Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah olur canım isteyen herkes yaşar o duyguyu ❤ bnde cok kafama taktığım zamanlar görüyordum böyle rüyalar hamileyim esim yanımda çok mutluyum falan ama bi kalkiyorum bomboş sonra baslasn deniz in ağlama saatlerinde 😁 bakarsın Rabbım ikiz verir birde sarı sarı bir kız bir oğlan sana
Ay keşke 1 kız 1 erkek ikiz olsa ❤️ çok bahtiyar olurum. 😂🥰

Iyi geceler kızlar dostinex ve angucaston kullananlar varmı aranizda etkisini gordunuzmu birde kasık ağrısı yaparmı 🤗

Iyiyim canim sende durumlar ne acayip kaşık ağrısı başladı bende özellikle solda şiddetli ialclardan galiba 🙄 yarın ovulasyon yapcam 9. günüm olcak bugün aksilik cikti baslayamadim
Bende iyiyim, hep koşuşturmayla geçiyor şu sıralar. Ya kuzum bak ne dicem, şu testere dişli aslan pençesini araştırsana bi. Hormonlara çok iyi geliyormuş. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.

Bende iyiyim, hep koşuşturmayla geçiyor şu sıralar. Ya kuzum bak ne dicem, şu testere dişli aslan pençesini araştırsana bi. Hormonlara çok iyi geliyormuş. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
Canim Onu cok duydum hatta evde var icsem mi duzenli sekilde aksamlari belki ise yarar düzenli kullanmak

Canim Onu cok duydum hatta evde var icsem mi duzenli sekilde aksamlari belki ise yarar düzenli kullanmak
Canım ben okudum senin durumunu bence başla hemen testereye ben başladım kist mist kalmaz inşallah boş geçirme düzene sokar kesinlikle çok faydalı bide hayıtta içiyorum adetim geldi ama o kadar rahatım ki ne acı var ne sızı çok rahatladım

Canım ben okudum senin durumunu bence başla hemen testereye ben başladım kist mist kalmaz inşallah boş geçirme düzene sokar kesinlikle çok faydalı bide hayıtta içiyorum adetim geldi ama o kadar rahatım ki ne acı var ne sızı çok rahatladım
Canım baslim yarın ozaman ada cayi ostrojeni dengeliyormuş onu doktorum önerdi bana ama gidip alamadım beklerken aslan pençesi evde var içeyim hayıt otum da var ama zaten doktor hapını verdi onu içmeyeyim ozmaan ❤ yarında ovulasyon takibine başlarım

Canım baslim yarın ozaman ada cayi ostrojeni dengeliyormuş onu doktorum önerdi bana ama gidip alamadım beklerken aslan pençesi evde var içeyim hayıt otum da var ama zaten doktor hapını verdi onu içmeyeyim ozmaan ❤ yarında ovulasyon takibine başlarım
Ben tentürünü aldım hayıt tohumu etkisi azmış aktar tentürü kullan dedi bütün kadın hastalıklarına iyi geliyormuş benim regller hep ağrılı geçiyordu evlenmeden öncede 2 ay önce doktor kist var ama önemsiz dedi yinede bence kistte etkiler döllenmeyi hayıtla falan temizlemeye çalışıyorum inşallah işe yarar aslanpençeside çok faydalı 1 ay kullanmak yeterliymis ben kötü etkileyeceğini düşünmüyorum ya

Ben tentürünü aldım hayıt tohumu etkisi azmış aktar tentürü kullan dedi bütün kadın hastalıklarına iyi geliyormuş benim regller hep ağrılı geçiyordu evlenmeden öncede 2 ay önce doktor kist var ama önemsiz dedi yinede bence kistte etkiler döllenmeyi hayıtla falan temizlemeye çalışıyorum inşallah işe yarar aslanpençeside çok faydalı 1 ay kullanmak yeterliymis ben kötü etkileyeceğini düşünmüyorum ya
Teşekkür ederim canim bende hemen baslim yarına zaten zararı olacağını düşünmüyorum inşallah faydası olur bizlere canim 😍 temmuz da güzel sonuçlar alırız kısmet

Kızlar merhaba, grupta bat tarihi en yakın olanlardan biri benim. Yumurtlama üstünden bir hafta geçti regle de bir hafta var bende psikolojik mi bilmiyorum belirti başladı çok iyi değerlendiremedim de halbuki 😄 afedersiniz tuvalette otururken küçük küçük sancı kasılma oluyor vajina yukarısında Rahime doğru. Bende genelde regl dönemi olur öyle sancı. Erken hamilelik belirti mi rengl sancısı mı göreceğiz 7-8 gün sonra 😇

Benim bata da 1 hafta kaldi ama butun belirtiler gitti. İki gundur belirti diye birsey kalmadi demekki yumurtlamayi yanlis degerlendirdim.

Şimdi bi yerde okudum da birinci dozdan sonra 3 ay, ikinci dozdan sonra 2 ay korunmak demişler. Bu da çokmuş yaw 🤦🏻‍♀️
İnstagramda Dr. Banu Ciftçi son postundan nu açıklama,hakkimizda hayirlisi 🌸

Eklentiler

• Screenshot_20210617-091825_Instagram.jpg
    Screenshot_20210617-091825_Instagram.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 64
X