Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çok imreniyorum şu ilk denemesinde hemen kalanlara... Folikasit vitamin nedir bilmeden, alkolünü sigarasını bırakmadan yemesine içmesine dikkat etmeden direk hamile kalanlara 😒 Belkide çok araştırıp bilmek daha çok stres ýaratıyodur 🤔
Ayy evet valla bnde . kizdigimdan degilde icimde kaldi yeri gelmisken soyleyeyim 🙈 görüncemin kizi bide gelini ilkte tuttu ugrasmadik tek atis falan dediler ay bi sinir geldi anlik 😑 bnim durumu konusuyoruz bide insanin biraz dusunceli olmasi gerek o gun asilamam da iptal olmustu agla agla 3 gune anca normale dondum iclerinde kotuluk yok biliyorum ama ister istemez insan takiliyo ne zamandir aklimda azcik dedikodu rahatlatir 😂😂

1-2gune catlar kasik agrisi olabilir seffaf akinti olabilir bazilarinda hafif kan geliyo kendini bir medyum edasiyla dinleyeceksin 😂😂
Dün gece inanılmaz ağrım vardı sanki çivi çakıyorlarmış gibi sırtıma da vuruyordu bugün geçti akıntım da değişti şeffaf akıntı vardı krem gibi beyaz akıntıya döndü. Aylardır kist ile uğraşıyordum bu ay patladı yine çatlamayıp kiste dönerse diye çok korkuyorum

Dün gece inanılmaz ağrım vardı sanki çivi çakıyorlarmış gibi sırtıma da vuruyordu bugün geçti akıntım da değişti şeffaf akıntı vardı krem gibi beyaz akıntıya döndü. Aylardır kist ile uğraşıyordum bu ay patladı yine çatlamayıp kiste dönerse diye çok korkuyorum
Bnimde gecen ay oyle oldu ilk bi kasigim tum gun baya agridi seffaf akintiyla 5 gun sonra beyaz akinti geldi. Kasigim agridigi gun yumurtladim bnce cunku 15.gün regl oldum snd3 yumurtluyosun bnce

Ya benim kuzenim ilk günde kaldi ya 😁 kız kina gecesi günü regl bitti yanimda olmasa hayatta inanmazdım yani kesin önceden derdim o derece artk şaşıyorum insanlara ilk çocuğu ilk gecede oldu 2. Bebeği ise hamile olcam ikisi aynı anda büyür dedi o ay hamile kaldı ne insanlar var diyorum bizde aylarca uğraşıyorz iste
Bizde sinav icinde yasiyoruz maalesef canim🤷‍♀️

Bnimde gecen ay oyle oldu ilk bi kasigim tum gun baya agridi seffaf akintiyla 5 gun sonra beyaz akinti geldi. Kasigim agridigi gun yumurtladim bnce cunku 15.gün regl oldum snd3 yumurtluyosun bnce
Beyaz akıntı çatlama işareti mi acaba? Dün çatlamadı çünkü bugün 22.2 mm yumurtan var dedi doktor

Kist ağrı yapıyor heralde 2 ay önce bende ağrı oluyodu hayıt işe yaradı çok şükür agrım olmadi bu ay adette inşallah gitmiştir kıstım

Bu yan yatma iside ilkkez duydum sindii bacagi havaya kaldirmak bosamiydi benim acaba🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Yan yatma uykuya geçerken 🤦‍♀️😝 ilk başta havaya dikiş sonra yan yatış en son duş 😂 gerçi bunları yapmama rağmen tutmadı sizin tutar belki belli olmaz inşallah işe yarar 😅🙈

• Beğen
Reactions: Jou
Bizde sinav icinde yasiyoruz maalesef canim🤷‍♀️
Kesinlikle hele benim sınavım bambaşka Allah bi şekilde sabrını veriyor yoksa nasıl dayanirdim katlanirdim bılmıyorum😞 10 ayda esim 4 ay ancak görmüsumdur ( 2 ayını gördüm saymıyorum kardeşleri vardi yanımda doğru düzgün konuşamadık bile eşimle yani) evli miyim daha onu bile anlayamadim ben

• Beğen
Yan yatma uykuya geçerken 🤦‍♀️😝 ilk başta havaya dikiş sonra yan yatış en son duş 😂 gerçi bunları yapmama rağmen tutmadı sizin tutar belki belli olmaz inşallah işe yarar 😅🙈
Duş saatler sonra ama.🤪🤪 insallah ise yararda tutar sol tarafa yatın diyen de var sag tarafa acaba hangisi dogru

Onu bende cok yaptim aslindaa 🤷‍♀️ uydugum zamanlarda oldu ama sonuç sıfır maaleseff

Kesinlikle hele benim sınavım bambaşka Allah bi şekilde sabrını veriyor yoksa nasıl dayanirdim katlanirdim bılmıyorum😞 10 ayda esim 4 ay ancak görmüsumdur ( 2 ayını gördüm saymıyorum kardeşleri vardi yanımda doğru düzgün konuşamadık bile eşimle yani) evli miyim daha onu bile anlayamadim ben
Canimmmm eşin ne iş yapiyoki acaba üzüldüm adına şimdi😔

Onu bende cok yaptim aslindaa 🤷‍♀️ uydugum zamanlarda oldu ama sonuç sıfır maaleseff

Canimmmm eşin ne iş yapiyoki acaba üzüldüm adına şimdi😔
Askeri personel görevde dgunden 20 gun sonra bi gitti gidiş o gidiş 😁 snra 2 aylik turkiyeye geldi beni götürdü hemen aradan 1 hafta geçmedi kardeşleri geldi yanımıza 2 ayımız da öyle yandı gitti değil bebek yapmak eşime rahatça sarılamadım bile ev küçüktü 1+1 rahat edememistm

• Beğen
Beyaz akıntı çatlama işareti mi acaba? Dün çatlamadı çünkü bugün 22.2 mm yumurtan var dedi doktor
Bugun catlama olmus olabilir cunku yumurta büyükmüş beyaz akinti yi tam bilemiyorum ilk defa bnde bu ay geldi ama catlama yumurtlama ayni sey ve akinti seffaf olur diyolar . Bnim tecrubem ovulasyon kullanirken su mesela bugun hafif kanama oldu ve kasigimda agri oldu ama ovu negatif yarin test pozitife dönüyor. Hep oyle hasap ediyorum.

Askeri personel görevde dgunden 20 gun sonra bi gitti gidiş o gidiş 😁 snra 2 aylik turkiyeye geldi beni götürdü hemen aradan 1 hafta geçmedi kardeşleri geldi yanımıza 2 ayımız da öyle yandı gitti değil bebek yapmak eşime rahatça sarılamadım bile ev küçüktü 1+1 rahat edememistm
Canım benimm allahh tez zamanda öyle nasip etsinkii gözyaşınızz sevinçle olsun❤❤

Temmuzda oldu oldu olmadii tüplü olcazz bekleyecek sabrım kalmadı:KK43:

Canım benimm allahh tez zamanda öyle nasip etsinkii gözyaşınızz sevinçle olsun❤❤
Insallah canım inşallah o kadar çok istiyorum ki tek ben değil eşimde çok istiyor Benm kendi ailemde çok istiyor saçma gelebilir ama kucuklugumden beri hayalimdir Allahim bi oğlum olsun babamın adini koyayım görenler ona benzetsin onun yaşayamadığı ömrü herseyi o yaşasın isterdim Allah büyük sabretcez artk

X