım ki burada paylaşabilmek için. Benim gebeliğim sağlıklı ilerlemedi dış gebelikti ama amh 0.59 fsh 10.78 ve yaş 39 du doğal yoldan hamile kalmış olmam bile ümitlendirdi beni doktorum da hala ısrar ve ısrarla eylüle kadar doğal dene diyor bakalım:) Hamile kalırsam mutlaka yazarım hepinize:)
Ben şimdi yumurtlama gününde yüzüstü çatlamada duvara dayayarak denedim ortaya karışık devam ediyorum artık:))Bende kızıma ayaklarımı duvara dayayarak kaldım ama ne yazık ki 1 yıldır denememe rağmen bu daha tutturamadim
Sat 30 mayis onceki ayim kimyasal 11 haziran yumurtladim 11ini degerlendiremedim 12 ve 13 degerlendirdim sadece ve yunurtlamadan beri gevemeyen kasik sizlamalarim artti bakalim nolcak bat 26 haziranSat 13 kasımdı yumurtlama 25 kasımdı 22-23-24-25-27-28-29-30 değerlendirdik. 9 aralıkta pozitif gördüm idrar testinde aynı gün beta verdim 91 di. Hepsini not etmiştim lazım olur diye:) BEnim döngüm 24 gün regl 5 gün sürüyor genelde 10-14 arası yumurtluyorum.
Merkta bıraktın bizi cok fenasinMisafirlige gidiyoruz sehir disina tamda denk geldiPazartesi donucez o zaman yapmayi dusunuyorum hem biraz daha gecmis olur varsa cikar yuksek ihtimalle.. yoksa da ayni sekilde
Canım çikolata kisti olanlar da kullanıyor İnstagramda sayfaları var clife yaz çıkar ben ordan sipariş ettim hergün de bakıyorum hamile kalan kalana yaa inşallah benim de vardır bu ay bakalım dediğim gibi eğer bebiş yoksa bile kistlere iyi geliyor kesinlikle çünkü kaç gün dür kasık sancılarım oluyorKuzu merhaba benimde çikolata kistim varda bu macun iyi gelir mi ki nerden temin edebilirim
Bende bu ay c-life kullanıyorum Hamile kaldığımda bir de 2 ay Pregna care kullanmıştık doktor vermişti içinde hem kadın hem erkek için blister var 2 kutu kullanıp 2. ay hamile kalmıştım. tekrar denenebilir önümüzdeki ay içinde ihtiyacımız olan tüm vitaminler vardı. BEnde eylülden sonra olmazsa tüp denicem kısmet artık 8 sene çıktım eşimle 39 yaşında evlendim. Evlilikten korkuyordum bebek isteği ağır basınca evlendik. Ne akla hizmetse hemen bebeğimiz olur sanıyoduk kendimi hala gencecik sanıyosam demek özgüvene bak :))))))))Bal çörek otu geçen ay yaptım ve hatta HSG çekindim ama olmadı.. yani herşey herkeste tutumuyodenemediğim yol kalmadı bu ay yeni bir vitamine başladım PROWOMEN adinda .. doktorum önerdi evet bununlada kalmazsam İNFOLİC alacağım bide onu deneyeceğim valla artık sıkıldım bu işten yoksa bana tüp Bebek yolu görünüyor
82 limisin ablaBende bu ay c-life kullanıyorum Hamile kaldığımda bir de 2 ay Pregna care kullanmıştık doktor vermişti içinde hem kadın hem erkek için blister var 2 kutu kullanıp 2. ay hamile kalmıştım. tekrar denenebilir önümüzdeki ay içinde ihtiyacımız olan tüm vitaminler vardı. BEnde eylülden sonra olmazsa tüp denicem kısmet artık 8 sene çıktım eşimle 39 yaşında evlendim. Evlilikten korkuyordum bebek isteği ağır basınca evlendik. Ne akla hizmetse hemen bebeğimiz olur sanıyoduk kendimi hala gencecik sanıyosam demek özgüvene bak :))))))))
Lavinyacigimm belirtiler yakti beni zaten yoksa isimde gucumdeydimCanım belirtin oldu mu olduysa ne gibi belirtiler oldu
