- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
"Kızlar hadi yine iyisiniz, sizi zahmetten kurtarıyorum(Videoyu izlemeden biraz önce zaman tutup 1 saat hareketsiz yatan kız söylüyor)
Bende 40 dk uzanmıştm ahahahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Kızlar hadi yine iyisiniz, sizi zahmetten kurtarıyorum(Videoyu izlemeden biraz önce zaman tutup 1 saat hareketsiz yatan kız söylüyor)
23,5mm civarıydıDün kaç mm dedi canım doktor sana?
Bugün çatlamadı sanırım senin değil mi?23,5mm civarıydı
Benim 1 temmuz ama hala görmedimKızlar bat 5-6-7 temmuz olup yumurtlama gören var mı? Testim yok o yüzden soruyorum sol tarafımda acayip bi ağrı olmaya başladı, bel ağrısı vardı tüm gün birde şeffaf uzayan akıntı var
Sunuda ekleyeyim bu testi yaptiktan 1 dk sonrasi henuz 9 gun var adetimeBurda olan var miii? Bi yardimci olun bana test yaptim miratech marka bilmiyorum bi sorun yasayan veya yanlis pozitif goren var mi.. Idrari damlattigim gibi 2 saniye icinde t kisminda cizgiyi gordum yayilinca rengi biraz daha acildi ama silikte olsa var suan. 40 defa baktim sanirim hayal mi goruyorum diye baya baya orda. Resimde cikti mi bilmiyorum ama biri gordugunu soylesin lutfen
Ben göremiyorum ama inşallah fotoğrafla alakalidir ve inşallah vardırBurda olan var miii? Bi yardimci olun bana test yaptim miratech marka bilmiyorum bi sorun yasayan veya yanlis pozitif goren var mi.. Idrari damlattigim gibi 2 saniye icinde t kisminda cizgiyi gordum yayilinca rengi biraz daha acildi ama silikte olsa var suan. 40 defa baktim sanirim hayal mi goruyorum diye baya baya orda. Resimde cikti mi bilmiyorum ama biri gordugunu soylesin lutfen
Daha erken gibi idrarda çıkmasi için daha fazla zaman geçmesi gerekiyor döllenme sonrası 11 gündü hcg nin idrarda cikmasi sanırım. Tabi sizin döngü uzunluğunuz nasıl onu bilemem.Sunuda ekleyeyim bu testi yaptiktan 1 dk sonrasi henuz 9 gun var adetime
Test beklemis falan olsa hic bakmicam da idrari damlatir damlatmaz cizgiyi gordum o yuzden biraz panik yaptimDaha erken gibi idrarda çıkmasi için daha fazla zaman geçmesi gerekiyor döllenme sonrası 11 gündü hcg nin idrarda cikmasi sanırım. Tabi sizin döngü uzunluğunuz nasıl onu bilemem.
26 gun benim dongum 6 gunu regl ile geciyo zaten erken gebelik testide yaptim hayalet cikti onda da kozmik bi saka degilse bikac gun sonra tekrarlamayi dusunuyorum yada direkt kan vermeye giderim belki.. Beni suphelendiren akintim kasik bel ve bacak agrim bide asiri mide kazinmasi oldu pms donemlerimde yasamam boyle veya yumurtlama donemimde o yuzden bilemedim testte de hafifte olsa cizgi gorunce yuregim agzima geldiDaha erken gibi idrarda çıkmasi için daha fazla zaman geçmesi gerekiyor döllenme sonrası 11 gündü hcg nin idrarda cikmasi sanırım. Tabi sizin döngü uzunluğunuz nasıl onu bilemem.
Bana çatlatma iğnesi vurdu şuan çatlamıs olmuş olması lazım benımkının normal şartlarda. Bugün yaptıgım testte belli olurBugün çatlamadı sanırım senin değil mi?
