Bn bu baciya da guveniyorum cok iyi bi dr bnceİnstagramda Dr. Banu Ciftçi son postundan nu açıklama,hakkimizda hayirlisi
Her konuda olduğu gibi bu konuda da çeşitli yorumlar var. Yeni bir şey bir de bu. Hangi gebelere yaptılar da sonucu test ettiler? Ben hep böyle şeylere şüphe ile yaklaşırım. Zamanlama hiç iyi olmadı yaBiontek ve sinovac mi hangisi ikiside miayyy gebe kalip 3 ay sonra yaptirsak olurmus heralde
Bende dün rüyagimda kız bebek gördüm çok güzeldiO zaman kiz olcak anlamina gelir tersine cikarmis ruya
Ay aynen bizi buldu asi meselesiHer konuda olduğu gibi bu konuda da çeşitli yorumlar var. Yeni bir şey bir de bu. Hangi gebelere yaptılar da sonucu test ettiler? Ben hep böyle şeylere şüphe ile yaklaşırım. Zamanlama hiç iyi olmadı ya
Peki iki aşı arasında geçen süre ne olacak? 2. Aşılama tarihi belli mi?İnstagramda Dr. Banu Ciftçi son postundan nu açıklama,hakkimizda hayirlisi
Kuzum benimde de bat 25 haziran bana da öyle oluyor afedersin bugün lavaboda kalkarken birden sağ kasığıma batma oldu ama işte emin değilim clife macun kullandım o kistler e mi etki ediyor hala bilmiyorum en son 10 haziran da kullanıp bıraktım macunu yani bebek yoksa bile kistlere iyi geliyor sanırım hala da sağ kasığıma ağrı girip çıkıyorKızlar merhaba, grupta bat tarihi en yakın olanlardan biri benim. Yumurtlama üstünden bir hafta geçti regle de bir hafta var bende psikolojik mi bilmiyorum belirti başladı çok iyi değerlendiremedim de halbukiafedersiniz tuvalette otururken küçük küçük sancı kasılma oluyor vajina yukarısında Rahime doğru. Bende genelde regl dönemi olur öyle sancı. Erken hamilelik belirti mi rengl sancısı mı göreceğiz 7-8 gün sonra
Yaa kızlar ne güzel siz bebek görmüşsünüz bende dün rüyamda kocamla bir daha evelndiğimi gördüm gelinlik giymişim kuaförde makyaj yapıyor felan çok komikti yaaBende dün rüyagimda kız bebek gördüm çok güzeldi
Ilk dozdan 6 - 8 hafta sonra 2.doz yapiliyor suan ulkemizde. Kötü bir döneme geldik 5 doktora sorsak hepsinden farkli cevap alacağımıza eminim korunup korunmama ile ilgili.Peki iki aşı arasında geçen süre ne olacak? 2. Aşılama tarihi belli mi?
Çok zor bir durum. Bir yandan da hamile kalamiyorum zatenIlk dozdan 6 - 8 hafta sonra 2.doz yapiliyor suan ulkemizde. Kötü bir döneme geldik 5 doktora sorsak hepsinden farkli cevap alacağımıza eminim korunup korunmama ile ilgili.
Her ay adet belirtileri bile değişiyor. Benim adet öncesinde çook fazla göğüs hassasiyetim olurdu. Bu ay hiç olmadan adetim geldiGünaydın kızlarrbenimde yumurtlama üzerine tam 7 gün geçti ama hiçbirbelirtim yok bu ay geçen ay nerdeyse tüm belirtileri yaşamıştım baya inanmıştım hamile olduğuma bu ayda hiç belirti yok böyle bekleyelim bakalım
Şöyle olabilir. Birinciyi yaptırdıktan sonra hamilelik öğrenirsek ikinci dozu yaptırmayız. Aşı performansı düşer ama yapacak bir şey yok. E denedik olmadıysa gider paşa paşa ikinci dozu da alırız.Ay aynen bizi buldu asi meselesien iyisi korunmak gibi ama ya olursa bu ay insallahh
Aynen valla bn simdilik asiyi erteledim zaten dr dan c8ktim gonal f verdiŞöyle olabilir. Birinciyi yaptırdıktan sonra hamilelik öğrenirsek ikinci dozu yaptırmayız. Aşı performansı düşer ama yapacak bir şey yok. E denedik olmadıysa gider paşa paşa ikinci dozu da alırız.
Canım o ilacı tüp bebek te kullanıyorlar genelde sana niye verdi kiAynen valla bn simdilik asiyi erteledim zaten dr dan c8ktim gonal f verdibu ay olmazsa hem dinlenirim hem asi olurum napamm
Asilama olacagim gecen ay cogul riskten iptal edilmisti klomen kullanm8stim o zamn simdi igne verdi igneyi nasi yapicam onu dusunuyorumCanım o ilacı tüp bebek te kullanıyorlar genelde sana niye verdi ki
Canım eşin yapar göbekten ben öyle yaptırıyordum iğnesi ufak zaten çok acıtmıyorAsilama olacagim gecen ay cogul riskten iptal edilmisti klomen kullanm8stim o zamn simdi igne verdi igneyi nasi yapicam onu dusunuyorum
Sen 2 yildir mi deniyorsun? Hiç gebe kaldın mı?Aynen valla bn simdilik asiyi erteledim zaten dr dan c8ktim gonal f verdibu ay olmazsa hem dinlenirim hem asi olurum napamm
Çok şükür bende kist filan da yok inşallah seninde benimde bebek habercisidir bu ağrılarıKuzum benimde de bat 25 haziran bana da öyle oluyor afedersin bugün lavaboda kalkarken birden sağ kasığıma batma oldu ama işte emin değilim clife macun kullandım o kistler e mi etki ediyor hala bilmiyorum en son 10 haziran da kullanıp bıraktım macunu yani bebek yoksa bile kistlere iyi geliyor sanırım hala da sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor
Evet canim 2 yil oldu hic geb3 olamadim malesef pkos var 6x4 mmlik polip var dr onemsiz dedi ama bilmiyorumSen 2 yildir mi deniyorsun? Hiç gebe kaldın mı?
Bir defa bi yere yaptirayim ogrenim kendim yaparim sonrasini insallahCanım eşin yapar göbekten ben öyle yaptırıyordum iğnesi ufak zaten çok acıtmıyor