Ovulasyon testi ile öğrenebilirsin canım Trendyolda Hepsi burada da daha uyguna satılıyor toplu test alabilrsin (eczanede de satılıyor daha pahalı) aynı gebelik testi gibi 3 damla idrar damlatıyorsun regl bittikten sonra her gün yapayarak deneyebilirsin pozitifi görünce yumurtlamış olup o gün ve ertesi günü değerlendiriyorsun.Merhaba arkadaşlar nasılsınız ya size bişey sorabilirmiyim ya benim yumurtlamam gec oluyor ve ne zaman yumurtlamam olduğunu bilmiyorum bunu nasil öğrenebilirim
Bak gor sen hamilesinCanım çikolata kisti olanlar da kullanıyor İnstagramda sayfaları var clife yaz çıkar ben ordan sipariş ettim hergün de bakıyorum hamile kalan kalana yaa inşallah benim de vardır bu ay bakalım dediğim gibi eğer bebiş yoksa bile kistlere iyi geliyor kesinlikle çünkü kaç gün dür kasık sancılarım oluyorsenin bat ne zaman canım
Yani acayip belirtiler gerçekten hepsini yaşamıştım bire bir. İnşallah Rabbim kucağını doldursunn bebeğin inşallah seçmiştir seni bu ay bu bilgisayardan yazınca emoji filan da çıkmıyor bulamadım nerde diye duygusuz yazıyorum gibi oluyor burda sen gözünden kalp çıkan emoji olduğunu düşün kuzum:))Lavinyacigimm belirtiler yakti beni zaten yoksa isimde gucumdeydim9u yumurtlama donemimin basiydi o gunden beri karin agrim kasik agrim var ayni regl agrisi gibi bazende sol kasigimda batma oluyo belime kalcama vuruyo bacaklarimada ayni sekilde.. Tansiyonum oynuyo 2 gundur.. Son 3 gundur de gun icinde 1.2 saat kestirmezsem gunu bitiremiyorum. Karnim kaziniyo devamli bisey yiyesim var. Yaa coook fena bi adet oncesi sendromu yasiyorum yada beybicilik
Ya aslında bunu almayı düşündüm ama herkes bana yalan söyleme şansı çok yüksek dediler ondan almadım sizce gercekten ise yariyomu hiç kullanmadım da benOvulasyon testi ile öğrenebilirsin canım Trendyolda Hepsi burada da daha uyguna satılıyor toplu test alabilrsin (eczanede de satılıyor daha pahalı) aynı gebelik testi gibi 3 damla idrar damlatıyorsun regl bittikten sonra her gün yapayarak deneyebilirsin pozitifi görünce yumurtlamış olup o gün ve ertesi günü değerlendiriyorsun.
Yaa kuzum bal damlıyor ağzından valla inşallah vardırBak gor sen hamilesin
Bide dün akşam midem bulandı ilaç içtikten sonra o ilaçları hergün içiyorum birtek dün midemi bulandırdı çıkıp temiz hava aldım öyle geçti hiçbişey yiyip içemedim eşimde diyor ki hamile misin yok dedim çünkü eğer varsa sürpriz yapmak istiyorumBak gor sen hamilesin
Amiiin cumlemizin Rabbim aratmasin kavustursun bir an once hepimizi umudu bike bu kadar guzel kendisi nasil olur tahmin edemiyorim mahrum birakmasin isteyenleriYani acayip belirtiler gerçekten hepsini yaşamıştım bire bir. İnşallah Rabbim kucağını doldursunn bebeğin inşallah seçmiştir seni bu ay bu bilgisayardan yazınca emoji filan da çıkmıyor bulamadım nerde diye duygusuz yazıyorum gibi oluyor burda sen gözünden kalp çıkan emoji olduğunu düşün kuzum:))
Bitter cikolata muz ve avokado yiyebilirsin esin icin havuc ceviz badem findik fistik birde kabak çekirdeğiGunaydınn kısslar yumurtlamaya kadar gecen surede ne yiyip ne icelim kur falan degil ama yumoslari saglamlastiracak seylerkafeini keselim mi bi yerde zararli diye okumustum
Test yapsana bi belki cikarBide dün akşam midem bulandı ilaç içtikten sonra o ilaçları hergün içiyorum birtek dün midemi bulandırdı çıkıp temiz hava aldım öyle geçti hiçbişey yiyip içemedim eşimde diyor ki hamile misin yok dedim çünkü eğer varsa sürpriz yapmak istiyorum