Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun canım en yakın zamanda bebisine kavuş inşallah hepimizin sınavı başka isyan etmeden beklemekten başka çaremiz yok

Sacma gelirmi kiz olurmu oyle sey cokta guzel bise dusunmussun baban vefatlimi benim babamda vefatli keske olsada torun olacagi icin sevinse diyorum hep hamile kaldigimda anca ruyalara geliyo babam

Insallaj olur Allah isteyen herkese verir kimseyi boş çevirmez insallah
Insallahh canim tabiikii öylee ama 2.5 senedir denedim aşılama ne varsa denedim olmadii 6 ay dinleniyim dedim epey yorulmustum belki olur normal yolla gene aymii demekk i tedaviyle olcaz

Kist ağrı yapıyor heralde 2 ay önce bende ağrı oluyodu hayıt işe yaradı çok şükür agrım olmadi bu ay adette inşallah gitmiştir kıstım
İnşallah gitmiştir canım.Benim kistim patladı zehirlendim.Kan tahlili falan yapıldı orda çıktı şuan kist yok yumurtlama ağrısıymış doktora gittim bugün

Allah yardımcın olsun canım en yakın zamanda bebisine kavuş inşallah hepimizin sınavı başka isyan etmeden beklemekten başka çaremiz yok
Kendim için istiyorum inanın böyle yıllarca bekleyenler için daha çok istiyorum Rabbım geri çevirmez ınsallah

Bugün yumurtladım kızlar c ve t eşit,
21.Güün Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin İNŞAALLAH şimdi ben 14 gün sonra adet olursam adetim 5 Temmuz'da falan mı olacak? Normalde 27 Haziran'dı.

Canm ben babamı hatırlamıyorum bile 1 yaş falanmisim annem büyüttü bizi. Insallah hamile oluruz da koyarız adlarini

Reactions: Jou
Anladım canım hayırlısı bakalım değerlendirmeye devam ne olur ne olmaz

Canım bence yarın devam edicek senin yumurtlaman evet temmuzda adet olucaksn inşallah tutar

Yaa rüyasını bile paylaşmak çok güzelmbi duygu, gerçeği olsa mıh gibi saklarım heral
Insallah olur canım isteyen herkes yaşar o duyguyu ❤ bnde cok kafama taktığım zamanlar görüyordum böyle rüyalar hamileyim esim yanımda çok mutluyum falan ama bi kalkiyorum bomboş sonra baslasn deniz in ağlama saatlerinde bakarsın Rabbım ikiz verir birde sarı sarı bir kız bir oğlan sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…