Bana da dün (adetin 10. günü için) 22.2 mm dedi ama çatladığını nasıl anlayacağım bilmiyorum geçen ay kistten dolayı sıkıntı çektim bu ay yine çatlamaz kiste döner diye çok korkuyorum
Hamile kaldığımda bu ay herşey değişik diye beni düşündürten belirti kasıkta batma ve yumurtlama ağrısının hiç bitmemesiydi. Eşime her gün karnım ağrıyo diyodum hatta o da bana regl öncesi regl zamanı yok yumurtlama ayın 3 haftası pertsin demişti:)) Ama bi değişikti ağrısı ve batma böyle sandalye den kalkınca kasığıma ani minik bıçaklar sokuluyor gibiydi. Ve hep gaz sancısı çekmiştim. Asla ümitlendirmek istemem ama birinde batma duyunca heyecanlanıyorum hep Allah inşallah gönlümüze göre versin hepimizinnn. Ben hamile kaldığım ay adet sonrası yumurtlamaya kadar her gün 1 tatlı kaşığı bal-çörek otu-tarçın tükettim. Bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay yine öyle yapıcam. Bu da aklınızda bulunsun kızlar.Hatunlar nasilsinizzz?? Yazmicam sormicam beklicem dedim ama dayanamadim Dongum 26 gun benim. Ve aksamiyo cok sukur ne baslangici ne bitisi takvimde ne yazarsa o. Suan 16.gundeyim reglime 10 gun var. Yalniz 10 hazirandan beri alt karnimda agri var sanirim 12sinde catlama oldu. Agrim hala devam ediyor. Aci esigim yuksektir cok anlamam normalde agriyi siziyi ama kasiklarimda saglam sanci ve batma hissi var. Bel ve sirt agrisi akinti artisi oldu. Tansiyonum oynuyo gun icinde ve mutlaka 1 2 saat kestirmezsem gunu tamamlayamiyorum. Yalniz bunlari gebelik belirtisi olarak degerlendirmek icin biraz erken. Yine de kendimi alamiyorum acaba mi demekten. Siz ne dusunuyosunuz bi fikir verin bana
İlk attığın testte ben çizgi görüyorum ama adete 9 gün var diyorsun yani çok var kafam karıştıSunuda ekleyeyim bu testi yaptiktan 1 dk sonrasi henuz 9 gun var adetime
Ayni dediginiz gibi suan hala agrim devam ediyo belime kalcama vuruyo bazen.. Cok degisik yasadigim bisey degil insallah gebeliktir bi sorundan dolayi olmasinda. Beklicem pazartesiye kadarHamile kaldığımda bu ay herşey değişik diye beni düşündürten belirti kasıkta batma ve yumurtlama ağrısının hiç bitmemesiydi. Eşime her gün karnım ağrıyo diyodum hatta o da bana regl öncesi regl zamanı yok yumurtlama ayın 3 haftası pertsin demişti:)) Ama bi değişikti ağrısı ve batma böyle sandalye den kalkınca kasığıma ani minik bıçaklar sokuluyor gibiydi. Ve hep gaz sancısı çekmiştim. Asla ümitlendirmek istemem ama birinde batma duyunca heyecanlanıyorum hep Allah inşallah gönlümüze göre versin hepimizinnn. Ben hamile kaldığım ay adet sonrası yumurtlamaya kadar her gün 1 tatlı kaşığı bal-çörek otu-tarçın tükettim. Bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay yine öyle yapıcam. Bu da aklınızda bulunsun kızlar.
Aynen benimde.. Cok panik ve heycan yaptim daha yeni sakinledim beklicem pazartesiye kadarİlk attığın testte ben çizgi görüyorum ama adete 9 gün var diyorsun yani çok var kafam karıştı
Bekle bakalım yarın Sabah tekrarlayın benceAynen benimde.. Cok panik ve heycan yaptim daha yeni sakinledim beklicem pazartesiye kadar
İkinci cizgiyi gotemedim ben canimBurda olan var miii? Bi yardimci olun bana test yaptim miratech marka bilmiyorum bi sorun yasayan veya yanlis pozitif goren var mi.. Idrari damlattigim gibi 2 saniye icinde t kisminda cizgiyi gordum yayilinca rengi biraz daha acildi ama silikte olsa var suan. 40 defa baktim sanirim hayal mi goruyorum diye baya baya orda. Resimde cikti mi bilmiyorum ama biri gordugunu soylesin lutfen
Fotograflara bakiyorum ben yerini gordugum icin goruyorum demek ki damlattigim anda cikti cizgi yanlis mi goruyorum diye takip ettim hep duruyodu ama cok erken yaptim. Ya onun icin yada test hatali bilemiyorum gaza geldim yukseldim birdenİkinci cizgiyi gotemedim ben canim