Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün hsg çektirdin çok şükür bişey çıkmadı temiz .adet ikinci gün kan tahlillerimde güzel .ama adet ikinci gün muayene eden Dr sağda solda 7_8 adet kist dedi yumurta falan demedi benim adetlerim düzenlidir o biraz kafama takıldı.p tesi de özel hastane Dr randevu aldım . En azından yumurta kontrol eder .
Size sormak istediğim bişey var klomen ve çatlama iğnesi maliyeti nedir .herşey temizse bu sekilde olaya giriş yapmak istiyorum

M
hsg acidi mi

Zaten bizde sperm hiz sorunu var. Ondan olmuyo bence.
Evet o cok önemli bütün sorunu kadında aramamak lazım eşini iyi besle kuzum. Doktorumun dedigine göre 7 gün hiç iliskiye girmeyin ve eşinin dar pantolonlar giymemesi gerekiyomuş. Bol bol giyinsin demisti

Kızlar merhaba forumda yeniyimSizlere danışmak istediğim bir konu vardı hamilelik bekleme sürecinde covid aşısı olmayı düşünüyor musunuz?
Benim kafam çok karışık ne yapmalı sizce?

Biontek ve sinovac mi hangisi ikiside mi ayyy gebe kalip 3 ay sonra yaptirsak olurmus heralde
Şimdi bi yerde okudum da birinci dozdan sonra 3 ay, ikinci dozdan sonra 2 ay korunmak demişler. Bu da çokmuş yaw
Bence gebe kaldıktan sonra yaptırmak daha mantıklı şuan hamilelik düşüncesinde antibiyotik bile içmiyoruz etkiler diye bilemedim

Hali yaş 31 hicbirsey kullanmıyorum ikinci denemiz olacak bat 21 temmuz şans getirsin

Kaçıncı ayın canim hsgyi sen mi istedin. Yani açık mı cıktı tüplerin kist etkilemiyo diyo doktorlar ney bu etkileyen şeyler bende anlamadım klomeni araştır bence canm kisti olmayanda bile kist yapmış sende kist varsa yarar mı sana ki

Canım ben 2.cocuk istiyorum ilk oğlum da tüplerim kapalıydı tüp bebek yaptım düşük oldu sonra kendiligimden hamile kaldım kendimiz doğal yolla korunduk iki aydır deniyoruz acaba dedim tüpler mi kapalı devlet hastanesi gittim tüp bebek bölümüne orda muyane oldum kist var dedi yolladı beni hsg ben istedim açıkçası yönlendirdiler ama devlete gitmem bidaha

Canım bende geçen ay öyleydim 2 günde bi canım cıkmıştı resmen en iyisi hem test hem doktorla takip etmek
Ya ben 9 haziranda doktora gitmiştim regl dönemimdi muayene etti falan bi sıkıntı yok dedi her şey güzel dedi gönderdi. Acaba şimdi gitsem kontrol hakkım var ya yumurtama bakar mı? Saçma mı olur bilemedim

Kalamıyorum be kadın olmiyiiiir.
Bir umuttur yaşamak
Hı tüp bebekten sonra kaçıncı ayda oldu oğlun peki doğal yolla olmuş yine olur inşallah

Bir umuttur yaşamak

Hı tüp bebekten sonra kaçıncı ayda oldu oğlun peki doğal yolla olmuş yine olur inşallah
4 ay sonra oldu canım . Yaşım 38 ondan acelem oğlumda 9. Yaşında olacak .
Tüplerim acik polip falanda çıkmadı .adetle yapılan testler de iyi ama işte bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…