Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç dk duruyorsunuz bu ay bende ayakları kaldırdım 5 dk kaldırıp sonra dinlenip yine kaldırıyorum öyle öyle 15 15 dk oluyor
Ben 1 saat duruyorum ya.. Normal sperm sıvılaşma süresi 20 dk ile 1 saat arasıymış, eşimin 40 dk çıktı, garanti olsun diye 1 saat dikiyorum ayakları, 3 aydır böyle denedim bir faydası oldu mu hayır ama işte ya tutarsa diye

Bende aynısını yaptım 3 aydır 1 saat dikiyorum bi işe yaramadı
Aa bazen streste etkiliyor tabi bazı aylarda. Doktor ne diyo buna

Temmuz herkese şans getirir umarım
Ben regl oldum bugün. Bir döngünün içine hapsolmuş gibi hissediyorum yetti artık bee

İşlem tamam yan yatalım sabaha kadar=)
Aynen yoksa yumurtlama günün mu bugün benim öyleydi değerlendirdik bakalım ama artık adamın yüzünü gorrsim kalmadı mik mik yapmaktan defteri kapatsam mi regl olana kadar devam mı ne dersiniz

Aynen yoksa yumurtlama günün mu bugün benim öyleydi değerlendirdik bakalım ama artık adamın yüzünü gorrsim kalmadı mik mik yapmaktan defteri kapatsam mi regl olana kadar devam mı ne dersiniz
Devamke 2 güne 1 . Yok ben daha 7.gundeyim açılışti

Hanımlar bir şey sormak istiyorum ya ben önceden yumurtladığımı akıntımdan kasık ağrımdan anlardım maks 3 gün akıntım olurdu kuru olduğum günden 14 gün sonra da adet olurdum ama son birkaç aydır anlayamıyorum akıntım ve ağrılarım çok uzun sürüyor 10 gün kadar falan ne zaman oldu ne zaman çatladı hiç anlamıyorum siklusum da epey uzadı acaba yumurtluyorum da çatlamıyor mu o yüzden mi böyle oluyor sizce bir fikriniz var mı

Kızlar bugün (adetin 10. günü) doktora gittim 22.2 mm yumurtam varmış. Hayatımda ilk defa yumurta boyutumu duydum değişik geldi ne zaman çatlayacak şimdi, çatladığını nasıl anlayacağım? Biraz tecrübe aktarın bana

valla allah belasını versin yumurta gibi test gibi 30 güne kadar test yolu var benim anlaşıldı yeni gecikme rekoru kırcaz
Adete 2 gün kala olanlar oluyormuş, inşallah o kadar bekletmez hemen piki ve çatlamayı görürüz kuzum merakla bekliyorum testlerini

Valla en son diyor ki adamlar der ya diyo ceketimi attim hanım hamile kaldı o kadar kolay sanıyordum hiçte değilmiş bune böyle yeter diyor inşallah bu ay hamile oluruz tüm isteyenler
Insallahhh yaa rabbimm adamlarin bizden cekecegi var

1-2gune catlar kasik agrisi olabilir seffaf akinti olabilir bazilarinda hafif kan geliyo kendini bir medyum edasiyla dinleyeceksin

Ayy çok imreniyorum şu ilk denemesinde hemen kalanlara... Folikasit vitamin nedir bilmeden, alkolünü sigarasını bırakmadan yemesine içmesine dikkat etmeden direk hamile kalanlara Belkide çok araştırıp bilmek daha çok stres ýaratıyodur

Insallahhh yaa rabbimm adamlarin bizden cekecegi var
Valla ya belki bebek olursa onunla uğraşırım zamanımı ona harcarım bana daha zor kozlar yabancı bi ortalama girdim daha kocama alışamadan o gitti ailesiyle kaldım eşimi çok az gördüm mesela on gün izne geldi gitti herkes başladı bebek yok mu laflarına falan şaşırdım kaldm artk

Ahaha mik mik cok iyi aynen oyle oluyoruz birakma ovulasyon testi pik gosterdikten sonra catliyormus o yuzden devamm

Ya benim kuzenim ilk günde kaldi ya kız kina gecesi günü regl bitti yanimda olmasa hayatta inanmazdım yani kesin önceden derdim o derece artk şaşıyorum insanlara ilk çocuğu ilk gecede oldu 2. Bebeği ise hamile olcam ikisi aynı anda büyür dedi o ay hamile kaldı ne insanlar var diyorum bizde aylarca uğraşıyorz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…