Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
23,5mm civarıydı
Bugün çatlamadı sanırım senin değil mi?
Bana da dün (adetin 10. günü için) 22.2 mm dedi ama çatladığını nasıl anlayacağım bilmiyorum geçen ay kistten dolayı sıkıntı çektim bu ay yine çatlamaz kiste döner diye çok korkuyorum

Burda olan var miii? Bi yardimci olun bana test yaptim miratech marka bilmiyorum bi sorun yasayan veya yanlis pozitif goren var mi.. Idrari damlattigim gibi 2 saniye icinde t kisminda cizgiyi gordum yayilinca rengi biraz daha acildi ama silikte olsa var suan. 40 defa baktim sanirim hayal mi goruyorum diye baya baya orda. Resimde cikti mi bilmiyorum ama biri gordugunu soylesin lutfen 😁

Eklentiler

• 1623967109100-868584705.jpg
    1623967109100-868584705.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 73
Burda olan var miii? Bi yardimci olun bana test yaptim miratech marka bilmiyorum bi sorun yasayan veya yanlis pozitif goren var mi.. Idrari damlattigim gibi 2 saniye icinde t kisminda cizgiyi gordum yayilinca rengi biraz daha acildi ama silikte olsa var suan. 40 defa baktim sanirim hayal mi goruyorum diye baya baya orda. Resimde cikti mi bilmiyorum ama biri gordugunu soylesin lutfen 😁
Sunuda ekleyeyim bu testi yaptiktan 1 dk sonrasi henuz 9 gun var adetime

Eklentiler

• 20210618_003829.jpg
    20210618_003829.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 20210618_003555.jpg
    20210618_003555.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 64
Ben göremiyorum ama inşallah fotoğrafla alakalidir ve inşallah vardır 🤗

Sunuda ekleyeyim bu testi yaptiktan 1 dk sonrasi henuz 9 gun var adetime
Daha erken gibi idrarda çıkmasi için daha fazla zaman geçmesi gerekiyor döllenme sonrası 11 gündü hcg nin idrarda cikmasi sanırım. Tabi sizin döngü uzunluğunuz nasıl onu bilemem.

Daha erken gibi idrarda çıkmasi için daha fazla zaman geçmesi gerekiyor döllenme sonrası 11 gündü hcg nin idrarda cikmasi sanırım. Tabi sizin döngü uzunluğunuz nasıl onu bilemem.
Test beklemis falan olsa hic bakmicam da idrari damlatir damlatmaz cizgiyi gordum o yuzden biraz panik yaptim 😁

26 gun benim dongum 6 gunu regl ile geciyo zaten 😁 erken gebelik testide yaptim hayalet cikti onda da kozmik bi saka degilse bikac gun sonra tekrarlamayi dusunuyorum yada direkt kan vermeye giderim belki.. Beni suphelendiren akintim kasik bel ve bacak agrim bide asiri mide kazinmasi oldu pms donemlerimde yasamam boyle veya yumurtlama donemimde o yuzden bilemedim testte de hafifte olsa cizgi gorunce yuregim agzima geldi 😁

Bugün çatlamadı sanırım senin değil mi?
Bana da dün (adetin 10. günü için) 22.2 mm dedi ama çatladığını nasıl anlayacağım bilmiyorum geçen ay kistten dolayı sıkıntı çektim bu ay yine çatlamaz kiste döner diye çok korkuyorum
Bana çatlatma iğnesi vurdu şuan çatlamıs olmuş olması lazım benımkının normal şartlarda. Bugün yaptıgım testte belli olur

Hatunlar nasilsinizzz?? Yazmicam sormicam beklicem dedim ama dayanamadim 😁 Dongum 26 gun benim. Ve aksamiyo cok sukur ne baslangici ne bitisi takvimde ne yazarsa o. Suan 16.gundeyim reglime 10 gun var. Yalniz 10 hazirandan beri alt karnimda agri var sanirim 12sinde catlama oldu. Agrim hala devam ediyor. Aci esigim yuksektir cok anlamam normalde agriyi siziyi ama kasiklarimda saglam sanci ve batma hissi var. Bel ve sirt agrisi akinti artisi oldu. Tansiyonum oynuyo gun icinde ve mutlaka 1 2 saat kestirmezsem gunu tamamlayamiyorum. Yalniz bunlari gebelik belirtisi olarak degerlendirmek icin biraz erken. Yine de kendimi alamiyorum acaba mi demekten. Siz ne dusunuyosunuz bi fikir verin bana 🤔
Hamile kaldığımda bu ay herşey değişik diye beni düşündürten belirti kasıkta batma ve yumurtlama ağrısının hiç bitmemesiydi. Eşime her gün karnım ağrıyo diyodum hatta o da bana regl öncesi regl zamanı yok yumurtlama ayın 3 haftası pertsin demişti:)) Ama bi değişikti ağrısı ve batma böyle sandalye den kalkınca kasığıma ani minik bıçaklar sokuluyor gibiydi. Ve hep gaz sancısı çekmiştim. Asla ümitlendirmek istemem ama birinde batma duyunca heyecanlanıyorum hep Allah inşallah gönlümüze göre versin hepimizinnn. Ben hamile kaldığım ay adet sonrası yumurtlamaya kadar her gün 1 tatlı kaşığı bal-çörek otu-tarçın tükettim. Bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay yine öyle yapıcam. Bu da aklınızda bulunsun kızlar.

Hamile kaldığımda bu ay herşey değişik diye beni düşündürten belirti kasıkta batma ve yumurtlama ağrısının hiç bitmemesiydi. Eşime her gün karnım ağrıyo diyodum hatta o da bana regl öncesi regl zamanı yok yumurtlama ayın 3 haftası pertsin demişti:)) Ama bi değişikti ağrısı ve batma böyle sandalye den kalkınca kasığıma ani minik bıçaklar sokuluyor gibiydi. Ve hep gaz sancısı çekmiştim. Asla ümitlendirmek istemem ama birinde batma duyunca heyecanlanıyorum hep Allah inşallah gönlümüze göre versin hepimizinnn. Ben hamile kaldığım ay adet sonrası yumurtlamaya kadar her gün 1 tatlı kaşığı bal-çörek otu-tarçın tükettim. Bu ay hamile kalmazsam önümüzdeki ay yine öyle yapıcam. Bu da aklınızda bulunsun kızlar.
Ayni dediginiz gibi suan hala agrim devam ediyo belime kalcama vuruyo bazen.. Cok degisik yasadigim bisey degil insallah gebeliktir bi sorundan dolayi olmasinda. Beklicem pazartesiye kadar

İkinci cizgiyi gotemedim ben canim

X