Valla kız öylee neolcak bilmemm kimisii kilodan bile değil artıkk belki kilo fazla diye olmuyo bilemedimm artıkTorun hasreti annelerde cok etkili Zamani var elbet azcik hizlansin ruya gormek bile insana iyi geliyo
Yaa ben de olurum herhalde. Benim yol zaten tüp bebeğe doğru gidiyor gibi görünüyor.Canım ben kocamın zoruyla aldım randevu6 aydır zaten hersey i erteledim çocuk yüzünden ama olmadi bende sinovac olcam
Neden biontech degilde sinovac acabaCanım ben kocamın zoruyla aldım randevu6 aydır zaten hersey i erteledim çocuk yüzünden ama olmadi bende sinovac olcam
Vay vay vayyy maşallahhhhKızlaaar 13.günn Piiikk akşama fight var
HahagaYaa kızlar ne güzel siz bebek görmüşsünüz bende dün rüyamda kocamla bir daha evelndiğimi gördüm gelinlik giymişim kuaförde makyaj yapıyor felan çok komikti yaa
Haydi bol şans bu ay kısmetiyle gelecek inşallahKızlaaar 13.günn Piiikk akşama fight var
Ooo ne güzel de bir pik. Doggy yaptıktan sonra pozisyonu bozmadan amuda kalkmayı öneriyorumKızlaaar 13.günn Piiikk akşama fight var
Sagol canımm cok heyecanlandım valla zaten dün yumurtamın büyüdügünü söylemişti doktor demek ki testler dogruymuş arkadaslar bunu test etmek istedmHaydi bol şans bu ay kısmetiyle gelecek inşallah
Doggy mi misyoner mi ??Ooo ne güzel de bir pik. Doggy yaptıktan sonra pozisyonu bozmadan amuda kalkmayı öneriyorum
Ya kiloyla baglantisi var ama kilosu az olan da kalamiyo hepbirsey sepep oluyo iste. Zor gercekten allah yardimcimiz olsunValla kız öylee neolcak bilmemm kimisii kilodan bile değil artıkk belki kilo fazla diye olmuyo bilemedimm artıkarkadaşım 98 kiloyla hamile kaldii kalp atışını duymamışlar sonra düşmüş kürtaj oldu bazen diyorum gerçekten kiloyla değill kafandan çıkarmamıź lazımm bazen diyorum çok zorr vallahi ben bile ne yapacağımı şaşırdım bukadar zor olacağını bile düşünmemiştim
Bilmem bende ikisi de tutmadıDoggy mi misyoner mi ??
Pik günü mü denednnBilmem bende ikisi de tutmadıkimisinde kadın üstteyken bile tutabiliyor. Bana nedense doggy daha uygun bir pozisyon gibi geliyor.
Maşaaalllaaahhhhh hadi hayırlısııHatta biraz daha bekledim böyle mis gibi pik umarım işe yarar
evett nerden nereye ben bile napıcağımı şaşırdım yaniiiYa kiloyla baglantisi var ama kilosu az olan da kalamiyo hepbirsey sepep oluyo iste. Zor gercekten allah yardimcimiz olsun
Gördüğüm en net pikHatta biraz daha bekledim böyle mis gibi pik umarım işe yarar