Yumurtluyor olabilir misin 16 gunde anca yumurtlama olur adet kanamasi olduguna emin misin ? Ovulasyon hesabi test olmadan zor k8mi adetin bitince hemen goruyo kimi adetin hemen oncesinde tuhaf degisik birsey.Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum size normalde adetim 32-34 gün arası oluyor geçen ay yani 25 mayısta hastalandm bu ay ilk defa erken hastalandm 11 haziranda ovulasyonu hangi güne göre hesaplaşacağım? Test aldim ama şuan evimde değilim ilk defa test kullanacağım ve esim izne 27-28 haziranda gelecek inşallah bilginiz varsa yardım edebilir misiniz bana
Hayir olan belime oluyorCidden ya bir hafta boyunca ayak havada
Kaç dk duruyorsunuz bu ay bende ayakları kaldırdım 5 dk kaldırıp sonra dinlenip yine kaldırıyorum öyle öyle 15 15 dk oluyorHayir olan belime oluyor
Canm 28 mayısta kadın doğuma gittim sonuçlarım çok iyi çıktı hiçbir sorun yok dedi hatta şaşırdı bebek istiyorum olmuyor deyince zaten testi yapsam bile esim 27-28inde gelecek bi anlamı olmaz yaniYumurtluyor olabilir misin 16 gunde anca yumurtlama olur adet kanamasi olduguna emin misin ? Ovulasyon hesabi test olmadan zor k8mi adetin bitince hemen goruyo kimi adetin hemen oncesinde tuhaf degisik birsey.
kızz ben yapatıktan sonra hemen havaya kaldırıp 30 dk bekliyorumm heray yaparım ama sonuçlar sıfır olurKaç dk duruyorsunuz bu ay bende ayakları kaldırdım 5 dk kaldırıp sonra dinlenip yine kaldırıyorum öyle öyle 15 15 dk oluyor
İlk defa duydum yan daha iyi mi gidiyor spermlerGerçi bu sefer yan yaticam
Ben ilk kızımla bu ayak hareketi ile hamile kaldımkızz ben yapatıktan sonra hemen havaya kaldırıp 30 dk bekliyorumm heray yaparım ama sonuçlar sıfır olur
ama pes etmek yok yapmaya devamm
hayırlısı olsun 2 ci bebiş için de allahım tez zmaanda nasip etsin inşaallahhBen ilk kızımla bu ayak hareketi ile hamile kaldım3 aydır ikinci bebişi istiyorum bu ay uzun aradan sonra yine başladım
Aminn cümlemize inşallahhayırlısı olsun 2 ci bebiş için de allahım tez zmaanda nasip etsin inşaallahh
Beynime kan gitti sanıyorum ben artk o derece ayakları havaya kaldırıyorum kikızz ben yapatıktan sonra hemen havaya kaldırıp 30 dk bekliyorumm heray yaparım ama sonuçlar sıfır olur
ama pes etmek yok yapmaya devamm
aynı bende yaaaa bide kalkıyorumm başağrısından ölüyorumm dedim heraldee 30 dk fazla geliyo kendime gelemedimm kan beynime sıçradı zor toparladım dünBeynime kan gitti sanıyorum ben artk o derece ayakları havaya kaldırıyorum ki
Merhaba beni de ekler misiniz ? Bat 6 Temmuz , 34 yaş ,3.ay..
Merhaba beni de ekler misiniz ? Bat 6 Temmuz , 34 yaş ,3.ay..
Yarin aksam ekleyebilirim
Ben 1 saat oyle duruyorum sonra kalkmıyorum canm sabaha kadar yan yatıp kalıyorum yazık eşimden şu isterim onu getirir ışığı kapat üstümü ört yerde esya kalmasın falan deli ediyorum adamıaynı bende yaaaa bide kalkıyorumm başağrısından ölüyorumm dedim heraldee 30 dk fazla geliyo kendime gelemedimm kan beynime sıçradı zor toparladım dün
30dakka durdum 2 3 ay bi cacık olmadı bir ebe yan yat dedi bir de onu deneyim ayakları birleştirip yan yaticamKaç dk duruyorsunuz bu ay bende ayakları kaldırdım 5 dk kaldırıp sonra dinlenip yine kaldırıyorum öyle öyle 15 15 dk oluyor
Çok mersiYarin aksam ekleyebilirim