Allah yardımcın olsun canım en yakın zamanda bebisine kavuş inşallah hepimizin sınavı başka isyan etmeden beklemekten başka çaremiz yokKesinlikle hele benim sınavım bambaşka Allah bi şekilde sabrını veriyor yoksa nasıl dayanirdim katlanirdim bılmıyorum10 ayda esim 4 ay ancak görmüsumdur ( 2 ayını gördüm saymıyorum kardeşleri vardi yanımda doğru düzgün konuşamadık bile eşimle yani) evli miyim daha onu bile anlayamadim ben
Sacma gelirmi kiz olurmu oyle sey cokta guzel bise dusunmussun baban vefatlimi benim babamda vefatli keske olsada torun olacagi icin sevinse diyorum hep hamile kaldigimda anca ruyalara geliyo babamInsallah canım inşallah o kadar çok istiyorum ki tek ben değil eşimde çok istiyor Benm kendi ailemde çok istiyor saçma gelebilir ama kucuklugumden beri hayalimdir Allahim bi oğlum olsun babamın adini koyayım görenler ona benzetsin onun yaşayamadığı ömrü herseyi o yaşasın isterdim Allah büyük sabretcez artk
Insallahh canim tabiikii öylee ama 2.5 senedir denedim aşılama ne varsa denedim olmadii 6 ay dinleniyim dedim epey yorulmustum belki olur normal yolla gene aymii demekk i tedaviyle olcazInsallaj olur Allah isteyen herkese verir kimseyi boş çevirmez insallah
İnşallah gitmiştir canım.Benim kistim patladı zehirlendim.Kan tahlili falan yapıldı orda çıktıKist ağrı yapıyor heralde 2 ay önce bende ağrı oluyodu hayıt işe yaradı çok şükür agrım olmadi bu ay adette inşallah gitmiştir kıstım
Kendim için istiyorum inanın böyle yıllarca bekleyenler için daha çok istiyorum Rabbım geri çevirmez ınsallahAllah yardımcın olsun canım en yakın zamanda bebisine kavuş inşallah hepimizin sınavı başka isyan etmeden beklemekten başka çaremiz yok
Canm ben babamı hatırlamıyorum bile 1 yaş falanmisim annem büyüttü bizi. Insallah hamile oluruz da koyarız adlariniSacma gelirmi kiz olurmu oyle sey cokta guzel bise dusunmussun baban vefatlimi benim babamda vefatli keske olsada torun olacagi icin sevinse diyorum hep hamile kaldigimda anca ruyalara geliyo babam
Insallahh canim tabiikii öylee ama 2.5 senedir denedim aşılama ne varsa denedim olmadii 6 ay dinleniyim dedim epey yorulmustum belki olur normal yolla gene aymii demekk i tedaviyle olcaz
Insallahh insaallahhh mekanı cennet olsun canımm❤❤Canm ben babamı hatırlamıyorum bile 1 yaş falanmisim annem büyüttü bizi. Insallah hamile oluruz da koyarız adlarini
Anladım canım hayırlısı bakalım değerlendirmeye devam ne olur ne olmazBugun catlama olmus olabilir cunku yumurta büyükmüş beyaz akinti yi tam bilemiyorum ilk defa bnde bu ay geldi ama catlama yumurtlama ayni sey ve akinti seffaf olur diyolar . Bnim tecrubem ovulasyon kullanirken su mesela bugun hafif kanama oldu ve kasigimda agri oldu ama ovu negatif yarin test pozitife dönüyor. Hep oyle hasap ediyorum.
Aynen tabi calismalara devamAnladım canım hayırlısı bakalım değerlendirmeye devam ne olur ne olmaz
O zaman kiz olcak anlamina gelir tersine cikarmis ruyaGece rüyamda erkek sarışın bii bebişim olmuştu
Hadi bakalim guzel haberler gelir ay sonu insallahBugün yumurtladım kızlar c ve t eşit,
21.GüünRabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin İNŞAALLAH şimdi ben 14 gün sonra adet olursam adetim 5 Temmuz'da falan mı olacak? Normalde 27 Haziran'dı.
Eki Görüntüle 2871992
Amin hepimizin inşallahAynen tabi calismalara devamhayırlısıyla olsun inşallah
Güzel rüyalarını anlatma kendine sakla kiz gerçekleşince anlatırsın ayyy insallah olurGece rüyamda erkek sarışın bii bebişim olmuştu
Yaa rüyasını bile paylaşmak çok güzelmbi duygu, gerçeği olsa mıh gibi saklarım heralGüzel rüyalarını anlatma kendine sakla kiz gerçekleşince anlatırsın ayyy insallah olur
Kızı daha çok istiyorum, bak ismi de hazır ARYAO zaman kiz olcak anlamina gelir tersine cikarmis ruya
Canım bence yarın devam edicek senin yumurtlaman evet temmuzda adet olucaksn inşallah tutarBugün yumurtladım kızlar c ve t eşit,
21.GüünRabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin İNŞAALLAH şimdi ben 14 gün sonra adet olursam adetim 5 Temmuz'da falan mı olacak? Normalde 27 Haziran'dı.
Eki Görüntüle 2871992
Insallah olur canım isteyen herkes yaşar o duyguyu ❤ bnde cok kafama taktığım zamanlar görüyordum böyle rüyalar hamileyim esim yanımda çok mutluyum falan ama bi kalkiyorum bomboş sonra baslasn deniz in ağlama saatlerindeYaa rüyasını bile paylaşmak çok güzelmbi duygu, gerçeği olsa mıh gibi saklarım heral
Hahahaha benim olsa kollarimin arasina saklardimYaa rüyasını bile paylaşmak çok güzelmbi duygu, gerçeği olsa mıh gibi saklarım heral
Ooo süperr o zamanKızı daha çok istiyorum, bak ismi de hazır ARYA