- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
Valla kuzum erken daha yaa 7 gün var bata sonra olmayan çizgileri görüp duruyorum vallaTest yapsana bi belki cikar
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah nasip etsin en güzel müjdeleri almayı kuzum. Daha çok gençsin eşinin spermleri iyi sende sorun yok takip ediyorum forumu çok genç ve güzel bir anne olacaksın strese asla girme ileri yaş gebelikte de hamile kalmakta da biraz daha sıkıntılı bir süreç ama Allah ol der olur sen bu açıdan çok şanslısın evliliğinin tadını sür. Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin sana, bana, bu forumdaki, topictekilere, elini açıp dua edenlere, can-ı gönülden isteyenlere, evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara tüm cemil cümlemize.. Rabbim çok büyük o kalbimizi bilir.Sat 30 mayis onceki ayim kimyasal 11 haziran yumurtladim 11ini degerlendiremedim 12 ve 13 degerlendirdim sadece ve yunurtlamadan beri gevemeyen kasik sizlamalarim artti bakalim nolcak bat 26 haziran
Ay ne guzel konustun cok sukur rabbim once yıllardır tugunu arayanlara sonra bizlere nasip etsin inşallahAllah yüzünüzü güldürsün inşallah nasip etsin en güzel müjdeleri almayı kuzum. Daha çok gençsin eşinin spermleri iyi sende sorun yok takip ediyorum forumu çok genç ve güzel bir anne olacaksın strese asla girme ileri yaş gebelikte de hamile kalmakta da biraz daha sıkıntılı bir süreç ama Allah ol der olur sen bu açıdan çok şanslısın evliliğinin tadını sür. Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin sana, bana, bu forumdaki, topictekilere, elini açıp dua edenlere, can-ı gönülden isteyenlere, evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara tüm cemil cümlemize.. Rabbim çok büyük o kalbimizi bilir.
Senin yerine bende olsam test yaparim her haldeLavinyacigimm belirtiler yakti beni zaten yoksa isimde gucumdeydim9u yumurtlama donemimin basiydi o gunden beri karin agrim kasik agrim var ayni regl agrisi gibi bazende sol kasigimda batma oluyo belime kalcama vuruyo bacaklarimada ayni sekilde.. Tansiyonum oynuyo 2 gundur.. Son 3 gundur de gun icinde 1.2 saat kestirmezsem gunu bitiremiyorum. Karnim kaziniyo devamli bisey yiyesim var. Yaa coook fena bi adet oncesi sendromu yasiyorum yada beybicilik
Hufifidjdidjdjfhf iyi bekle bakalım birazdaha benden de dun doktor beta istedi vermedim erkenden negatif cikip uzulmeyim diye artkk o kadar korkuyorumValla kuzum erken daha yaa 7 gün var bata sonra olmayan çizgileri görüp duruyorum vallabide bu ay söz vermiştim bat geçmeden test yapma diye yine tutamicam galiba sözümü
benim bat 6 temmuz bugün 9.gün henüz olmadı.genelde 11 yada 12.gün testte çıkıyor yumurtlamaKızlar bat 5-6-7 temmuz olup yumurtlama gören var mı? Testim yok o yüzden soruyorum sol tarafımda acayip bi ağrı olmaya başladı, bel ağrısı vardı tüm gün birde şeffaf uzayan akıntı var
Bende temmuzun 3 nde gidiyorum iple cekiyorum o tarihiKıslaaar ben bugün tatile gidiyorum valla kafamı rahatlatıp gelcemcok giremeyebilirim orda
Düğünlerde kuduruyorum aşko ilk zamanda neler kaçırdım okuyup döncem shdjeksk
Düğünlerde kuduruyorum aşko ilk zamanda neler kaçırdım okuyup döncem shdjeks
Mmm güzel yumoslar agzinin tadini biliyolarBitter cikolata muz ve avokado yiyebilirsin esin icin havuc ceviz badem findik fistik birde kabak çekirdeği
Gunaydınn kısslar yumurtlamaya kadar gecen surede ne yiyip ne icelim kur falan degil ama yumoslari saglamlastiracak seylerkafeini keselim mi bi yerde
Mmm güzel yumoslar agzinin tadini biliyolarvalla esime bu ay allah guc kuvvet versin asilama olucak ama tedbiri elden birakmayi hic dusunmuyorum
En guzel seyler tatilde oluyor unutmaKıslaaar ben bugün tatile gidiyorum valla kafamı rahatlatıp gelcemcok giremeyebilirim orda
Ay evet kısmetse geçen ay cogul dan dolayi iptaldi bu ay insallah asilama olurum yoksa kendiliginden olacagi yok desteğe ıhtiyaç varArtik herseyi ezberledik ilk asilamami
Hiç sorma canım ya ben zaten önce evdeki testler le öğrenmek isterim eğer varsa bile kanda negatif görmek daha kötü olur benim içinHufifidjdidjdjfhf iyi bekle bakalım birazdaha benden de dun doktor beta istedi vermedim erkenden negatif cikip uzulmeyim diye artkk o kadar korkuyorum
Hadi insallah tutarAy evet kısmetse geçen ay cogul dan dolayi iptaldi bu ay insallah asilama olurum yoksa kendiliginden olacagi yok desteğe ıhtiyaç var
Valla al bendende o kadar gaz sancilarimda cok artti benm umarım bosa cikmaz bu belirtilerHiç sorma canım ya ben zaten önce evdeki testler le öğrenmek isterim eğer varsa bile kanda negatif görmek daha kötü olur benim için
Insallah canim bu ay hepimiz mutlu haberi alalimHadi insallah tutar
Amin amin insallahInsallah canim bu ay hepimiz mutlu haberi alalim