Ayy evet valla bnde . kizdigimdan degilde icimde kaldi yeri gelmisken soyleyeyimAyy çok imreniyorum şu ilk denemesinde hemen kalanlara... Folikasit vitamin nedir bilmeden, alkolünü sigarasını bırakmadan yemesine içmesine dikkat etmeden direk hamile kalanlaraBelkide çok araştırıp bilmek daha çok stres ýaratıyodur
Dün gece inanılmaz ağrım vardı sanki çivi çakıyorlarmış gibi sırtıma da vuruyordu bugün geçti akıntım da değişti şeffaf akıntı vardı krem gibi beyaz akıntıya döndü. Aylardır kist ile uğraşıyordum bu ay patladı yine çatlamayıp kiste dönerse diye çok korkuyorum1-2gune catlar kasik agrisi olabilir seffaf akinti olabilir bazilarinda hafif kan geliyo kendini bir medyum edasiyla dinleyeceksin
Tam zamanında olmuşsun 2.yumurtlama doğruymuş demekki bende pazartesi oldumTemmuz herkese şans getirir umarım
Ben regl oldum bugün. Bir döngünün içine hapsolmuş gibi hissediyorumyetti artık bee
Bnimde gecen ay oyle oldu ilk bi kasigim tum gun baya agridi seffaf akintiyla 5 gun sonra beyaz akinti geldi. Kasigim agridigi gun yumurtladim bnce cunku 15.gün regl oldum snd3 yumurtluyosun bnceDün gece inanılmaz ağrım vardı sanki çivi çakıyorlarmış gibi sırtıma da vuruyordu bugün geçti akıntım da değişti şeffaf akıntı vardı krem gibi beyaz akıntıya döndü. Aylardır kist ile uğraşıyordum bu ay patladı yine çatlamayıp kiste dönerse diye çok korkuyorum
Bu yan yatma iside ilkkez duydum sindii bacagi havaya kaldirmak bosamiydi benim acabaİşlem tamam yan yatalım sabaha kadar=)
Ayy evett. Başa döndükTam zamanında olmuşsun 2.yumurtlama doğruymuş demekki bende pazartesi oldum
Bizde sinav icinde yasiyoruz maalesef canimYa benim kuzenim ilk günde kaldi yakız kina gecesi günü regl bitti yanimda olmasa hayatta inanmazdım yani kesin önceden derdim o derece artk şaşıyorum insanlara ilk çocuğu ilk gecede oldu 2. Bebeği ise hamile olcam ikisi aynı anda büyür dedi o ay hamile kaldı ne insanlar var diyorum bizde aylarca uğraşıyorz iste
Beyaz akıntı çatlama işareti mi acaba? Dün çatlamadı çünkü bugün 22.2 mm yumurtan var dedi doktorBnimde gecen ay oyle oldu ilk bi kasigim tum gun baya agridi seffaf akintiyla 5 gun sonra beyaz akinti geldi. Kasigim agridigi gun yumurtladim bnce cunku 15.gün regl oldum snd3 yumurtluyosun bnce
Kist ağrı yapıyor heralde 2 ay önce bende ağrı oluyodu hayıt işe yaradı çok şükür agrım olmadi bu ay adette inşallah gitmiştir kıstımDün gece inanılmaz ağrım vardı sanki çivi çakıyorlarmış gibi sırtıma da vuruyordu bugün geçti akıntım da değişti şeffaf akıntı vardı krem gibi beyaz akıntıya döndü. Aylardır kist ile uğraşıyordum bu ay patladı yine çatlamayıp kiste dönerse diye çok korkuyorum
Yan yatma uykuya geçerkenBu yan yatma iside ilkkez duydum sindii bacagi havaya kaldirmak bosamiydi benim acaba
Kesinlikle hele benim sınavım bambaşka Allah bi şekilde sabrını veriyor yoksa nasıl dayanirdim katlanirdim bılmıyorumBizde sinav icinde yasiyoruz maalesef canim
Ası mı olcan bide dur zaten hamile kalamıyoruz bide aşı olup korunmayla UğraşamamAyy evett. Başa döndükaşı işini ne yapacağız yaw?
Duş saatler sonra ama.Yan yatma uykuya geçerkenilk başta havaya dikiş sonra yan yatış en son duş gerçi bunları yapmama rağmen tutmadı sizin tutar belki belli olmaz inşallah işe yarar
Onu bende cok yaptim aslindaaYan yatma uykuya geçerkenilk başta havaya dikiş sonra yan yatış en son duş gerçi bunları yapmama rağmen tutmadı sizin tutar belki belli olmaz inşallah işe yarar
Canimmmm eşin ne iş yapiyoki acaba üzüldüm adına şimdiKesinlikle hele benim sınavım bambaşka Allah bi şekilde sabrını veriyor yoksa nasıl dayanirdim katlanirdim bılmıyorum10 ayda esim 4 ay ancak görmüsumdur ( 2 ayını gördüm saymıyorum kardeşleri vardi yanımda doğru düzgün konuşamadık bile eşimle yani) evli miyim daha onu bile anlayamadim ben
Askeri personel görevde dgunden 20 gun sonra bi gitti gidiş o gidişOnu bende cok yaptim aslindaauydugum zamanlarda oldu ama sonuç sıfır maaleseff
Canimmmm eşin ne iş yapiyoki acaba üzüldüm adına şimdi
Bugun catlama olmus olabilir cunku yumurta büyükmüş beyaz akinti yi tam bilemiyorum ilk defa bnde bu ay geldi ama catlama yumurtlama ayni sey ve akinti seffaf olur diyolar . Bnim tecrubem ovulasyon kullanirken su mesela bugun hafif kanama oldu ve kasigimda agri oldu ama ovu negatif yarin test pozitife dönüyor. Hep oyle hasap ediyorum.Beyaz akıntı çatlama işareti mi acaba? Dün çatlamadı çünkü bugün 22.2 mm yumurtan var dedi doktor
Canım benimm allahh tez zamanda öyle nasip etsinkii gözyaşınızz sevinçle olsun❤❤Askeri personel görevde dgunden 20 gun sonra bi gitti gidiş o gidişsnra 2 aylik turkiyeye geldi beni götürdü hemen aradan 1 hafta geçmedi kardeşleri geldi yanımıza 2 ayımız da öyle yandı gitti değil bebek yapmak eşime rahatça sarılamadım bile ev küçüktü 1+1 rahat edememistm
Insallah canım inşallah o kadar çok istiyorum ki tek ben değil eşimde çok istiyor Benm kendi ailemde çok istiyor saçma gelebilir ama kucuklugumden beri hayalimdir Allahim bi oğlum olsun babamın adini koyayım görenler ona benzetsin onun yaşayamadığı ömrü herseyi o yaşasın isterdim Allah büyük sabretcez artkCanım benimm allahh tez zamanda öyle nasip etsinkii gözyaşınızz sevinçle olsun❤❤