Hmm hadi hayırlısı olsun İnşALLAH30dakka durdum 2 3 ay bi cacık olmadı bir ebe yan yat dedi bir de onu deneyim ayakları birleştirip yan yaticam
Ben 1 saat duruyorum ya.. Normal sperm sıvılaşma süresi 20 dk ile 1 saat arasıymış, eşimin 40 dk çıktı, garanti olsun diye 1 saat dikiyorum ayakları, 3 aydır böyle denedim bir faydası oldu mu hayır ama işte ya tutarsa diyeKaç dk duruyorsunuz bu ay bende ayakları kaldırdım 5 dk kaldırıp sonra dinlenip yine kaldırıyorum öyle öyle 15 15 dk oluyor
Tamamen silik değil bence bir kaç güne pik olcak kuzum18. Gün yine hüsran taş ol yaaa sen yumurta gibi
valla allah belasını versin yumurta gibi test gibiTamamen silik değil bence bir kaç güne pik olcak kuzum
Bende aynısını yaptım 3 aydır 1 saat dikiyorum bi işe yaramadıBen 1 saat duruyorum ya.. Normal sperm sıvılaşma süresi 20 dk ile 1 saat arasıymış, eşimin 40 dk çıktı, garanti olsun diye 1 saat dikiyorum ayakları, 3 aydır böyle denedim bir faydası oldu mu hayır ama işte ya tutarsa diye
Aa bazen streste etkiliyor tabi bazı aylarda. Doktor ne diyo bunavalla yavru geçen ay 11. gün yumurtlamışım düşün.. benim de düzensiz regl baya ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum da takip ediyorum 47 güne çıktığı olmuş reglimin ama son 3 aydır 25 30 35 gün
İşlem tamam yan yatalım sabaha kadar=)
Devamke 2 güne 1 . Yok ben daha 7.gundeyim açılıştiAynen yoksa yumurtlama günün mu bugün benim öyleydi değerlendirdik bakalım ama artık adamın yüzünü gorrsim kalmadı mik mik yapmaktan defteri kapatsam mi regl olana kadar devam mı ne dersiniz
Abowww ben olurum iki güne bir sanırım bugünden sonra bı 5 gün ara vercemDevamke 2 güne 1 . Yok ben daha 7.gundeyim açılışti
Adete 2 gün kala olanlar oluyormuş, inşallah o kadar bekletmez hemen piki ve çatlamayı görürüz kuzum merakla bekliyorum testlerinivalla allah belasını versin yumurta gibi test gibi30 güne kadar test yolu var benim anlaşıldı yeni gecikme rekoru kırcaz
Insallahhh yaa rabbimm adamlarin bizden cekecegi varValla en son diyor ki adamlar der ya diyo ceketimi attim hanım hamile kaldı o kadar kolay sanıyordum hiçte değilmiş bune böyle yeter diyorinşallah bu ay hamile oluruz tüm isteyenler
1-2gune catlar kasik agrisi olabilir seffaf akinti olabilir bazilarinda hafif kan geliyo kendini bir medyum edasiyla dinleyeceksinKızlar bugün (adetin 10. günü) doktora gittim 22.2 mm yumurtam varmış. Hayatımda ilk defa yumurta boyutumu duydum değişik geldine zaman çatlayacak şimdi, çatladığını nasıl anlayacağım? Biraz tecrübe aktarın bana
Valla ya belki bebek olursa onunla uğraşırım zamanımı ona harcarım bana daha zor kozlar yabancı bi ortalama girdim daha kocama alışamadan o gitti ailesiyle kaldım eşimi çok az gördüm mesela on gün izne geldi gitti herkes başladı bebek yok mu laflarına falan şaşırdım kaldm artkInsallahhh yaa rabbimm adamlarin bizden cekecegi var
Ahaha mik mik cok iyi aynen oyle oluyoruzAynen yoksa yumurtlama günün mu bugün benim öyleydi değerlendirdik bakalım ama artık adamın yüzünü gorrsim kalmadı mik mik yapmaktan defteri kapatsam mi regl olana kadar devam mı ne dersiniz
Ya benim kuzenim ilk günde kaldi yaAyy çok imreniyorum şu ilk denemesinde hemen kalanlara... Folikasit vitamin nedir bilmeden, alkolünü sigarasını bırakmadan yemesine içmesine dikkat etmeden direk hamile kalanlaraBelkide çok araştırıp bilmek daha çok stres ýaratıyodur