Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 1 saat oyle duruyorum sonra kalkmıyorum canm sabaha kadar yan yatıp kalıyorum yazık eşimden şu isterim onu getirir ışığı kapat üstümü ört yerde esya kalmasın falan deli ediyorum adamı
hahahahah olsun kızz onlarda istiyo ne güzell işte bende öyle adamlarda allah razı olsun iyi sabır varr

Ben 1 saat oyle duruyorum sonra kalkmıyorum canm sabaha kadar yan yatıp kalıyorum yazık eşimden şu isterim onu getirir ışığı kapat üstümü ört yerde esya kalmasın falan deli ediyorum adamı
Sonuc sıfır =(

Ben günümü denk getirdiğimden bile emin değilim ki boşa kürek çekiyorum yani. Esim ya yumurtlama günüm biter gelir ya yumurtlama günüm gelmeden gider çok karışık kafam valla nasil olacakmış anlamadm Kocam en sonunda diyor ki eskiden adamlar ceketimi attim hanım hamile kaldı derler ya o kadar kolay sanıyordum hiçte kolay değilmiş der
Sonuc sıfır =(

Anladim hayirlisi olsun esin olunca bolbol denersiniz ovulasyonda yaparsin

Reglin düzenliyse hiç korkma, çocuk için pcosun engel degil demektir. Etrafımda pcos teshisi almış, düzenli reglisi olanlar kilo alsa bile hamile kaldı. Ama çocuk işini geçe de bırakma, pcos teshisi aldıysan, yap gitsin

Ah kuzum 3 yıldır bekliyorum bebeği son 6 aydır felan pcos oldum öncesinde o da yoktu eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi bu seferde ben de pcos başladı tüp bebek yaptım kimyasal gebelik oldu onun haricinde hiç gebe kalmadım daha şubat ayındaydı bu ay da clife macun kullandım bat 25 haziran bekliyorum bakalım dua edin bana da ben hepimize ediyorum

Kızlar napiyosunuz? Aşı konusunda ne yapmayı planlıyorsunuz? Ben çalışıyorum ve yakında aşı olmayanlara yaptırımlar gelecek nasıl olacak bu iş gerçekten

Canım sen de geç yumurtluyosun benim gibi aslanpençesi falan icmeni öneririm 14 yumurtlama görürsün inşallah bende erkene çekti yumurtlamayi bu ayda devam edicem her ay böylemisin?
valla yavru geçen ay 11. gün yumurtlamışım düşün.. benim de düzensiz regl baya ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum da takip ediyorum 47 güne çıktığı olmuş reglimin ama son 3 aydır 25 30 35 gün

Kızlar napiyosunuz? Aşı konusunda ne yapmayı planlıyorsunuz? Ben çalışıyorum ve yakında aşı olmayanlara yaptırımlar gelecek nasıl olacak bu iş gerçekten
Hamile kalmayı düşündüğüm için erteledim hep bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşı olucam 2. Aşıyı olduktan sonra denemelere devam ederim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…